Instituut voor Esthetische Technologie

Botox oksels

Heb je last van overmatig zweten onder je oksels? Dan begrijpen wij de impact die dit kan hebben op je zelfvertrouwen en dagelijkse activiteiten. Gelukkig bieden wij een effectieve oplossing met onze botox-behandeling voor de oksels!

Axillaire hyperhidrose, oftewel overmatig zweten onder de oksels, kan een bron van frustratie en ongemak zijn voor veel mensen. Het kan leiden tot vervelende zweetplekken op kleding, ongemakkelijke situaties en een constant gevoel van zelfbewustzijn. Gelukkig is er nu een bewezen behandeling die je kan helpen om dit probleem aan te pakken.

Onze botox-behandeling voor de oksels is een veilige en effectieve manier om overmatig zweten te verminderen. Door middel van gerichte injecties van botox in de oksels worden de zweetklieren tijdelijk geblokkeerd, waardoor de hoeveelheid geproduceerd zweet aanzienlijk wordt verminderd. Dit resulteert in drogere oksels en meer zelfvertrouwen in sociale situaties.

Bij onze kliniek werken wij met deskundige professionals die ervaring hebben met het uitvoeren van deze behandeling. Ons team zal je stap voor stap begeleiden en ervoor zorgen dat je je op je gemak voelt tijdens de procedure.

Het beste van alles is dat de resultaten van de botox-behandeling voor de oksels langdurig zijn, waardoor je maandenlang kunt genieten van drogere oksels en een verbeterd gevoel van welzijn.

Zeg vaarwel tegen zorgen over zichtbare zweetplekken en omarm een leven vol zelfvertrouwen met onze botox-behandeling voor de oksels. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consultatie en ontdek hoe wij je kunnen helpen om overmatig zweten te verminderen en je leven te verbeteren!

Plan een gratis injectables consult

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Zodat we u kunnen helpen vanuit de meest dichtbij zijnde vestiging
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Resultaten na een botox oksels behandeling

Na een botox-behandeling voor de oksels kun je verschillende positieve resultaten verwachten:

 1. Verminderd zweten: Een van de belangrijkste resultaten van de behandeling is een aanzienlijke vermindering van overmatig zweten onder de oksels. Botox blokkeert tijdelijk de zweetklieren, waardoor de hoeveelheid geproduceerd zweet aanzienlijk wordt verminderd. Dit resulteert in drogere oksels en minder zorgen over zweetplekken op kleding.

 2. Verbeterd zelfvertrouwen: Door de vermindering van overmatig zweten onder de oksels, voelen veel mensen zich zelfverzekerder in sociale situaties. Je kunt weer vrijuit bewegen zonder je zorgen te maken over zichtbare zweetplekken of ongemakkelijke geuren, wat bijdraagt aan een verbeterd gevoel van welzijn en zelfvertrouwen.

 3. Comfortabeler gevoel: Met minder zweetproductie onder de oksels ervaar je over het algemeen een comfortabeler gevoel, vooral tijdens warme dagen of bij lichamelijke inspanning. Je kunt je beter concentreren op je dagelijkse activiteiten zonder de afleiding van overmatig zweten.

 4. Langdurige resultaten: Hoewel de effecten van een botox-behandeling voor de oksels niet permanent zijn, kunnen ze wel langdurig zijn. De meeste mensen ervaren tot wel zes maanden of langer vermindering van zweten na één behandelingssessie, waardoor ze maandenlang kunnen genieten van drogere oksels en verbeterd comfort.

Al met al zorgen de resultaten van een botox-behandeling voor de oksels voor een aanzienlijke verbetering van de kwaliteit van leven, waarbij je vrijer kunt bewegen en met meer zelfvertrouwen in het leven staat.

