Instituut voor Esthetische Technologie

PhFormula peeling

Meer dan een peeling

pHformula maakt de huid sterker, stralender en jonger. Het is sensationeel om een peeling en het inbrengen van werkstoffen door middel van zuurstof in één te ervaren. De huidbehandelingen leveren dan ook spectaculaire resultaten op bij:

 • Huidveroudering, intensieve rimpel vermindering en het verstrakken van de huid
 • Acne, ontstekingen en het talggehalte van de huid
 • Hyperpigmentatie en huidverkleuringen worden spectaculair verminderd
 • Chronische roodheid, diffuse roodheid, couperose en rosacea

 

Met een peeling van pHformula kun je gewoon de volgende dag weer naar je werk. De huid heeft geen lange hersteltijd nodig.

De pHformula Peeling is een vorm van chemische peeling die is ontworpen om verschillende huidproblemen aan te pakken. Het bijzondere aan pHformula is dat ze werken met een uniek geformuleerd ‘A.G.E. solutions’-systeem, waarbij de behandelingen zijn afgestemd op de individuele behoeften van de huid.

pHformula Power Treatment

Resultaten na de PhFormula peeling behandeling

Het is belangrijk om te weten dat de resultaten geleidelijk en cumulatief zijn. Dit betekent dat je na elke pHformula Peeling behandeling verbeteringen kunt opmerken, maar de beste resultaten worden meestal bereikt na meerdere behandelingen. Het is ook belangrijk om een goede huidverzorgingsroutine te blijven volgen.

Lotte Van de WeteringLotte Van de Wetering
18:13 25 Feb 23
Heel blij met het resultaat van de Ulthera behandeling. Ik kom zeker weer terug.
Anne BronsveldAnne Bronsveld
19:41 01 Feb 23
Heleen VoskuilenHeleen Voskuilen
11:19 22 Nov 22
E AE A
09:51 12 Sep 22
Almira AikebaierAlmira Aikebaier
09:06 29 Aug 22
goed product, goede service, transparante prijzen. en je zult het voor de hand liggende resultaat zien. je zult weten dat het geld dat je hebt betaald het waard was!
Jeremy TBJeremy TB
21:56 25 Jun 21
Zeer professionele kliniek die de tijd neemt voor zijn cliënten, Sebastiaan Kranenburg luistert naar mijn wensen en doet wat hij belooft en het resultaat na behandeling is altijd beter dan verwacht .De behandelingen zorgen voor een frissere blik en minder vermoeide uitstraling. Bij meerdere klinieken geweest maar deze steekt er met kop en schouders boven uit.
David (Amsterdam)David (Amsterdam)
03:19 14 Jun 21
js_loader

Prijzen van de PhFormula peeling behandeling

pHformula® Huidverbetering
AC (acne) Peel
€99
CR (roodheid) Peel
€99
AGE (anti-age) Peel
€99

Acne is een huidprobleem dat vanaf de pubertijd bij alle leeftijden kan voorkomen. Door een overschot aan mannelijke hormonen kan zowel bij mannen als vrouwen acne ontstaan. De talgklier raakt ontstoken door de acne-bacterie. Het gevolg is een puist, die uiteindelijk zelfs littekens kan geven. Acne komt voor over het hele lichaam. Wil je ook een schone, zuivere huid zonder puistjes en mee-eters? Ervaar het verschil bij de pHformula huidspecialist.

pHFormula CR

Huidveroudering is een proces dat veel eerder begint dan we denken. Huidveroudering begint al bij ongeveer 25 jaar. De eerste tekenen zijn een vochtarme huid, waarna al snel het collageengehalte in de huid afneemt. Het gevolg is dat de huid volume verliest en rimpels vertoont. Wil je huidveroudering vertragen en een jongere huid? Ervaar het verschil bij de pHformula huidspecialist.

Huidveroudering is een proces dat veel eerder begint dan we denken. Huidveroudering begint al bij ongeveer 25 jaar. De eerste tekenen zijn een vochtarme huid, waarna al snel het collageengehalte in de huid afneemt. Het gevolg is dat de huid volume verliest en rimpels vertoont. Wil je huidveroudering vertragen en een jongere huid? Ervaar het verschil bij de pHformula huidspecialist.

pHFormula MELA

Al meer dan 2 miljoen mensen binnen Nederland hebben te maken met hyperpigmentatie. Overmatige pigmentaanmaak door bijvoorbeeld zon of medicatie kan onsierlijke bruine vlekken in het gezicht geven. Vaak wordt dit als storend ervaren. Wil je een egale huidskleur zonder pigmentvlekken? Ervaar het verschil bij de pHformula huidspecialist.

