Instituut voor Esthetische Technologie

Radiesse

Met een Radiesse injectables behandeling kun je de strijd aangaan met de tekenen van ouder worden. Radiesse is een injecteerbare filler die onmiddellijk het volume herstelt en de huid lift en strakker maakt, waardoor je er jeugdiger uitziet.

Plan een gratis injectables consult

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Zodat we u kunnen helpen vanuit de meest dichtbij zijnde vestiging
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Resultaten na de Radiesse behandeling

Radiesse is een veel gekozen filler behandeling. Met eigen ogen kun je hier zien hoe Radiesse rimpels en plooien verzacht en de gezichtscontouren versterkt. Bekijk de foto’s met gezichten van voor, en na het injecteren van fillers. Bespreek met je arts je wensen en de mogelijkheden voor jouw huid.

Lotte Van de WeteringLotte Van de Wetering
18:13 25 Feb 23
Heel blij met het resultaat van de Ulthera behandeling. Ik kom zeker weer terug.
Anne BronsveldAnne Bronsveld
19:41 01 Feb 23
Heleen VoskuilenHeleen Voskuilen
11:19 22 Nov 22
E AE A
09:51 12 Sep 22
Almira AikebaierAlmira Aikebaier
09:06 29 Aug 22
goed product, goede service, transparante prijzen. en je zult het voor de hand liggende resultaat zien. je zult weten dat het geld dat je hebt betaald het waard was!
Jeremy TBJeremy TB
21:56 25 Jun 21
Zeer professionele kliniek die de tijd neemt voor zijn cliënten, Sebastiaan Kranenburg luistert naar mijn wensen en doet wat hij belooft en het resultaat na behandeling is altijd beter dan verwacht .De behandelingen zorgen voor een frissere blik en minder vermoeide uitstraling. Bij meerdere klinieken geweest maar deze steekt er met kop en schouders boven uit.
David (Amsterdam)David (Amsterdam)
03:19 14 Jun 21
js_loader

Prijzen van de Radiesse behandeling

Radiesse
Één behandeling | 1.5 ml
€480
Één behandeling | 3.0 ml
€870
Één behandeling | 5.0 ml
€1.260
Upgrade Radiesse behandeling met Cellbooster
€60

De Radiesse behandeling

Een Radiesse-behandeling wordt vaak gebruikt voor huidverjonging en het herstellen van verloren volume in het gezicht. Het kan rimpels en plooien verminderen en een jeugdiger uiterlijk bevorderen. De filler kan bij verschillende huidzones ingezet worden; de neus- en lipplooien, de wangen, de marionetlijnen, kaaklijn, lifting van het gehele gezicht, jukbeenderen en de handen. Het belangrijkste actieve ingrediënt in Radiesse is calcium hydroxylapatiet, dat het volume herstelt en de aanmaak van collageen stimuleert. Het is daarom dat veel mannen en vrouwen kiezen voor een Radiesse behandeling.

Het proces omvat de volgende stappen:

 • Reiniging van het behandelgebied.
 • Toepassing van een verdovende crème om ongemak te minimaliseren (indien gewenst).
 • Injectie van Radiesse in de gewenste gebieden met behulp van fijne naalden of canules.
 • Masseren van het behandelde gebied om het product gelijkmatig te verdelen.

Vaak zijn de resultaten direct na de Radiesse behandeling zichtbaar. Meestal is één behandeling voldoende om de gewenste resultaten te bereiken. De duurzaamheid van de resultaten kan variëren, maar het effect kan tot meer dan een jaar aanhouden.

De meeste mensen kunnen hun normale activiteiten hervatten na een Radiesse-behandeling. Er kan wat zwelling, roodheid of blauwe plekken optreden, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele dagen.

Radiesse wordt als veilig beschouwd aangezien het door onze gekwalificeerde en ervaren medische professionals wordt uitgevoerd. Ongemak kan variëren, maar de meeste mensen ervaren slechts milde pijn of een branderig gevoel tijdens de injecties. Verdovende crèmes kunnen worden gebruikt om ongemak te verminderen.

Voorafgaand aan de Radiesse behandeling wordt aanbevolen om eventuele make-up en huidverzorgingsproducten te verwijderen van het behandelde gebied.

Na de Radiesse behandeling kan er enige roodheid, zwelling of blauwe plekken optreden, maar deze zijn meestal van voorbijgaande aard en kunnen met make-up worden gemaskeerd.
Wij raden aan om intense blootstelling aan de zon en het gebruik van zonnebrandcrème te vermijden om mogelijke complicaties te voorkomen.

Radiesse is mogelijk niet geschikt voor mensen met een geschiedenis van allergieën voor de bestanddelen van het product, zoals calcium hydroxylapatiet. Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven worden meestal afgeraden om deze behandeling te ondergaan.

Veelgestelde vragen over de Radiesse behandeling

Over het algemeen worden Radiesse-behandelingen niet vergoed door zorgverzekeraars omdat ze meestal als cosmetische procedures worden beschouwd. Ze worden doorgaans als out-of-pocket kosten beschouwd. Het is belangrijk om dit te verifiëren met je zorgverzekeraar, aangezien de dekking kan variëren.

