fbpx

Instituut voor Esthetische Technologie

pHFormula Resurfacings

pHformula biedt een breed scala aan producten en behandelingen.

Zowel voor snel resultaat bij complexe huidproblemen als voor langdurig onderhoud en verjonging.

Meer dan een peeling

pHformula maakt de huid sterker, stralender en jonger. Het is sensationeel om een peeling en het inbrengen van werkstoffen door middel van zuurstof in één te ervaren. De huidbehandelingen leveren dan ook spectaculaire resultaten op bij:

  • Huidveroudering, intensieve rimpel vermindering en het verstrakken van de huid
  • Acne, ontstekingen en het talggehalte van de huid
  • Hyperpigmentatie en huidverkleuringen worden spectaculair verminderd
  • Chronische roodheid, diffuse roodheid, couperose en rosacea

 

Met een peeling van pHformula kun je gewoon de volgende dag weer naar je werk. De huid heeft geen lange hersteltijd nodig.

pHformula Power Treatment

Huidveroudering is een proces dat veel eerder begint dan we denken. Huidveroudering begint al bij ongeveer 25 jaar. De eerste tekenen zijn een vochtarme huid, waarna al snel het collageengehalte in de huid afneemt. Het gevolg is dat de huid volume verliest en rimpels vertoont. Wil je huidveroudering vertragen en een jongere huid? Ervaar het verschil bij de pHformula huidspecialist.

pHFormula MELA

Al meer dan 2 miljoen mensen binnen Nederland hebben te maken met hyperpigmentatie. Overmatige pigmentaanmaak door bijvoorbeeld zon of medicatie kan onsierlijke bruine vlekken in het gezicht geven. Vaak wordt dit als storend ervaren. Wil je een egale huidskleur zonder pigmentvlekken? Ervaar het verschil bij de pHformula huidspecialist.

Acne is een huidprobleem dat vanaf de pubertijd bij alle leeftijden kan voorkomen. Door een overschot aan mannelijke hormonen kan zowel bij mannen als vrouwen acne ontstaan. De talgklier raakt ontstoken door de acne-bacterie. Het gevolg is een puist, die uiteindelijk zelfs littekens kan geven. Acne komt voor over het hele lichaam. Wil je ook een schone, zuivere huid zonder puistjes en mee-eters? Ervaar het verschil bij de pHformula huidspecialist.

pHFormula CR

Een chronisch rode huid kan behoorlijk vervelend zijn. Dit kan komen door couperose of verbranding. Ook kan de huid rood aanzien door een bacteriële verstoring. Deze aandoening wordt vaak met zware medicatie behandeld, waardoor de weerstand van de huid achteruit gaat. Wil je een directe en minder schadelijke behandeling, dan is de CR Resurfacing iets voor jou! Ervaar het verschil bij de pHformula huidspecialist.

Voor de peeling kan worden gestart, kunnen wij de huidconditie tijdens een intake gesprek van binnenuit bekijken met de Observ 520. Op basis van de 6 foto’s adviseren wij jou welke behandeling het beste bij je past om zo doelgericht te werken aan de eventuele probleem zone. In dit gesprek komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft. Er wordt besproken welk resultaat je van de behandeling mag verwachten, de mogelijke risico’s en de nazorg.

Behandel interval

Om de 4 – 6 weken, afhankelijk van de behandeling.

Veelgestelde vragen over pHformula

Ja. Al na een behandeling voel en zie je duidelijk verschil aan de huid. Voor een optimaal resultaat adviseren we een pHformula kuur van 2-4 behandelingen, met een tussenpoos van 4 weken afhankelijk van de sterkte van de behandeling.

45-60 minuten per behandeling

Nee, de behandeling is niet pijnlijk. Tijdens het opbrengen van de resurfacing behandeling kun je een (licht-mild) prikkelend, jeukend gevoel ervaren.

De behandeling heeft geen downtime.

Er zijn weinig tot geen complicaties. Wel is het van belang om de huid altijd goed te beschermen met een UV-bescherming met factor 30 of hoger. Een UV-bescherming die goed aansluit op de behandeling is de SkinCeuticals Brightening UV Protect SPF30+ of CC cream SPF 30+, verkrijgbaar bij ons in de kliniek.

pHformula® Huidverbetering
AC (acne) Peel
€99
CR (roodheid) Peel
€99
AGE (anti-age) Peel
€99

IET Amsterdam

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Do & Vr 09:00 – 17:00
Za 10:00 – 17:00
Zo & Ma gesloten

Parnassusweg 9, 1077 DA Amsterdam
020-6708290

IET Amsterdam

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Do & Vr 09:00 – 17:00
Za 10:00 – 17:00
Zo & Ma gesloten

Parnassusweg 9, 1077 DA Amsterdam
020-6708290

IET Amstelveen

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Di t/m Za 09:30 – 18:00
Zo en Ma gesloten

Rembrandtweg 115, 1181 GG Amstelveen
020-3345836

IET Amstelveen

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Di t/m Za 09:00 – 18:00
Zo en Ma gesloten

Rembrandtweg 115, 1181 GG Amstelveen
020-3345836