De PhFormula peeling behandeling

De pHformula Peeling-behandeling is ontworpen om verschillende huidproblemen aan te pakken en de algehele conditie en uitstraling van de huid te verbeteren. De behandeling kan worden afgestemd op specifieke huidbehoeften en -problemen. Hier zijn enkele van de problemen waarvoor de pHformula Peeling-behandeling vaak wordt gebruikt:

 1. Huidveroudering: De behandeling kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels en verslapping van de huid, waardoor de huid een jeugdiger uiterlijk krijgt.
 2. Acne en Onzuiverheden: pHformula Peelings kunnen de poriën ontstoppen, overtollige olie verminderen en helpen bij het verbeteren van de huidtextuur, wat kan bijdragen aan een helderdere, schonere huid.
 3. Hyperpigmentatie: Voor mensen met hyperpigmentatie, melasma en donkere vlekken kan de behandeling helpen bij het verminderen van de overproductie van melanine en het verhelderen van de huid.
 4. Huidtextuur en Huidskleur: De behandeling kan de textuur van de huid gladder maken, de huidtint verbeteren en een gezondere gloed geven.
 5. Littekens: pHformula Peelings kunnen helpen bij het vervagen van oppervlakkige littekens, waaronder acne-littekens.
 6. Huidproblemen: De behandeling kan worden aangepast aan verschillende huidproblemen, waaronder rosacea, vette huid, droge huid en meer.
 7. Huidverheldering: De behandeling kan helpen bij het verhelderen van een doffe huid en het verbeteren van de algemene teint en helderheid.
 8. Porieverfijning: pHformula Peelings kunnen helpen bij het verminderen van zichtbaar vergrote poriën, wat kan bijdragen aan een gladdere huidtextuur.
 9. Versteviging van de Huid: Door de stimulatie van collageen en elastineproductie kan de behandeling helpen bij het verbeteren van de stevigheid en elasticiteit van de huid.
 10. Onderhoud van de Huid: Naast het aanpakken van specifieke problemen, kan de pHformula Peeling-behandeling ook worden gebruikt als onderdeel van een regelmatige huidverzorgingsroutine om de algehele gezondheid en uitstraling van de huid te behouden.

De exacte procedure van de pHformula Peeling kan variëren op basis van het specifieke protocol van de professional en de behoeften van de patiënt. Over het algemeen omvat de behandeling echter stappen zoals:

 • Consultatie: Een consultatie met een getrainde professional om je huid te beoordelen, je doelen te bespreken en te bepalen welk type pHformula Peeling het meest geschikt is voor jouw huidtype en huidproblemen.
 • Reiniging: De huid wordt gereinigd om vuil, make-up en onzuiverheden te verwijderen.
 • Peeling Applicatie: De chemische peeling wordt aangebracht op de huid. De formule en sterkte van de peeling kunnen variëren afhankelijk van de behoeften van de patiënt.
 • Inwerktijd: De peeling wordt gedurende een bepaalde tijd op de huid gelaten, afhankelijk van het type peeling en het gewenste resultaat.
 • Neutralisatie (indien nodig): Afhankelijk van het type peeling zal onze professional de peeling neutraliseren om het proces te stoppen.

Het aantal benodigde behandelingen kan variëren afhankelijk van de specifieke huidproblemen, het gewenste resultaat en het type pHformula Peeling.

In sommige gevallen kunnen patiënten al na één of twee pHformula Peeling behandelingen verbeteringen opmerken, terwijl anderen mogelijk meerdere sessies nodig hebben om hun gewenste resultaten te bereiken. Onze professionals stellen een aanbevolen behandelingsplan op, op basis van je huidconditie en doelen.

Vaak wordt aanbevolen om de initiële serie behandelingen kort op elkaar te plannen, bijvoorbeeld elke 2-4 weken, om een solide basis te leggen voor huidverbetering. Daarna kan onderhoud worden uitgevoerd met minder frequente behandelingen om de resultaten te behouden.