DAAROM KIES JE VOOR EEN FILLER BEHANDELING MET RADIESSE®

Radiesse® is een veel gekozen filler behandeling. Al meer dan 15 jaar neemt het succes van de Radiesse® behandeling toe. Dit is waarom deze ‘natuurlijke facelift’ zo vaak wordt geadviseerd en toegepast:
 • Radiesse® is een injecteerbare filler die onmiddellijk het volume herstelt en de huid lift en strakker maakt, waardoor je er jeugdiger uitziet.
 • Radiesse® stimuleert ook je eigen natuurlijke collageenaanmaak. Dit proces houdt een aantal maanden aan en verlengt het effect van de behandeling.
 • Een behandeling met Radiesse® is snel en vergt geen, of nauwelijks, hersteltijd. De meeste patiënten pakken meteen na de behandeling hun dagelijkse activiteiten weer op.
 • Radiesse® kan gecombineerd worden met verschillende andere behandelingen.
 • Radiesse® biedt een zeer effectieve en minimaal invasieve behandeling waarmee je de tekenen van het ouder worden kunt tegengaan zonder operatie.
 • Met Radiesse® krijg je natuurlijke resultaten die bij de meeste patiënten minstens een jaar zichtbaar zijn.
 • Radiesse® is al bij veel patiënten zeer effectief toegepast en heeft een zeer hoog veiligheidsprofiel.

PLAN EEN GRATIS CONSULT

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*

Radiesse wint New Beauty Award

Merz voelt zich vereerd om door The New Beauty Awards uitgekozen te zijn als ‘Best in Class’-prijswinnaars voor onze Radiesse®. Onze missie om de uniekheid van iedere patiënt te versterken staat altijd centraal in ons toonaangevende portfolio van esthetische behandelingen.

Radiesse® wint Beste filler voor handverjonging

Ervaringen met fillers: voor en na Radiesse®

Met een injectables behandeling kun je de strijd aangaan met de tekenen van ouder worden. Om je te oriënteren of fillers een oplossing voor je zijn, delen we voor- en na-foto’s van mensen die behandeld zijn met Radiesse®. Bekijk de resultaten van Radiesse® na de behandeling. Behoud de sterke kanten van je uiterlijk zonder je natuurlijke schoonheid te verliezen.

Mooie resultaten na een behandeling met Radiesse®

Radiesse® is een veel gekozen filler behandeling. Met eigen ogen kun je hier zien hoe Radiesse® rimpels en plooien verzacht en de gezichtscontouren versterkt. Bekijk de foto’s met gezichten van voor, en na het injecteren van fillers. Bespreek met je arts je wensen en de mogelijkheden voor jouw huid.

csm_kaaklijn-voor_f7a7f9c7a9 csm_kaaklijn-na_690b608bd9

Radiesse behandeling van de wangen

Radiesse® geeft wangen een mooie, zachte vorm en versterkt de gezichtscontouren. Doordat Radiesse® het verminderde volume herstelt, worden ingevallen wangen op een effectieve manier gecorrigeerd.

csm_kaak-voor_acde7cfbb6 csm_kaak-na_5f17946583

De kaaklijn corrigeren met Radiesse

Het corrigeren van de kaaklijn komt steeds vaker voor. Radiesse® kan worden gebruikt voor het in vorm brengen en corrigeren van verslapte kaaklijnen en hamsterwangen. Het geeft je gezicht weer meer contour.

csm_gezicht2_before_ba9fe485f3 csm_gezicht2_na_8b6b165aa5

Volumeherstel met Radiesse in de jukbeenderen en corrigeren van hamsterwangen

Behandeling van jukbeenderen en hamsterwangen met Radiesse® heeft een snelle liftende werking en verbetert de huidkwaliteit.

csm_hand-voor_0942888015 csm_hand-na_c8b7737fa6

Volumeherstel in de handen

Er is steeds meer vraag naar behandelopties voor mooiere handen. Met Radiesse® kunnen cosmetische verbeteringen worden aangebracht met een langdurig resultaat.

csm_plooi-voor_5d5e126e62 csm_plooi-na_v2_40f228f792

Radiese behandeling van neus-lipplooien

Neus-lippenplooien kun je goed behandelen met een filler. Radiesse® is een ideale filler voor de behandeling van neus-lippenplooien en biedt langdurige resultaten.

csm_marionet-voor_db386a70fa csm_marionet-na_082cb72924

Radiesse behandeling van marionetlijnen

Door marionetlijnen krijgt het gezicht een ongelukkige of strenge uitdrukking. Een enkele behandeling met Radiesse® geeft direct nieuw volume en heeft ook een lichte liftende werking.

csm_lift-voor_4f5dfae102 csm_lift-na_5c96880ce0

Lift van het gezicht met Radiesse

Radiesse® kan worden gebruikt voor een totale gezichtscorrectie. Neus-lippenplooien, marionetlijnen en hamsterwangen worden in een enkele sessie behandeld met Radiesse®. Het geeft je je jeugdigheid terug. 

csm_huidkwaliteit-voor_fcc60d21aa csm_huidkwaliteit-na_74e9880008

Verbetering van de huidkwaliteit met Radiesse

In de loop van de weken na injectie stimuleren de Radiesse® microsferen de huid om nieuw collageen aan te maken voor een zachte, natuurlijke look. De huidkwaliteit ondergaat een aanzienlijke verbetering.

IET Amsterdam

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Do & Vr 09:00 – 17:00
Za 10:00 – 17:00
Zo & Ma gesloten

Parnassusweg 9, 1077 DA Amsterdam
020-6708290

IET Amsterdam

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Do & Vr 09:00 – 17:00
Za 10:00 – 17:00
Zo & Ma gesloten

Parnassusweg 9, 1077 DA Amsterdam
020-6708290

IET Amstelveen

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Di t/m Za 09:30 – 18:00
Zo en Ma gesloten

Rembrandtweg 115, 1181 GG Amstelveen
020-3345836

IET Amstelveen

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Di t/m Za 09:00 – 18:00
Zo en Ma gesloten

Rembrandtweg 115, 1181 GG Amstelveen
020-3345836