Instituut voor Esthetische Technologie

Lip Fillers

Natuurlijke en prachtige lippen zijn een verlangen van velen, en lipfillers hebben de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen als een manier om die perfecte lippen te bereiken. Of je nu op zoek bent naar vollere lippen, een jeugdige uitstraling wilt behouden of gewoon meer zelfvertrouwen wilt uitstralen, lipfillers kunnen een geweldige oplossing zijn.

Onze behandelaars bij een lip filler behandeling

Sebastiaan Kranenburg
BIG registratie: 59925306101
IET Cosmetische kliniek Amsterdam

“Het is van essentieel belang om als cosmetisch arts te beschikken over meerdere kwaliteiten strevend naar de optimale en gewenste zorg. Met een certificering kan de cliënt bewust en transparant kiezen voor kwaliteit”

Dokter Naas (Nazanin A. Mozafari)
BIG registratie: 59925559301
IET Cosmetische kliniek Huizen, ’t Gooi

Dr Naas haar favoriete behandeling is de lippen. Ze vind het een leuke behandeling omdat er veel verschillende lippen zijn en je er vele kanten mee op kan gaan. Er zijn verschillende technieken en verschillende diktes waarmee ze te werk kan gaan. Ze wordt ook de koningin van de lipbehandelingen genoemd.

Nadine Verburg
BIG registratie: 19918123801
IET Cosmetische kliniek Den Bosch

Nadine’s doel als cosmetisch arts is om op een elegante wijze het verouderingsproces te begeleiden, waarbij zelfverzekerdheid en natuurlijkheid voorop staan. Ze wil mensen op een subtiele manier helpen om ouder te worden zonder het verlies van hun eigen schoonheid. 

Nagita Grover – Khatri
BIG registratie: 39912467601
IET Cosmetische kliniek Den Haag

Drs. Grover gelooft in natuurlijke resultaten en streeft naar een hoge klanttevredenheid, waarbij ze het motto “less is more” hanteert. Haar specialisaties liggen op het gebied van liquid facelifts en huidverbetering.

Resultaten na een lip filler behandeling

Er zijn verschillende redenen waarom mensen voor lipfillers kiezen:

 1. Verbeterde uitstraling: Lipfillers kunnen helpen bij het creëren van evenwichtige, volle lippen, wat resulteert in een jeugdiger en aantrekkelijker uiterlijk.
 2. Zelfvertrouwen: Veel mensen voelen zich zelfverzekerder en gelukkiger met hun uiterlijk na een lipfillerbehandeling.
 3. Natuurlijke resultaten: Moderne lipfillers zijn ontworpen om natuurlijke resultaten te leveren zonder overdreven opgezwollen of onnatuurlijke lippen.
 4. Minder downtime: In tegenstelling tot chirurgische ingrepen zoals lipvergroting, vereisen lipfillers geen lange herstelperiode.
Lotte Van de WeteringLotte Van de Wetering
18:13 25 Feb 23
Heel blij met het resultaat van de Ulthera behandeling. Ik kom zeker weer terug.
Anne BronsveldAnne Bronsveld
19:41 01 Feb 23
Heleen VoskuilenHeleen Voskuilen
11:19 22 Nov 22
E AE A
09:51 12 Sep 22
Almira AikebaierAlmira Aikebaier
09:06 29 Aug 22
goed product, goede service, transparante prijzen. en je zult het voor de hand liggende resultaat zien. je zult weten dat het geld dat je hebt betaald het waard was!
Jeremy TBJeremy TB
21:56 25 Jun 21
Zeer professionele kliniek die de tijd neemt voor zijn cliënten, Sebastiaan Kranenburg luistert naar mijn wensen en doet wat hij belooft en het resultaat na behandeling is altijd beter dan verwacht .De behandelingen zorgen voor een frissere blik en minder vermoeide uitstraling. Bij meerdere klinieken geweest maar deze steekt er met kop en schouders boven uit.
David (Amsterdam)David (Amsterdam)
03:19 14 Jun 21
js_loader

Prijzen van de lip filler behandeling​

De prijs voor een lipfiller behandeling kan variëren, en dit hangt voornamelijk af van je persoonlijke wensen en behoeften. Daarom geven wij een vanaf prijs van 350 euro. 

