Instituut voor Esthetische Technologie

LPG endernmologie spiercontouring

LPG endermologie is een geavanceerde niet-invasieve behandeling die wordt gebruikt voor verschillende doeleinden, waaronder spiercontouring. Het maakt gebruik van een speciaal apparaat met behulp van gemotoriseerde rollers en zuigkracht om de huid en het onderliggende weefsel te masseren, te stimuleren en te verstrakken.

Resultaten na de LPG Endernmologie behandeling

Na een reeks LPG endermologie spiercontouring behandelingen kunnen verschillende resultaten worden opgemerkt, afhankelijk van individuele factoren, de conditie van je huid en spieren, en je specifieke doelen.

Lotte Van de WeteringLotte Van de Wetering
18:13 25 Feb 23
Heel blij met het resultaat van de Ulthera behandeling. Ik kom zeker weer terug.
Anne BronsveldAnne Bronsveld
19:41 01 Feb 23
Heleen VoskuilenHeleen Voskuilen
11:19 22 Nov 22
E AE A
09:51 12 Sep 22
Almira AikebaierAlmira Aikebaier
09:06 29 Aug 22
goed product, goede service, transparante prijzen. en je zult het voor de hand liggende resultaat zien. je zult weten dat het geld dat je hebt betaald het waard was!
Jeremy TBJeremy TB
21:56 25 Jun 21
Zeer professionele kliniek die de tijd neemt voor zijn cliënten, Sebastiaan Kranenburg luistert naar mijn wensen en doet wat hij belooft en het resultaat na behandeling is altijd beter dan verwacht .De behandelingen zorgen voor een frissere blik en minder vermoeide uitstraling. Bij meerdere klinieken geweest maar deze steekt er met kop en schouders boven uit.
David (Amsterdam)David (Amsterdam)
03:19 14 Jun 21
js_loader

Prijzen van de LPG endernmologie spiercontouring behandeling

De LPG endernmologie spiercontouring behandeling

Spiercontouring met LPG endermologie richt zich op het verbeteren van de tonus en het uiterlijk van de spieren, vooral op gebieden waar de huid mogelijk verslapt is of waar je graag meer definitie zou willen hebben. Hier zijn enkele van de mogelijke toepassingen en voordelen van LPG endermologie spiercontouring behandeling:

 1. Verbeterde Spierdefinitie: De behandeling kan helpen de spieren te versterken en de contouren te verbeteren, wat kan bijdragen aan een strakker en gevormder uiterlijk.
 2. Vermindering van Verslapping: LPG endermologie kan de collageenproductie stimuleren en de huid strakker maken, waardoor de verschijning van verslapte huid wordt verminderd.
 3. Cellulitis Vermindering: Deze behandeling kan helpen bij het verminderen van de verschijning van cellulitis door de bloedcirculatie te verbeteren en het weefsel te masseren.
 4. Verbeterde Lymfedrainage: LPG endermologie kan helpen bij het verbeteren van de lymfedrainage, wat kan bijdragen aan het verminderen van vochtophopingen en zwelling.

De LPG endermologie spiercontouring behandeling verloopt in verschillende stappen. Hier is een overzicht van hoe de behandeling doorgaans verloopt:

 1. Consultatie: Voordat de behandeling begint, zal je een consultatie hebben met een getrainde professional. Tijdens dit consult zal je je doelen bespreken, je medische geschiedenis delen en eventuele vragen of zorgen delen. Op basis van deze informatie zal de behandelaar een behandelplan opstellen dat is afgestemd op jouw behoeften.
 2. Voorbereiding: Je wordt gevraagd om je kleding uit te trekken en eventueel een speciale lichaamskous aan te trekken die helpt om het apparaat soepel over je huid te laten glijden.
 3. Behandeling met het LPG-apparaat: De behandelaar gebruikt het LPG-apparaat, dat gemotoriseerde rollers en zuigkracht heeft, om de huid en spieren te masseren en te stimuleren. De behandeling kan op verschillende delen van het lichaam worden toegepast, afhankelijk van je doelen, zoals buik, billen, dijen, armen of andere gebieden.
 4. Masserende Bewegingen: De behandelaar zal het apparaat over je huid bewegen in masserende bewegingen. De rollers helpen de huid op te tillen en te rollen, terwijl de zuigkracht de huid en het weefsel zachtjes omhoog trekt.
 5. Duur van de Behandeling: Een typische LPG endermologie spiercontouring behandeling duurt meestal ongeveer 30 minuten tot 1 uur, afhankelijk van de gebieden die worden behandeld.