Lotte Van de WeteringLotte Van de Wetering
18:13 25 Feb 23
Heel blij met het resultaat van de Ulthera behandeling. Ik kom zeker weer terug.
Anne BronsveldAnne Bronsveld
19:41 01 Feb 23
Heleen VoskuilenHeleen Voskuilen
11:19 22 Nov 22
E AE A
09:51 12 Sep 22
Almira AikebaierAlmira Aikebaier
09:06 29 Aug 22
goed product, goede service, transparante prijzen. en je zult het voor de hand liggende resultaat zien. je zult weten dat het geld dat je hebt betaald het waard was!
Jeremy TBJeremy TB
21:56 25 Jun 21
Zeer professionele kliniek die de tijd neemt voor zijn cliënten, Sebastiaan Kranenburg luistert naar mijn wensen en doet wat hij belooft en het resultaat na behandeling is altijd beter dan verwacht .De behandelingen zorgen voor een frissere blik en minder vermoeide uitstraling. Bij meerdere klinieken geweest maar deze steekt er met kop en schouders boven uit.
David (Amsterdam)David (Amsterdam)
03:19 14 Jun 21
js_loader

Prijzen van de botox oksels behandeling

De kosten voor een botox-behandeling voor de oksels kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de gebruikte hoeveelheid botox en de individuele behoeften van de patiënt. Over het algemeen kunnen de kosten voor een botox oksels behandeling liggen tussen de € 300 en € 800 per sessie.

Het is belangrijk om te begrijpen dat deze kosten een gemiddelde schatting zijn en dat de daadwerkelijke kosten kunnen variëren. Bij het overwegen van een botox oksels behandeling is het belangrijk om niet alleen naar de kosten te kijken, maar ook naar de kwaliteit en reputatie van de kliniek en de ervaring van de behandelaar. Kies altijd voor een gekwalificeerde professional die ervaring heeft met het uitvoeren van deze behandeling om de beste resultaten en een veilige ervaring te garanderen.

Botox
Afhangende mondhoeken
€100
Bunny lines
€100
Gummy smile
€100
Migraine
v.a. €259
Oksels (Anti-Transpirantie)
v.a. €390
Tandenknarsen
v.a. €300
Één zone (Frons, Voorhoofd of Kraaienpootjes)
€175
Twee zones (Frons, Voorhoofd en/of Kraaienpootjes)
€250
Drie zones (Frons, Voorhoofd en Kraaienpootjes)
€320

De botox oksels | behandeling

Een botox-behandeling voor de oksels, ook bekend als axillaire botox-injecties, is geschikt voor mensen die last hebben van overmatig zweten onder de oksels, een aandoening die bekend staat als axillaire hyperhidrose. Deze behandeling is effectief voor mensen die ervaren dat hun zweetproductie niet in verhouding staat tot de omgevingstemperatuur of hun fysieke activiteit, en die hierdoor dagelijks hinder ondervinden.

De botox-injecties werken door de zenuwsignalen die de zweetklieren stimuleren te blokkeren, waardoor de productie van zweet onder de oksels wordt verminderd. Dit resulteert in drogere oksels en vermindert de kans op zweetplekken op kleding, ongemakkelijke geuren en het gevoel van zelfbewustzijn in sociale situaties.

Mensen die last hebben van overmatig zweten onder de oksels en die op zoek zijn naar een effectieve oplossing om hun zweetproductie te verminderen, kunnen baat hebben bij een botox-behandeling voor de oksels. Het is echter belangrijk om te overleggen met een gekwalificeerde professional om te bepalen of deze behandeling geschikt is voor jouw specifieke situatie en behoeften.

Een botox-behandeling voor de oksels is over het algemeen een relatief eenvoudige procedure die wordt uitgevoerd in de kliniek van een gekwalificeerde professional. Hier is hoe de behandeling typisch verloopt:

 1. Consultatie: De eerste stap is een consultatie met de behandelaar, waarbij je je medische geschiedenis en eventuele vragen of zorgen kunt bespreken. Tijdens dit consult zal de behandelaar je ook informeren over de behandeling, de verwachte resultaten en eventuele mogelijke bijwerkingen.

 2. Voorbereiding: Voordat de behandeling begint, worden je oksels gereinigd en gedesinfecteerd om het risico op infectie te minimaliseren. Je kunt ook een verdovende crème krijgen om eventueel ongemak tijdens de injecties te verminderen, hoewel dit meestal niet nodig is vanwege de kleine naalden die worden gebruikt.