Elke persoon heeft unieke lipcontouren en esthetische doelen, en dit zal de hoeveelheid filler die nodig is beïnvloeden. Daarnaast kunnen de kosten ook variëren afhankelijk van de ervaring en expertise van de cosmetische arts, evenals de regio waar je de behandeling ondergaat.

Het is belangrijk om een consultatie te plannen met een gekwalificeerde cosmetische arts om je specifieke wensen te bespreken en een behandelingsplan op maat te laten maken. Tijdens het consult zal de arts de hoeveelheid filler die nodig is om je gewenste resultaat te bereiken, beoordelen en een nauwkeurige prijsopgave verstrekken. Dit zorgt ervoor dat je een duidelijk beeld krijgt van de kosten voordat je besluit om de behandeling voort te zetten.

Onthoud dat het belangrijk is om te investeren in hoogwaardige behandelingen met ervaren professionals om de beste resultaten en veiligheid te garanderen. Kies altijd voor kwaliteit en deskundigheid boven prijs alleen, wanneer het gaat om cosmetische procedures zoals lip fillers. 

Fillers
Handen
v.a. €489
Jukbeenderen
v.a. €600
Kaaklijn
v.a. €400
Lippen
v.a. €350
Liquid Facelift
v.a. €960
Marionetlijnen
v.a. €350
Mondhoeklift
v.a. €350
Neus lippen plooi
v.a. €350
Rokerslijnen
v.a. €350
Slapen
v.a. €350
Traangootjes
v.a. €350
Wangen
v.a. €350
Tarief per 1 ml
€350

De lip filler behandeling

Een lip filler behandeling is een cosmetische ingreep die wordt uitgevoerd om de vorm en het volume van de lippen te verbeteren. Het wordt meestal gebruikt voor esthetische doeleinden om de lippen voller en aantrekkelijker te maken. Hier zijn enkele van de specifieke doelen en toepassingen van een lipfillerbehandeling:

 1. Volume vergroten: Lipfillers worden vaak gebruikt om dunne of dunner wordende lippen meer volume te geven, waardoor ze voller en jeugdiger lijken.

 2. Lipcontouren verbeteren: Met lipfillers kunnen de contouren van de lippen worden verbeterd, wat kan helpen bij het definiëren van de lipranden en het creëren van een meer gedefinieerde lipvorm.

 3. Symmetrie herstellen: Als de lippen van nature asymmetrisch zijn (één lip is bijvoorbeeld dunner dan de andere), kan een lipfillerbehandeling helpen om de lippen symmetrischer te maken.

 4. Verzachten van fijne lijntjes en rimpels: Lipfillers kunnen ook worden gebruikt om fijne lijntjes en rimpels rond de lippen, zoals rokerslijntjes of marionetlijnen, te verminderen.

 5. Jeugdige uitstraling behouden: Lippen hebben de neiging om dunner te worden naarmate we ouder worden, dus lipfillers kunnen worden gebruikt om een jeugdige uitstraling te behouden of te herstellen.

 1. Consultatie: Voordat de behandeling begint, zal de behandelaar een consultatiegesprek met u voeren. Tijdens dit gesprek zal uw medische geschiedenis worden besproken, en u kunt uw verwachtingen en doelen voor de behandeling delen. De behandelaar zal uw lippen evalueren en beoordelen of u een geschikte kandidaat bent voor de behandeling.

 2. Voorbereiding: De behandelaar zal de te behandelen lippen grondig reinigen en, indien nodig, een verdovende crème of een lokaal verdovingsmiddel aanbrengen om het ongemak tijdens de injecties te verminderen.

 3. Injecties: De behandelaar zal zorgvuldig geselecteerde lipfillers met een dunne naald injecteren in de gewenste gebieden van de lippen. De filler kan bestaan uit verschillende materialen, zoals hyaluronzuur of collageen, die helpen om volume toe te voegen en de lippen te vormen. De behandelaar zal de injecties nauwkeurig plaatsen om de gewenste resultaten te bereiken.

 4. Masseren en beoordelen: Nadat de injecties zijn voltooid, kan de behandelaar de lippen zachtjes masseren om ervoor te zorgen dat het product gelijkmatig is verdeeld en om eventuele onregelmatigheden te corrigeren. U kunt de resultaten in realtime zien en feedback geven.