Het aantal benodigde LPG endermologie spiercontouring behandelingen kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder je individuele doelen, de huidige conditie van je huid en spieren, en de aanbevelingen van je behandelaar. In het algemeen wordt echter een reeks behandelingen aanbevolen om optimale resultaten te bereiken en te behouden.

Een typisch behandelplan kan bestaan uit 6 tot 12 sessies, die meestal met tussenpozen van 1 tot 2 weken worden uitgevoerd. Tijdens deze sessies zal je geleidelijk verbeteringen zien in de tonus, textuur en verstrakking van de behandelde gebieden.

Het is belangrijk op te merken dat individuele resultaten kunnen variëren en dat sommige mensen mogelijk meer of minder sessies nodig hebben om hun gewenste doelen te bereiken. Zodra je de gewenste resultaten hebt bereikt, kan het raadzaam zijn om periodieke onderhoudsbehandelingen te plannen om de resultaten te behouden.

Over het algemeen heeft de LPG endermologie spiercontouring behandeling minimaal tot geen downtime. Downtime verwijst naar de periode na een cosmetische behandeling waarin je huid moet herstellen en mogelijke bijwerkingen zichtbaar kunnen zijn.

Bij LPG endermologie kunnen sommige mensen onmiddellijk na de behandeling een lichte roodheid of een milde gevoeligheid ervaren op de behandelde gebieden. Deze reacties zijn meestal mild en van korte duur, en de meeste mensen kunnen direct na de behandeling hun normale dagelijkse activiteiten hervatten.

 

De LPG endermologie spiercontouring behandeling wordt over het algemeen als veilig en pijnloos beschouwd. Het is een niet-invasieve procedure die is ontworpen om de huid en spieren te stimuleren en te verstrakken zonder de noodzaak van verdoving of hersteltijd.

Voor een LPG endermologie spiercontouring behandeling zijn er enkele voorzorgsmaatregelen die je kunt volgen om de beste resultaten te behalen en eventuele ongemakken te minimaliseren. Hier zijn enkele tips voor voorzorg:

Voorzorgsmaatregelen voor de LPG Endernmologie behandeling:

 1. Consultatie: Plan een consultatie met een gekwalificeerde behandelaar voordat je de behandeling ondergaat. Bespreek je doelen, medische geschiedenis en eventuele zorgen om ervoor te zorgen dat de behandeling geschikt is voor jou.
 2. Hydratatie: Zorg ervoor dat je goed gehydrateerd bent voorafgaand aan de behandeling. Goede hydratatie kan bijdragen aan een soepel verlopende behandeling en een betere huidreactie.
 3. Gezonde Huidverzorging: Vermijd overmatige blootstelling aan de zon en zonnebanken en gebruik geen agressieve huidverzorgingsproducten of scrubs in de dagen voorafgaand aan de behandeling.

Nazorg na de LPG Endernmologie behandeling:

 1. Hydratatie: Drink voldoende water na de behandeling om de hydratatie van je huid te behouden en te ondersteunen.
 2. Milde reiniging: Gebruik een milde reiniger om je huid te reinigen na de behandeling. Vermijd agressieve reinigingsmiddelen die je huid kunnen irriteren.
 3. Geen Harde Exfoliatie: Vermijd agressieve exfoliërende producten of scrubs gedurende enkele dagen na de behandeling.
 4. Zonbescherming: Bescherm je huid tegen direct zonlicht door het dragen van een breed spectrum zonnebrandcrème met een hoge SPF. Dit is vooral belangrijk, aangezien je huid mogelijk gevoeliger is voor de zon na de behandeling.
 5. Geen intense hitte: Vermijd het nemen van hete douches, sauna’s en hete baden gedurende ten minste 24 uur na de behandeling om irritatie te minimaliseren.
 6. Luister naar je huid: Als je ongewone reacties of bijwerkingen opmerkt, zoals overmatige roodheid, zwelling of jeuk, neem dan contact op met je behandelaar.
 7. Volg het advies van onze behandelaars op: volg de specifieke nazorginstructies en aanbevelingen van een van onze behandelaars nauwkeurig op voor het beste resultaat.