Sommige vormen van pHformula Peeling kunnen downtime veroorzaken, wat betekent dat je enige tijd nodig hebt om te herstellen. Afhankelijk van de diepte van de peeling kunnen de bijwerkingen variëren van milde roodheid en schilfering tot meer uitgebreide vervelling van de huid. Dit varieert per peelingtype.

pHformula Peelings worden meestal als veilig beschouwd wanneer uitgevoerd door onze getrainde professionals. De sensaties tijdens de behandeling kunnen variëren, maar sommige peelingtypes kunnen lichte tintelingen of warmte veroorzaken. Het kan enigszins ongemakkelijk aanvoelen, maar intense pijn hoort niet bij de ervaring.

Voorzorgsmaatregelen kunnen het vermijden van directe zonblootstelling voor de behandeling omvatten.

Vermijd Zonnebrand en Zonblootstelling: Gedurende minstens 2 tot 4 weken vóór de behandeling wordt aanbevolen om zonnebrandcrème te gebruiken en blootstelling aan direct zonlicht te vermijden. Een gebruinde huid kan het risico op complicaties zoals pigmentveranderingen vergroten.

Stop met het Gebruik van Actieve Huidverzorgingsproducten: Stop enkele dagen tot een week voor de behandeling met het gebruik van agressieve huidverzorgingsproducten zoals retinoïden, alfa-hydroxyzuren (AHA’s) en bèta-hydroxyzuur (BHA).

Vermijd Huidirritatie: Zorg ervoor dat je huid niet geïrriteerd of ontstoken is voordat je de behandeling ondergaat. Vermijd harsen, scheren of andere agressieve behandelingen op het te behandelen gebied.

Medische Geschiedenis en Medicatie: Bespreek je medische geschiedenis en eventuele medicatie met je behandelaar. Sommige medicijnen of medische aandoeningen kunnen van invloed zijn op de geschiktheid van de behandeling.

Stop met Bloedverdunnende Medicatie: Als je bloedverdunnende medicatie gebruikt, kan je arts je adviseren om deze tijdelijk te stoppen voordat je de behandeling ondergaat. Dit vermindert het risico op bloedingen of blauwe plekken.

Voorbereiding op de Behandeling: Volg eventuele voorbereidende instructies van je behandelaar, zoals het vermijden van bepaalde huidverzorgingsproducten of het aanbrengen van een verdovende crème zoals voorgeschreven.

Gezondheidstoestand: Als je recente huidinfecties, open wonden, koorts of andere gezondheidsproblemen hebt, is het belangrijk om dit aan je behandelaar te melden, aangezien dit invloed kan hebben op de geschiktheid van de behandeling.

Onthoud dat de specifieke voorzorgsmaatregelen kunnen variëren afhankelijk van de aanbevelingen van de behandelende professional en je individuele situatie. Het is essentieel om goed te communiceren met je specialist en al je vragen te stellen voordat je besluit de behandeling te ondergaan.

Na de pHformula Peeling behandeling kan nazorg bestaan uit het hydrateren van de huid en het volgen van de instructies van de professional voor een optimale genezing.

De pHformula Peeling behandeling kan mogelijk niet geschikt zijn voor mensen met bepaalde huidaandoeningen, allergieën, zwangere vrouwen en mensen met open wonden of actieve huidinfecties. Mensen met bepaalde medische geschiedenissen of die recentelijk andere huidbehandelingen hebben ondergaan, kunnen dit bespreken met onze professional, waarna een passend advies wordt gegeven.

Veelgestelde vragen over de PhFormula peeling behandeling

Cosmetische behandelingen zoals pHformula Peeling worden meestal niet vergoed door zorgverzekeraars, omdat ze gericht zijn op esthetische verbeteringen en meestal niet als medisch noodzakelijk worden beschouwd.

IET Amsterdam

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Do & Vr 09:00 – 17:00
Za 10:00 – 17:00
Zo & Ma gesloten

Parnassusweg 9, 1077 DA Amsterdam
020-6708290

IET Amsterdam

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Do & Vr 09:00 – 17:00
Za 10:00 – 17:00
Zo & Ma gesloten

Parnassusweg 9, 1077 DA Amsterdam
020-6708290

IET Amstelveen

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Di t/m Za 09:30 – 18:00
Zo en Ma gesloten

Rembrandtweg 115, 1181 GG Amstelveen
020-3345836

IET Amstelveen

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Di t/m Za 09:00 – 18:00
Zo en Ma gesloten

Rembrandtweg 115, 1181 GG Amstelveen
020-3345836