 5. Nazorg: Na de behandeling kunnen er enkele bijwerkingen optreden, zoals zwelling, roodheid en blauwe plekken. Deze bijwerkingen zijn meestal mild en tijdelijk van aard. U krijgt instructies over hoe u voor uw lippen moet zorgen na de behandeling en welke activiteiten u moet vermijden.

Het aantal lipfillerbehandelingen dat u nodig heeft, kan variëren afhankelijk van uw individuele doelen, de huidige staat van uw lippen en het type filler dat wordt gebruikt. Hier zijn enkele overwegingen:

 1. Gewenst resultaat: Het aantal benodigde behandelingen hangt af van het gewenste resultaat. Als u op zoek bent naar subtiele verbeteringen, heeft u mogelijk minder behandelingen nodig dan wanneer u op zoek bent naar aanzienlijk meer volume en definitie.

 2. Type filler: Sommige lipfillers zijn tijdelijk en zullen na enkele maanden tot een jaar geleidelijk vervagen. Andere fillers kunnen langer meegaan. Hoe lang het resultaat aanhoudt, hangt af van het specifieke product dat wordt gebruikt. Uw behandelaar kan u advies geven over welk type filler het beste past bij uw doelen en de duur van de resultaten die u wilt behouden.

 3. Natuurlijke lipanatomie: De natuurlijke anatomie van uw lippen speelt ook een rol. Als uw lippen van nature dun zijn, heeft u mogelijk meerdere behandelingen nodig om het gewenste volume te bereiken. Mensen met vollere lippen kunnen mogelijk met minder behandelingen volstaan.

 4. Onderhoud: Lipfillers zijn niet permanent, en na verloop van tijd zullen de resultaten vervagen. Om het gewenste uiterlijk te behouden, kunnen herhaalbehandelingen nodig zijn. De frequentie van deze herhaalbehandelingen kan variëren, maar ze kunnen jaarlijks of halfjaarlijks worden gedaan, afhankelijk van de filler die wordt gebruikt en uw persoonlijke voorkeuren.

 5. Consultatie met uw behandelaar: Uw behandelaar zal tijdens het consultatiegesprek uw lippen evalueren en uw doelen bespreken. Ze zullen u begeleiden bij het bepalen van het aantal benodigde behandelingen en het optimale behandelplan voor uw situatie.

Over het algemeen is er weinig tot geen downtime na een lipfillerbehandeling. Dit betekent dat u meestal uw dagelijkse activiteiten kunt hervatten vrijwel direct na de behandeling. Er kunnen echter enkele tijdelijke bijwerkingen optreden die meestal mild zijn en na een korte periode vanzelf verdwijnen. Deze bijwerkingen kunnen onder meer zijn:

 1. Zwelling: Direct na de behandeling kunt u enige zwelling in de behandelde lippen ervaren. Deze zwelling is meestal mild tot matig en kan enkele dagen aanhouden. U kunt ijs aanbrengen om de zwelling te verminderen.

 2. Roodheid: De lippen kunnen tijdelijk rood of roze zijn na de behandeling. Dit is meestal van voorbijgaande aard en zal snel afnemen.

 3. Blauwe plekken: Er kunnen blauwe plekken ontstaan op de injectieplaatsen, maar deze verdwijnen meestal binnen een week of twee.

 4. Gevoeligheid: De lippen kunnen enigszins gevoelig zijn direct na de behandeling. Dit ongemak is meestal mild en duurt niet lang.

 5. Mogelijke asymmetrie: Onmiddellijk na de behandeling kunnen de lippen enigszins asymmetrisch lijken als gevolg van zwelling en het injectieproces. Dit wordt meestal binnen enkele dagen rechtgetrokken.

Om eventuele ongemakken na de behandeling te minimaliseren, kunt u de instructies van uw behandelaar volgen, zoals het vermijden van warme dranken en het niet masseren van de lippen gedurende de eerste paar dagen na de behandeling. Het is ook belangrijk om make-up en producten op basis van olie te vermijden op de behandelde lippen gedurende de eerste 24 uur.