 3. Injecties: De behandelaar zal kleine hoeveelheden botox in de oksels injecteren met behulp van een dunne naald. Het aantal injecties dat nodig is, kan variëren afhankelijk van de grootte van het behandelgebied en de ernst van het overmatig zweten.

 4. Nazorg: Na de behandeling kun je vrijwel direct je normale activiteiten hervatten. Er is meestal geen downtime of herstelperiode nodig. Het wordt echter aanbevolen om gedurende de eerste 24 uur na de behandeling intense fysieke activiteit en warmte te vermijden om eventuele bijwerkingen te minimaliseren.

 5. Resultaten: Het kan enkele dagen tot een week duren voordat de volledige effecten van de botox-behandeling merkbaar worden. Je zult geleidelijk minder zweten ervaren onder je oksels, wat resulteert in drogere oksels en verminderde zorgen over zweetplekken en ongemak.

Het is belangrijk om te onthouden dat de resultaten van een botox-behandeling voor de oksels niet permanent zijn en na enkele maanden kunnen vervagen. Herhaalbehandelingen worden meestal aanbevolen om de resultaten te behouden. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde professional voor een behandeling en volg hun instructies voor nazorg nauwkeurig op voor de beste resultaten.

Het aantal benodigde botox oksels behandelingen kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de ernst van het overmatig zweten, de individuele reactie op de behandeling en het gewenste niveau van zweetvermindering. Over het algemeen zijn meerdere behandelingen nodig om langdurige resultaten te bereiken en te behouden.

In veel gevallen worden mensen geadviseerd om een initiële reeks van twee tot vier behandelingen te ondergaan met tussenpozen van enkele maanden tussen elke sessie. Tijdens deze sessies kan de behandelaar de dosering en de plaatsing van de botox-injecties aanpassen op basis van de reactie van de patiënt en de gewenste resultaten.

Na de initiële reeks behandelingen kunnen onderhoudssessies nodig zijn om de resultaten te behouden. Deze onderhoudsbehandelingen worden meestal om de zes tot twaalf maanden aanbevolen, afhankelijk van de individuele behoeften en de duur van de effecten van de behandeling.

Het is belangrijk om te begrijpen dat de resultaten van een botox-behandeling voor de oksels niet permanent zijn en na verloop van tijd kunnen vervagen. Herhaalde behandelingen zijn vaak nodig om de vermindering van overmatig zweten te behouden en het gewenste niveau van comfort te handhaven.

Om het optimale behandelplan voor jouw specifieke situatie te bepalen, is het essentieel om een consultatieafspraak te maken met een gekwalificeerde behandelaar. Zij kunnen je individuele behoeften beoordelen en een behandelplan op maat aanbevelen om de beste resultaten te bereiken.

Over het algemeen is er weinig tot geen downtime na een botox oksels behandeling. Dit betekent dat je vrijwel direct na de behandeling je normale activiteiten kunt hervatten zonder dat je beperkt bent in je dagelijkse bezigheden.

Er zijn echter een paar dingen waar je rekening mee moet houden na de behandeling:

 1. Mogelijke bijwerkingen: Hoewel bijwerkingen over het algemeen mild en van voorbijgaande aard zijn, kunnen sommige mensen na de behandeling last krijgen van lichte roodheid, zwelling, blauwe plekken of een licht branderig gevoel op de injectieplaatsen. Deze bijwerkingen verdwijnen meestal binnen enkele dagen.

 2. Vermijd intensieve activiteit: Hoewel je na de behandeling je normale activiteiten kunt hervatten, wordt het over het algemeen aanbevolen om gedurende de eerste 24 uur na de behandeling intensieve fysieke activiteit en warmte te vermijden. Dit kan helpen om eventuele bijwerkingen te minimaliseren en de effectiviteit van de behandeling te maximaliseren.

 3. Opvolgen van instructies: Het is belangrijk om de instructies van je behandelaar voor nazorg nauwgezet op te volgen om de beste resultaten te bereiken en eventuele bijwerkingen te minimaliseren. Dit kan onder meer het vermijden van wrijven of masseren van de behandelde gebieden, het vermijden van intense hitte en het gebruik van koude kompressen om eventuele zwelling te verminderen, omvatten.

