Instituut voor Esthetische Technologie

PCA RETINOL PEELING

De meest geschikte kandidaten voor deze actieve retinol behandeling zijn mensen met een normale huid en een goede weerstand. 6% Pure Retinol Peel geeft dramatische en snelle huidverjonging. Dankzij aanvullende antioxidanten wordt de huid beschermd tegen beschadiging door vrije radicalen. De huid wordt zichtbaar gladder, helderder en gelijkmatiger. Voordat u een retinol peeling kunt ondergaan dient u eerst op consult te komen.

NIEUW IN HET PCA ASSORTIMENT: 6% PURE RETINOL
 

Oogt je huid dof en heb je last van oneffenheden? Je kunt bij ons nu terecht voor de nieuwe 6% Pure Retinol Peeling van PCA. De behandeling bestaat uit 3 X een Retinol Peeling behandeling in de kliniek en daarnaast krijgt u een Intensive Brightening Treatment mee voor thuis. Na de derde sessie bent u verzekerd van een fris jonger ogende en meer egale huid!

VOOR WIE IS DE PCA 6% PURE RETINOL PEELING GESCHIKT:
 

De peeling is voornamelijk geschikt voor de huid die last heeft van pigmentatie, een rokershuid of een zonbeschadigde huid. De peeling helpt ook mooi om rimpeltjes te verzachten en bij het vervagen van acne littekens.

WAT IS RETINOL EN WAT ZIT ER IN DE PEELING:
 

De PCA Skin Retinol Peeling 6% bestaat uit 6% retinol gecombineerd met anti-oxidanten uit onder andere Calendula, Olijf, Silybum Marianum en tocopherol. Retinol is een vitamine A en dit stofje kan wonderen voor de huid doen en het helpt om rimpels tegen te gaan en reeds zichtbare rimpels te vervagen. Omdat Retinol heel krachtig (en effectief) is, is dit goedje niet zomaar in de winkel verkrijgbaar, daarom is het belangrijk om het uitsluitend onder toezicht van en in overleg met uw cosmetisch arts toe te passen.

DE BEHANDELING
 

De behandeling is comfortabel en kan hooguit wat prikkerig aanvoelen. Op wat roodheid na zult u verder weinig last hebben van bijwerkingen en herstelt de huid zich doorgaans snel zonder irritatie. Na een paar dagen kunt u wel wat last krijgen van vervelling, dit betekent dat de celdeling in gang is gezet met een nieuwe en gladdere huid als resultaat.

DE BRIGHTENING TREATMENT
 

De Brightening Treatment voor thuis is een retinol product voor de nacht die helpt om de huid verder te verstrakken en kleurverschillen te verbeteren. Daarnaast werkt het meteen als een mooie anti aging crème.

WAAR MOET IK REKENING MEE HOUDEN:
 

Wij adviseren om SPF-producten te gebruiken en blootstelling aan de zon minimaal 1 week voor en 1 week na de behandeling te vermijden, dit om verkleuring van de huid tegen te gaan. Daarnaast mag u een week voor de behandeling geen andere retinol producten gebruiken.

HET RESULTAAT
 

Door de combinatie van de peelings en de Brightening Treatment voor thuisgebruik zal de kleur van de huid aanzienlijk verhelderen en verstrakken. Ook voor wie last heeft van een droge huid is deze peeling erg aan te raden vanwege het hydraterende karakter. Het algehele resultaat is een stralend gezonde en gladde huid met meer volume en een verbeterde huidskleur. Door de aanvullende antioxidanten wordt de huid tevens beschermd tegen beschadiging door vrije radicalen.

HOEVEEL BEHANDELINGEN:
 

Voor een optimaal resultaat raden wij een behandeling van 3 sessies aan in combinatie met de Brightening Treatment voor thuis.

IET Amsterdam

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Do & Vr 09:00 – 17:00
Za 10:00 – 17:00
Zo & Ma gesloten

Parnassusweg 9, 1077 DA Amsterdam
020-6708290

IET Amsterdam

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Do & Vr 09:00 – 17:00
Za 10:00 – 17:00
Zo & Ma gesloten

Parnassusweg 9, 1077 DA Amsterdam
020-6708290

IET Amstelveen

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Di t/m Za 09:30 – 18:00
Zo en Ma gesloten

Rembrandtweg 115, 1181 GG Amstelveen
020-3345836

IET Amstelveen

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Di t/m Za 09:00 – 18:00
Zo en Ma gesloten

Rembrandtweg 115, 1181 GG Amstelveen
020-3345836