Een lipfillerbehandeling is over het algemeen veilig en wordt als relatief pijnloos beschouwd, maar er zijn enkele belangrijke overwegingen:

 1. Veiligheid: Lipfillerbehandelingen zijn over het algemeen veilig wanneer ze worden uitgevoerd door ervaren, gekwalificeerde medische professionals in een gecontroleerde klinische omgeving. Het gebruikte vulmateriaal, zoals hyaluronzuur, is biocompatibel en wordt vaak goed verdragen door de meeste mensen. Echter, zoals bij elke medische procedure, zijn er potentiële risico’s en bijwerkingen, zoals infectie, allergische reacties of ongewenste resultaten. Het is van cruciaal belang om uw behandeling te laten uitvoeren door een bekwame en erkende specialist om de veiligheid te waarborgen.

 2. Pijn: De meeste behandelaars gebruiken verdovende crèmes of lokale verdovingen om ongemak tijdens de injecties te minimaliseren. Hierdoor voelt u meestal slechts lichte druk of een prikkelend gevoel tijdens de behandeling, en de meeste mensen beschrijven de procedure als redelijk comfortabel. Sommige lipfillers bevatten echter ook een ingebouwde verdovingsmiddel, wat het ongemak verder kan verminderen.

 3. Individuele ervaring: De mate van pijn of ongemak kan variëren van persoon tot persoon. Sommige mensen hebben een hogere pijndrempel en ervaren de behandeling als minder ongemakkelijk dan anderen. Als u zich zorgen maakt over pijn, kunt u uw behandelaar vragen om aanvullende verdovingsopties te overwegen.

Het is belangrijk om uw verwachtingen met uw behandelaar te bespreken tijdens het consult en eventuele zorgen of vragen die u heeft te uiten. Zij kunnen u begeleiden bij het bepalen van de beste behandelopties voor uw individuele situatie en u voorzien van gedetailleerde informatie over de procedure, inclusief mogelijke bijwerkingen en nazorginstructies.

Voorafgaand aan een lipfillerbehandeling is het belangrijk om bepaalde voorzorgsmaatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat de behandeling veilig en effectief verloopt. Hier zijn enkele belangrijke voorzorgsmaatregelen die u kunt overwegen:

 1. Kies een gekwalificeerde behandelaar: Selecteer een ervaren, erkende medische professional om de behandeling uit te voeren. Dit kan een plastisch chirurg, dermatoloog of een gecertificeerde schoonheidsspecialist zijn. Controleer de geloofwaardigheid en referenties van uw behandelaar voordat u een afspraak maakt.

 2. Consultatiegesprek: Plan een uitgebreid consultatiegesprek met uw behandelaar voordat u de behandeling ondergaat. Tijdens dit gesprek kunt u uw doelen en verwachtingen bespreken, uw medische geschiedenis delen en eventuele vragen stellen. Dit is ook het moment om eventuele allergieën of medische aandoeningen te melden.

 3. Stop met bloedverdunnende middelen: Als u bloedverdunnende medicijnen gebruikt, zoals aspirine of ibuprofen, kan uw behandelaar u vragen om enkele dagen voor de behandeling te stoppen om het risico op blauwe plekken te verminderen. Raadpleeg altijd uw arts voordat u stopt met medicatie.

 4. Vermijd alcohol en vitamine E: Het is raadzaam om enkele dagen voor de behandeling alcohol en supplementen met vitamine E te vermijden, omdat deze kunnen bijdragen aan een verhoogd risico op blauwe plekken.

 5. Hydrateer de lippen: Zorg ervoor dat uw lippen goed gehydrateerd zijn in de dagen voorafgaand aan de behandeling. Dit kan helpen om de huid en het weefsel gezond te houden.

 6. Volg de instructies van uw behandelaar: Uw behandelaar zal u specifieke instructies geven over wat u vóór de behandeling moet doen. Dit kan onder meer het vermijden van make-up en producten op basis van olie op de dag van de behandeling omvatten.

 7. Plan nazorg: Overweeg om enkele dagen vrij te nemen of uw sociale agenda lichter te maken na de behandeling, omdat u mogelijk enige zwelling, roodheid of blauwe plekken kunt ervaren. U kunt ook ijs aanbrengen om de zwelling te verminderen.

 8. Bespreek verwachtingen en doelen: Het is van cruciaal belang om realistische verwachtingen te hebben en uw doelen met uw behandelaar te bespreken tijdens het consult. Dit zal helpen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met de resultaten.