Over het algemeen kun je na een botox oksels behandeling vrijwel direct terugkeren naar je normale activiteiten, zonder dat je downtime nodig hebt. Eventuele bijwerkingen zijn meestal mild en van voorbijgaande aard, waardoor de behandeling over het algemeen als zeer comfortabel wordt ervaren.

Over het algemeen wordt de botox oksels behandeling als veilig beschouwd wanneer deze wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde en ervaren professional. Botox is een goedgekeurd en veilig middel dat al tientallen jaren wordt gebruikt voor verschillende medische en cosmetische toepassingen. Echter, zoals bij elke medische procedure, zijn er enkele risico’s en mogelijke bijwerkingen verbonden aan de behandeling.

De meeste mensen ervaren slechts milde bijwerkingen na een botox oksels behandeling, zoals lichte roodheid, zwelling, blauwe plekken of een licht branderig gevoel op de injectieplaatsen. Deze bijwerkingen zijn meestal van voorbijgaande aard en verdwijnen binnen enkele dagen tot een week na de behandeling.

Wat betreft pijn tijdens de behandeling, ervaren de meeste mensen slechts milde ongemakken of een licht prikkelend gevoel op het moment van injectie. Sommige mensen kunnen een lichte pijn of druk voelen tijdens de injectie, maar dit wordt over het algemeen goed verdragen en duurt slechts enkele seconden. Voor de meeste mensen is de behandeling over het algemeen pijnloos of slechts licht ongemakkelijk.

Om eventuele ongemakken tijdens de behandeling te minimaliseren, kan de behandelaar desgewenst een verdovende crème aanbrengen op de huid voorafgaand aan de injecties. Dit kan helpen om het ongemak tijdens de behandeling verder te verminderen.

Al met al wordt de botox oksels behandeling over het algemeen als veilig en comfortabel ervaren, met milde bijwerkingen en slechts licht ongemak tijdens de procedure. Het is echter altijd belangrijk om de behandeling te laten uitvoeren door een gekwalificeerde en ervaren professional om de beste resultaten en een veilige ervaring te garanderen.

Voor de beste voorzorgsmaatregelen voorafgaand aan een botox oksels behandeling, zijn hier enkele tips die je kunt volgen om ervoor te zorgen dat de behandeling zo effectief en comfortabel mogelijk verloopt:

 1. Kies een ervaren behandelaar: Zoek naar een gekwalificeerde en ervaren professional die gespecialiseerd is in botox-behandelingen en bij voorkeur ervaring heeft met het behandelen van overmatig zweten onder de oksels. Dit vermindert het risico op complicaties en zorgt voor de beste resultaten.

 2. Informeer je behandelaar: Bespreek je medische geschiedenis en eventuele medicijnen of supplementen die je gebruikt met je behandelaar tijdens het consult. Dit is vooral belangrijk als je bepaalde medische aandoeningen hebt of als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

 3. Vermijd bloedverdunners: Als je bloedverdunnende medicatie gebruikt, zoals aspirine of ibuprofen, wordt het over het algemeen aanbevolen om deze medicijnen enkele dagen voor de behandeling te vermijden. Dit kan het risico op blauwe plekken en bloedingen op de injectieplaatsen verminderen.

 4. Vermijd alcohol en vitamine E: Het wordt ook aanbevolen om het gebruik van alcohol en vitamine E-supplementen enkele dagen voor de behandeling te vermijden, omdat deze stoffen ook het risico op bloedingen kunnen verhogen.

 5. Hydrateer goed: Zorg ervoor dat je goed gehydrateerd bent voor de behandeling door voldoende water te drinken. Dit kan helpen om de bloedvaten te stabiliseren en het risico op bijwerkingen te verminderen.

 6. Volg de instructies van je behandelaar op: Luister naar de specifieke voorbereidingsinstructies die je behandelaar je heeft gegeven voorafgaand aan de behandeling, en volg deze nauwkeurig op. Dit kan onder meer het vermijden van bepaalde medicijnen of supplementen en het gebruik van een verdovende crème omvatten.

