fbpx

Instituut voor Esthetische Technologie

Forlle'd huidverzorging

De huidverzorgingsproducten van Forlle’d zijn uniek vanwege hun bekroonde nanotechnologie. Met deze technologie kunnen deze producten diep in de huid komen en daarmee de huidstructuur herstellen, huidvernieuwing boosten en de huidhydratatie verhogen.

Forlle'd anti-aging

Het Japanse Forlle’d heeft een nobelprijs gewonnen door de nanotechnolgie toe te passen in de huidverzorging. Zij zijn in staat om hyaluronzuurmoleculen tot vijf keer te verkleinen, waardoor de  producten tot diep in de huid kunnen doordringen – de dermis. Hier stimuleren ze de fibroblasten om elastine en collageen aan te maken. Tevens bevordert Forlle’d ook de hyaluronzuur-aanmaak die je zelf al hebt, zodat dit proces ook uit zichzelf gebeurd. Conclusie: Forrle’d vernieuwt en verjongt de huid op cellulair niveau.

Resultaten van Forlle'd

Forlle’d is geschikt voor iedereen die huidveroudering tegen wil gaan. Het assortiment van Forlle’d is er voor verschillende doeleinden. Deze doelen kunnen zijn:

 • Het verminderen van rimpels
 • Het verstevigen van de huid
 • De huidstructuur herstellen
 • Verhogen van de hydratatie
 • Het versterken van het immuunsysteem van de huid
 • Het beschermen van de huid tegen vrij radicalen
 • Of het boosten van huidvernieuwing

 

Er is onafhankelijk onderzoek gedaan naar de resultaten van Forlle’d door een dermatologisch laboratorium in Duitsland. De volgende vier conclusies konden worden getrokken:

 • De huid neemt tot 96 procent meer vocht op na twee maanden dagelijks gebruik.
 • Rimpels verminderen tot 40 procent na twee maanden dagelijks gebruik.
 • De stevigheid en elasticiteit van de huid laten een verbetering zien van 55 procent na twee maanden dagelijks gebruik.
 • Roodheid van huiderytheem was tot 35 procent verminderd na twee maanden dagelijks gebruik.

Behandeling met Forlle'd

Forlle’d is geschikt voor iedereen die huidveroudering tegen wil gaan. Het assortiment van Forlle’d is er voor verschillende doeleinden. De producten zijn met elkaar te combineren, waardoor er diverse behandelingen mogelijk zijn. We raden het daarom aan eerst advies te winnen bij onze cosmetische artsen voor het beste resultaat. 

Veelgestelde vragen over Forlle'd

Hoe lang je de huidverzorgingsproducten van Forlle’d dient te gebruiken, hangt af van het gewenste resultaat en de huidige huidtoestand. Wanneer je hier advies over wilt, maak dan eerst een afspraak met een van onze cosmetische artsen.

Na de eerste behandeling is er al een zichtbaar verjongend effect en verbeterde huidstructuur. Na één week consequent gebruik is het stabiele effect zichtbaar. 28 dagen na de eerste behandeling, bij regulier, dagelijks gebruik en tweemaal per dag, is er een zichtbare verandering van de huidkwaliteit.

De resultaten hangen af van het gebruik, van het gewenste resultaat en de huidige huidtoestand.

Forlle’d maakt alleen producten in strikte overeenstemming met de nieuwste voorschriften voor farmaceutische en cosmetische producten van de JCIA.

Forlle’d heeft de prioriteit om de veiligste en meest milieuvriendelijke producten te maken. Binnen deze missie hebben zij nooit dierproeven uitgevoerd bij het evalueren van de werkzaamheid van de producten en de actieve ingrediënten.

De producten van Forlle'd

Forlle’d heeft verschillende soorten producten. Zo zijn er Forlle’d cleansers voor het op een milde wijze verwijderen van alle soorten verontreiniging van de huid. Forlle’d lotions om de huid en cellen voor te bereiden op het absorberen van andere belangrijke ingrediënten en het versterken van de werking van die ingrediënten. Forlle’d serums en creams om huidveroudering te vertragen zonder injectables. De maskers van Forlle’d zorgen voor een zachte en zorgvuldige huidverzorging waardoor de huid er stralend uit komt te zien. En de Forlle’d Eye Care creams helpt de gevoelige huid rond de ogen te herstellen en te verjongen.

Vandaar dat het assortiment ingezet kan worden voor verschillende doeleinden. De huidverzorgingsproducten zijn met elkaar te combineren, waardoor er diverse behandelingen mogelijk zijn. Om jouw doelen en behandeling te bepalen, neem je contact op met een van onze cosmetische artsen.

Forlle'd huidverzorgingsproducten

Nanomoleculen hyaluronzuur

Van hyaluronzuur was al langer bekend dat het goed is voor de verzorging van de huid. Het was alleen te groot om goed opgenomen te worden in de huid tot in de diepere huidlagen. Forlle’d heeft de moleculen van hyaluronzuur zo weten te verkleinen, dat het kan worden opgenomen tot in de dermis maar niet in de bloedbanen. Vanuit daar kan het de fibrolasten stimuleren, die op hun beurt verantwoordelijk zijn voor het aanmaken van elastine en collageen. Elastine zorgt voor een soepele huid, waar collageen zorgt voor structuur en een stevige huid.

Daarnaast bevatten de Forlle’d producten ook ceramiden en mineralen. De mineralen zorgen voor balans in de huid en versnellen het genezingsproces. Ceramiden verhogen het vochtgehalte en herstellen de huidbarrière.

Forlle'd hyalogy huidverzorging

Forlle'd platinum

Forlle’d heeft ook producten met nanomoleculen platinum. Door het verkleinen van platinum neemt de huid het beter op en werkt het effectiever tegen vrije radicalen. Vrije radicalen tasten de kwaliteit van de huidcellen en het bindweefsel aan. Hierdoor wordt de huid minder elastisch en ontstaan rimpels. Zolang de platinum in de huid blijft, is het effectief in de bestrijding van deze vrije radicalen. De nanotechnologie van Forlle’d heeft ervoor gezorgd dat platinum langer effectief blijft in de huid en de huid het ook beter kan verdragen.

Forlle'd serum huidverzorging

IET Amsterdam

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Do & Vr 09:00 – 17:00
Za 10:00 – 17:00
Zo & Ma gesloten

Parnassusweg 9, 1077 DA Amsterdam
020-6708290

IET Amsterdam

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Do & Vr 09:00 – 17:00
Za 10:00 – 17:00
Zo & Ma gesloten

Parnassusweg 9, 1077 DA Amsterdam
020-6708290

IET Amstelveen

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Di t/m Za 09:30 – 18:00
Zo en Ma gesloten

Rembrandtweg 115, 1181 GG Amstelveen
020-3345836

IET Amstelveen

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Di t/m Za 09:00 – 18:00
Zo en Ma gesloten

Rembrandtweg 115, 1181 GG Amstelveen
020-3345836