Door deze voorzorgsmaatregelen te volgen en samen te werken met een gekwalificeerde behandelaar, kunt u de kans op een succesvolle en veilige lipfillerbehandeling vergroten. Het is belangrijk om open en eerlijk te communiceren met uw behandelaar en eventuele vragen of zorgen te bespreken voordat u de behandeling ondergaat.

De nazorg is een essentieel onderdeel van een lipfillerbehandeling om ervoor te zorgen dat de resultaten optimaal zijn en dat eventuele bijwerkingen minimaal blijven. Hier zijn enkele belangrijke stappen voor de beste nazorg na een lipfillerbehandeling:

 1. Koelen: Direct na de behandeling kan uw behandelaar ijs of een koude kompres aanbevelen om zwelling en roodheid te verminderen. Breng het ijs of het kompres gedurende 10-15 minuten aan, en herhaal dit indien nodig gedurende de eerste uren na de behandeling.

 2. Vermijd aanraken en druk uitoefenen: Vermijd de eerste uren na de behandeling te veel druk uit te oefenen op de lippen. Raak de lippen zo min mogelijk aan om infectie te voorkomen.

 3. Vermijd make-up: Vermijd het aanbrengen van lippenstift, lipgloss of andere lipproducten op de behandelde lippen gedurende minstens 24 uur na de behandeling.

 4. Vermijd intense hitte en zonlicht: Ga niet naar de sauna, hete baden of zonnebanken gedurende enkele dagen na de behandeling. Blootstelling aan intense hitte en zonlicht kan de zwelling verergeren.

 5. Vermijd alcohol en bloedverdunnende medicijnen: Vermijd alcoholische dranken en bloedverdunnende medicijnen zoals aspirine en ibuprofen gedurende enkele dagen na de behandeling, omdat deze het risico op blauwe plekken kunnen vergroten. Raadpleeg altijd uw arts voordat u stopt met medicatie.

 6. Gebruik een SPF-lippenbalsem: Als u blootstelling aan de zon niet kunt vermijden, gebruik dan een lippenbalsem met zonnebrandcrème om de lippen te beschermen.

 7. Hydrateer de lippen: Houd uw lippen goed gehydrateerd met een niet-irriterende lippenbalsem of vaseline. Dit kan helpen om uitdroging en schilfering te voorkomen.

 8. Volg de instructies van uw behandelaar: Uw behandelaar zal u specifieke instructies geven voor nazorg, dus zorg ervoor dat u deze opvolgt. Dit kan onder meer het vermijden van bepaalde activiteiten of producten omvatten.

 9. Wees geduldig: Zwelling, roodheid en blauwe plekken zijn gebruikelijke bijwerkingen na een lipfillerbehandeling en kunnen enkele dagen tot een week aanhouden. Wees geduldig terwijl uw lippen genezen en de resultaten zich stabiliseren.

 10. Controleer op bijwerkingen: Houd de behandelde lippen in de gaten op tekenen van infectie, ongewone zwelling, of andere ongewenste symptomen. Als u zich zorgen maakt, neem dan onmiddellijk contact op met uw behandelaar.

Nazorg is cruciaal om het herstelproces te bevorderen en de kans op complicaties te minimaliseren na een lipfillerbehandeling. Het is ook belangrijk om eventuele zorgen of vragen met uw behandelaar te bespreken, zodat zij u kunnen voorzien van gepersonaliseerd advies en begeleiding tijdens het herstelproces.

Hoewel lipfillerbehandelingen veilig en effectief kunnen zijn voor veel mensen, zijn er bepaalde situaties waarin deze behandeling mogelijk niet geschikt is. Hier zijn enkele voorbeelden van situaties waarin een lipfillerbehandeling wellicht niet wordt aanbevolen:

 1. Zwangerschap en borstvoeding: Het wordt meestal afgeraden om lipfillerbehandelingen te ondergaan tijdens de zwangerschap of borstvoedingsperiode, omdat de veiligheid van de behandeling voor de foetus of de baby niet volledig is vastgesteld.

 2. Actieve infecties of koorts: Als u een actieve infectie heeft in het gebied rond uw lippen of als u koorts heeft, is het meestal beter om de behandeling uit te stellen totdat u volledig bent hersteld.

