fbpx

Instituut voor Esthetische Technologie

LPG ENDERMOLOGIE

Minder cellulite, vet en een stevigere huid? Met de innovatieve endermologie behandeling kunnen wij de huid verstrakken, vet verminderen en cellulite verbeteren waar u wilt. De door LPG ontwikkelde lipomassage technologie geeft u op natuurlijke wijze een slank en strak silhouet.

Ondanks allerlei lichaamsoefeningen en de strengste diëten blijft het lichaam op sommige plaatsen te zwaar. Lipomassage, een techniek van Endermologie®, biedt dé oplossing voor cellulite, plaatselijke vetophoping en huidverslapping. Op korte termijn weer een mooi silhouette krijgen behoort voortaan tot de mogelijkheden. Een duurzame oplossing waaraan geen chirurgie te pas komt! Voor Endermologie is vooraf een intakegesprek noodzakelijk. Er zijn geen kosten verbonden aan het intakegesprek.

CENTIMETERS VERLIEZEN MET ENDERMOLOGIE
 

Endermologie is een door LPG ontwikkelde behandeling voor celstimulatie. Onderhuidse cellen worden gestimuleerd om vetten vrij te geven en collageen aan te maken. Door de precisie van het apparaat kunnen er heel gericht bepaalde gebieden worden behandeld. Bovendien zorgt de aanmaak van collageen voor een rimpelloze en jeugdige huid. Een endermologie behandeling is 100% veilig en niet pijnlijk. Zo kunt u zonder operatie snel en blijvend vet verliezen. Endermologie wordt uitgevoerd met behulp van een LPG apparaat waarvan de werking is onderbouwd door ruim 128 wetenschappelijke studies.

DE RESULTATEN VAN EEN ENDERMOLOGIE BEHANDELING
 

Endermologie zorgt voor een stevigere huid, geeft vorm en maakt uw huid gezond en sterk. U verliest vet waar ú dat wilt! De resultaten vallen op en zijn blijvend. Endermologie is speciaal ontworpen voor het vet dat u maar niet kwijt kunt raken, ondanks sporten en diëten. Dankzij lipomassage raakt u precies die centimeters kwijt die de sportschool maar niet weg krijgt.

Behalve ongewenst vet zijn ook andere aandoeningen zeer geschikt om behandeld te worden met endermologie. Daarbij kunt u denken aan onrustige benen en verkrampte spieren.

Een endermologie kuur zorgt voor:

  • een strak silhouet
  • een stevige huid
  • minder cellulite
  • slanker figuur
HOE GAAT ENDERMOLOGIE LIPOMASSAGE BEHANDELING IN ZIJN WERK?
 

Een endermologie behandeling richt zich op het bindweefsel. In deze huidlaag ligt het meeste collageen opgeslagen. De cilinders van het LPG-apparaat pakken een huidplooi in het te behandelen gebied op en rollen deze langzaam en regelmatig weer af. Dit zorgt voor een stevige en pijnloze massage van de huid, onderhuid en het bindweefsel. Deze huidgymnastiek verbetert de structuur van het bindweefsel, bevordert de doorbloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen.

Een endermologie behandeling veroorzaakt een natuurlijk proces waarbij vetophopingen worden afgebroken en de huid gezonder en steviger wordt. U krijgt tijdens een behandeling een ‘bodysuit’ aan. Dit helpt de cilinders beter over het lichaam te glijden en uw huid te beschermen.

WEG MET CELLULITE DANKZIJ LIPOMASSAGE
 

Celullite is onderhuids vet dat met elkaar verkleefd is geraakt. Dit laat zich ook aan de buitenkant zien door het grover worden van de huid, ook wel een sinaasappelhuid genoemd. Het is een heel vervelende huidaandoening waar je maar moeilijk af kan komen. Cellulite is ongevoelig voor dieet of sporten. Maar door een endermologie behandeling bij IET worden de verkleefde vetcellen afgevoerd en verdwijnt cellulite. Wat overblijft is een strakke huid. De hoogwaardige technologie van LPG heft de vetblokkades op. Bovendien wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, zodat de afgebroken vetblokkades makkelijk worden weggevoerd. Endermologie is mogelijk op alle delen van het lichaam waar cellulite voorkomt.

LIPOMASSAGE BIJ IET IN AMSTERDAM
 

Bij IET werken we alleen met de officiële apparatuur van LPG. Deze fabrikant van innovatieve oplossingen voor een mooi lichaam wordt al 30 jaar over de hele wereld gebruikt voor het creëren van een stevige en jonge huid. Onze schoonheidsspecialisten hebben allemaal intensieve trainingen gevolgd om endermologie veilig toe te passen met maximaal resultaat.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER ENDERMOLOGIE

Vanaf de eerste behandeling kunt al merken dat de behandelde zones minder compact en minder verstopt zijn. Bovendien voelen uw benen veel lichter aan. Uw huid zal bovendien zachter en gladder aanvoelen. De resultaten worden bij iedere behandeling meer zichtbaar: vetvolumes nemen af, vetkussentjes beginnen te verdwijnen en uw huid wordt strakker. Voor een optimaal resultaat raden we 20-25 behandelingen aan in kuurvorm. Hierna ga je over op een maandelijkse onderhoudsbehandeling.

Nee. Integendeel: lipomassage moet een echt wellness moment zijn. Hoewel de endermologie behandeling intens en doeltreffend is, moet lipomassage nooit pijn doen. Vraag de specialist van I.E.T. om het apparaat af te stellen op basis van uw gevoel.

Dat raden wij wel aan. Door in beweging te blijven en te letten op uw voeding voorkomt u dat de vetrolletjes die we hebben weggehaald met de endermologie behandeling weer terugkomen.

IET Amsterdam

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Do & Vr 09:00 – 17:00
Za 10:00 – 17:00
Zo & Ma gesloten

Parnassusweg 9, 1077 DA Amsterdam
020-6708290

IET Amsterdam

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Do & Vr 09:00 – 17:00
Za 10:00 – 17:00
Zo & Ma gesloten

Parnassusweg 9, 1077 DA Amsterdam
020-6708290

IET Amstelveen

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Di t/m Za 09:30 – 18:00
Zo en Ma gesloten

Rembrandtweg 115, 1181 GG Amstelveen
020-3345836

IET Amstelveen

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Di t/m Za 09:00 – 18:00
Zo en Ma gesloten

Rembrandtweg 115, 1181 GG Amstelveen
020-3345836