Hoewel LPG endermologie over het algemeen als een veilige behandeling wordt beschouwd, zijn er bepaalde situaties waarin de behandeling mogelijk niet geschikt is of voorzichtigheid is geboden. Hier zijn enkele situaties waarin LPG endermologie mogelijk niet wordt aanbevolen:

 1. Zwangerschap: Als je zwanger bent, wordt LPG endermologie meestal niet aanbevolen, vooral tijdens de eerste trimester. Het is belangrijk om tijdens de zwangerschap voorzichtig te zijn met cosmetische behandelingen en dit te bespreken met je zorgverlener.
 2. Actieve huidinfecties: Als je op dit moment last hebt van actieve huidinfecties, zoals herpes, eczeem of een andere ontstekingsaandoening, kan de behandeling worden uitgesteld totdat de infectie is genezen.
 3. Open wonden of huidaandoeningen: LPG endermologie mag niet worden uitgevoerd op delen van de huid die open wonden, snijwonden, brandwonden of ernstige huidaandoeningen hebben.
 4. Ernstige gezondheidsproblemen: Als je ernstige gezondheidsproblemen hebt, zoals hartproblemen, bloedstollingsstoornissen, kanker of andere ernstige aandoeningen, is het raadzaam om eerst met je zorgverlener te overleggen voordat je de behandeling overweegt.
 5. Medische implantaten of apparaten: Als je medische implantaten, zoals pacemakers, hebt of apparaten hebt geïmplanteerd, moet je dit bespreken met je behandelaar, omdat het apparaat mogelijk van invloed kan zijn op de behandeling.
 6. Recente chirurgische ingrepen: Als je recent een chirurgische ingreep hebt ondergaan, met name in het gebied dat je wilt behandelen, is het belangrijk om eerst te overleggen met je arts voordat je LPG endermologie overweegt.
 7. Medicatiegebruik: Sommige medicijnen kunnen van invloed zijn op de geschiktheid van de behandeling. Bespreek eventuele huidige medicatie of medische aandoeningen met je behandelaar.

Veelgestelde vragen over de LPG endernmologie spiercontouring behandeling

Zorgverzekeraars vergoeden doorgaans alleen medische behandelingen en procedures die gericht zijn op het behandelen van medische aandoeningen, gezondheidsproblemen of letsel. Cosmetische behandelingen, zoals LPG endermologie, vallen meestal niet onder de dekking van zorgverzekeringen omdat ze primair gericht zijn op het verbeteren van de esthetiek en het uiterlijk.

Ja, lipomassage werkt het beste als aanvulling op een gezonde levensstijl, inclusief regelmatige lichaamsbeweging en een evenwichtige voeding.

IET Amsterdam

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Do & Vr 09:00 – 17:00
Za 10:00 – 17:00
Zo & Ma gesloten

Parnassusweg 9, 1077 DA Amsterdam
020-6708290

IET Amsterdam

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Do & Vr 09:00 – 17:00
Za 10:00 – 17:00
Zo & Ma gesloten

Parnassusweg 9, 1077 DA Amsterdam
020-6708290

IET Amstelveen

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Di t/m Za 09:30 – 18:00
Zo en Ma gesloten

Rembrandtweg 115, 1181 GG Amstelveen
020-3345836

IET Amstelveen

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Di t/m Za 09:00 – 18:00
Zo en Ma gesloten

Rembrandtweg 115, 1181 GG Amstelveen
020-3345836