fbpx

Instituut voor Esthetische Technologie

Hydrafacial™ behandeling

Hydrafacial maakt gebruik van een unieke technologie voor het reinigen en hydrateren van de huid. Dit resulteert onmiddellijk in een zachtere huid met een stralende gloed.

Deze behandeling is alleen beschikbaar bij IET Amstelveen.

Hydrafacial maakt gebruik van een unieke technologie voor het reinigen en hydrateren van de huid. De combinatie van zuigkracht en insluizing van super serums zoals; peptides, antioxidanten en (fruit)zuren zijn perfect om verstopte poriën diep te reinigen. Dit resulteert onmiddellijk in een zachtere huid met een stralende gloed in slechts drie stappen;

 

REINIGING + PEELING: een intensieve reiniging van je huid door middel van een milde peeling op basis van glycolzuur en salicylzuur. Dode huidcellen worden verwijderd en we halen je mooie, nieuwe huid tevoorschijn. De huid is nu ook beter in staat om werkstoffen op te nemen.

 

EXTRACTIES + HYDRATATIE: onzuiverheden uit de poriën worden verwijderd door middel van een pijnloze zuiging. Het gepatenteerde Vortex-fusie technologie zuigt dode huidcellen, mee-eters en onzuiverheden op waardoor de poriën heel schoon worden. Tegelijkertijd krijgt de huid een intensieve voeding met hydraterende werkstoffen.

 

INSLUIZEN + BESCHERMEN: we brengen nu een combinatie aan van antioxidanten en peptiden om de huid grondig te voeden en een mooie straling te geven.

Verschillende HydraFacial ™ Behandelingen 

Bij IET Amstelveen bieden wij diverse behandelingen aan met Hydrafacial.

Signature Hydrafacial ™ –  reinigt, extraheert en hydrateert de huid intensief met behulp van superserums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur voor een instant glow. De Signature behandeling is inclusief een gezichtsmasker.

Deluxe Hydrafacial ™ – deze behandeling bevat alle essentiële onderdelen van de Signature behandeling, incl. keuze uit twee gepersonaliseerde superboosters. Keuze uit onze booster selectie: Dermabuilder Boost- helpt bij het minimaliseren van o.a. fijne lijntjes en rimpels. Britenol Boost- een serum voor het behandelen van huidverkleuringen, zorgt voor een mooie egalere tint. ReGen Boost- peptides die groeifactoren nabootsen om collageen en elastine in de diepte van de huid te stimuleren.

Extra toevoeging: Lymfedrainage –  helpt bij het afvoeren van afvalstoffen. Voeg deze extra behandeling toe aan de Signature of de Deluxe Hydrafacial.

Inzetbaar voor

Een Hydrafacial behandeling is geschikt voor ieder huidtype.

 

Behandel interval

Een maandelijkse behandeling wordt aanbevolen. Eén behandeling volstaat al voor het verbeteren van de fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acné en een onzuivere huid. Verdere maandelijkse Hydrafacial behandelingen worden aanbevolen om de resultaten te behouden.

Duur van de behandeling

45, 60 of 75 minuten afhankelijk voor welke type Hydrafacial behandeling je kiest.

De behandeling is niet geschikt

Bij zwangerschap of bij gebruik van acne medicatie, adviseren wij om deze behandeling niet te ondergaan. Ben je echter onlangs bij een cosmetisch arts geweest voor fillers of een andere dergelijke cosmetische ingreep? Dan kun je na 14 dagen bij fillers en na 30 dagen bij een chemische peeling bij ons terecht voor een Hydrafacial behandeling.

VEELGESTELDE VRAGEN

Al bij 1 behandeling is het resultaat zeer goed waarneembaar.

De Hydrafcial is geschikt voor iedereen zelfs bij jongeren onder de 18 jaar. Ook is het geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige huid reageert goed. Het wordt aangeraden bij mensen met fijne lijntjes, pigmentvlekken, vochtarme/onzuivere huid, kraaienpootjes,…

Er is geen pijn tijdens of na de behandeling. De belevenis wordt vaak omschreven als “een fris verfpenseel dat over het gelaat gaat”. Bij klanten van wie de huid een lange tijd te droog of uitgedroogd is, kan er een lichte vervelling zijn. Dat is eigenlijk heel goed voor de huid. Ook wordt het erg aangeraden voor mensen die een onzuivere huid, grove poriën, fijne lijntjes of pigmentvlekken hebben.

Na de behandeling verlaat je IET met een stralende, schone en frisse gloed. Personen met een gevoelige huid kunnen wat roodheid ervaren, dit trekt meestal binnen een uur weg. De Hydrafacial is het hele jaar door inzetbaar, zelfs in de zomerperiode! Ons advies is om altijd de huid te beschermen met een zonnebescherming met een minimaal factor 30.

De behandeling is geheel veilig en pijnloos. Het bestaat sinds 2009 en in amper twee jaar tijd veroverde dit unieke systeem de medisch/esthetische markt in Amerika. Daarnaast won de Hydrafacial de felbegeerde medical/aesthetic Award: “The best of the best” in 2009, 2010 en 2011! Op de Hydrafacial rusten maar liefst 4 patenten.

Een optimaal resultaat wordt behaald na een kuur van ongeveer 4 behandelingen. Dit is uiteraard afhankelijk van de huidconditie.

  • Dr. Nassif HydraFacial €175
  • Dr. Nassif HydraFacial kuur 3x €470
  • Dermabuilder HydraFacial €150
  • Dermabuilder HydraFacial kuur 3x €405
  • Signature HydraFacial €125
  • Signature HydraFacial kuur 3x €360
  • Lymfedrainage €20

IET Amsterdam

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Do & Vr 09:00 – 17:00
Za 10:00 – 17:00
Zo & Ma gesloten

Parnassusweg 9, 1077 DA Amsterdam
020-6708290

IET Amsterdam

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Do & Vr 09:00 – 17:00
Za 10:00 – 17:00
Zo & Ma gesloten

Parnassusweg 9, 1077 DA Amsterdam
020-6708290

IET Amstelveen

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Di t/m Za 09:30 – 18:00
Zo en Ma gesloten

Rembrandtweg 115, 1181 GG Amstelveen
020-3345836

IET Amstelveen

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Di t/m Za 09:00 – 18:00
Zo en Ma gesloten

Rembrandtweg 115, 1181 GG Amstelveen
020-3345836