 3. Allergieën: Als u allergisch bent voor de gebruikte vulstof of andere ingrediënten in de injectie, is een lipfillerbehandeling mogelijk niet geschikt voor u. Bespreek eventuele allergieën of gevoeligheden met uw behandelaar tijdens het consult.

 4. Ernstige medische aandoeningen: Personen met ernstige medische aandoeningen, zoals auto-immuunziekten of bloedstollingsstoornissen, moeten extra voorzichtig zijn en moeten de behandeling alleen overwegen na overleg met hun arts.

 5. Overgevoeligheid voor lidocaïne of andere verdovingsmiddelen: Sommige lipfillers bevatten verdovingsmiddelen zoals lidocaïne. Als u overgevoelig bent voor deze verdovingsmiddelen, moet u dit aan uw behandelaar melden.

 6. Psychologische gezondheid: Lipfillerbehandelingen zijn cosmetische procedures en mogen niet worden gebruikt om psychologische problemen op te lossen of een negatief zelfbeeld te verhelpen. Personen met een geschiedenis van lichaamsdysmorfe stoornis of andere psychische aandoeningen moeten mogelijk worden beoordeeld door een psycholoog of psychiater voordat ze de behandeling overwegen.

 7. Onrealistische verwachtingen: Het is belangrijk dat mensen realistische verwachtingen hebben van wat een lipfillerbehandeling kan bereiken. Uw behandelaar kan u helpen begrijpen wat mogelijk is en wat niet.

 8. Te jonge leeftijd: Sommige behandelaars kunnen terughoudend zijn om lipfillerbehandelingen uit te voeren bij zeer jonge mensen, vooral als zij nog in de groei zijn. Het kan verstandig zijn om te wachten tot de late tienerjaren of vroege volwassenheid voordat u een lipfillerbehandeling overweegt.

Het is essentieel om uw medische geschiedenis en individuele omstandigheden te bespreken met uw behandelaar tijdens het consult, zodat zij u kunnen adviseren over de geschiktheid van de behandeling voor u. Een gekwalificeerde en ervaren behandelaar zal altijd uw gezondheid en welzijn als prioriteit stellen en u helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing over lipfillerbehandelingen.

Veelgestelde vragen over de lip filler behandeling

Lipfillers, ook bekend als lipinjecties of dermale lipfillers, zijn niet-chirurgische cosmetische behandelingen die worden gebruikt om de vorm en het volume van de lippen te verbeteren. Ze bestaan meestal uit hyaluronzuur, een natuurlijke stof die van nature in ons lichaam voorkomt. Hyaluronzuur zorgt voor hydratatie en volume, wat resulteert in vollere, zachtere lippen.

Lip fillers worden met behulp van een dunne naald in de lippen geïnjecteerd. De procedure is over het algemeen snel en vrijwel pijnloos, omdat de meeste lip fillers al verdovende middelen bevatten. Zodra de filler is ingebracht, begint het hyaluronzuur vocht aan te trekken en vast te houden, waardoor de lippen voller en zachter worden. Het resultaat is meestal onmiddellijk zichtbaar en kan enkele maanden tot een jaar aanhouden, afhankelijk van het type filler en de individuele stofwisseling.

Bij het overwegen van lip fillers is het belangrijk om een ervaren en gekwalificeerde cosmetische arts te raadplegen. Een professionele beoordeling van je lippen en je wensen kan je helpen de juiste beslissing te nemen. Daarnaast moet je rekening houden met mogelijke bijwerkingen, zoals zwelling, blauwe plekken en tijdelijke gevoeligheid.

IET Amsterdam

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Do & Vr 09:00 – 17:00
Za 10:00 – 17:00
Zo & Ma gesloten

Parnassusweg 9, 1077 DA Amsterdam
020-6708290

IET Amsterdam

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Do & Vr 09:00 – 17:00
Za 10:00 – 17:00
Zo & Ma gesloten

Parnassusweg 9, 1077 DA Amsterdam
020-6708290

IET Amstelveen

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Di t/m Za 09:30 – 18:00
Zo en Ma gesloten

Rembrandtweg 115, 1181 GG Amstelveen
020-3345836

IET Amstelveen

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Di t/m Za 09:00 – 18:00
Zo en Ma gesloten

Rembrandtweg 115, 1181 GG Amstelveen
020-3345836