Door deze voorzorgsmaatregelen te volgen, kun je ervoor zorgen dat je goed voorbereid bent op je botox oksels behandeling en dat de procedure soepel verloopt met optimale resultaten.

Na een botox oksels behandeling is het belangrijk om de juiste nazorgpraktijken te volgen om de beste resultaten te behouden en mogelijke bijwerkingen te minimaliseren. Hier zijn enkele tips voor de beste nazorg na een botox oksels behandeling:

 1. Vermijd wrijven of masseren: Gedurende de eerste 24 uur na de behandeling moet je vermijden om overmatig te wrijven of te masseren op de behandelde gebieden. Dit kan helpen om te voorkomen dat de botox zich verspreidt naar andere gebieden en de effectiviteit van de behandeling vermindert.

 2. Vermijd intensieve activiteit: Probeer gedurende de eerste 24 uur na de behandeling intense fysieke activiteit en warmte te vermijden. Dit kan helpen om zwelling en roodheid op de injectieplaatsen te verminderen en de kans op bijwerkingen te minimaliseren.

 3. Gebruik koude kompressen: Als je last hebt van zwelling of ongemak na de behandeling, kun je koude kompressen gebruiken om deze symptomen te verlichten. Breng de kompressen gedurende enkele minuten aan op de behandelde gebieden om zwelling te verminderen en ongemak te verlichten.

 4. Hydrateer goed: Zorg ervoor dat je goed gehydrateerd blijft na de behandeling door voldoende water te drinken. Dit kan helpen om eventuele bijwerkingen te verminderen en het herstelproces te bevorderen.

 5. Volg de instructies van je behandelaar op: Luister naar de specifieke nazorginstructies die je behandelaar je heeft gegeven en volg deze nauwkeurig op. Dit kan onder meer het vermijden van bepaalde medicijnen of supplementen, het vermijden van intense warmtebronnen en het gebruik van koude kompressen omvatten.

 6. Plan een follow-up afspraak: Plan een follow-up afspraak met je behandelaar om de resultaten van de behandeling te evalueren en eventuele vragen of zorgen te bespreken die je hebt. Dit stelt je behandelaar in staat om eventuele aanpassingen aan te brengen en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met de resultaten van de behandeling.

Door deze nazorgtips te volgen, kun je ervoor zorgen dat je zo comfortabel mogelijk herstelt na je botox oksels behandeling en dat je de beste resultaten behaalt.

Hoewel de botox oksels behandeling effectief en veilig is voor veel mensen, zijn er bepaalde situaties waarin de behandeling mogelijk niet geschikt is. Hier zijn enkele gevallen waarin mensen mogelijk geen kandidaat zijn voor een botox oksels behandeling:

 1. Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven: Vanwege het gebrek aan onderzoek naar de veiligheid van botox tijdens de zwangerschap en tijdens het geven van borstvoeding, wordt de behandeling over het algemeen afgeraden voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

 2. Mensen met bepaalde medische aandoeningen: Mensen met bepaalde medische aandoeningen, zoals spier- of zenuwaandoeningen, auto-immuunziekten, of infecties op de injectieplaats, kunnen geen goede kandidaten zijn voor een botox oksels behandeling. Het is belangrijk om je medische geschiedenis te bespreken met je behandelaar om te bepalen of de behandeling geschikt is voor jou.

 3. Mensen die allergisch zijn voor botox: Hoewel allergische reacties op botox zeldzaam zijn, kunnen sommige mensen allergisch zijn voor de eiwitten in het botulinetoxinecomplex. Als je allergisch bent voor botox of een van de bestanddelen van het product, ben je mogelijk geen geschikte kandidaat voor de behandeling.

 4. Mensen met bepaalde medicatiegebruik: Sommige medicijnen kunnen het risico op bijwerkingen na een botox oksels behandeling verhogen. Dit omvat bloedverdunnende medicijnen, spierverslappers en antibiotica. Je moet je medicatiegebruik met je behandelaar bespreken om te bepalen of de behandeling geschikt is voor jou.

 5. Mensen met een geschiedenis van complicaties: Als je in het verleden complicaties hebt gehad na botox-injecties, zoals verspreiding van het toxine naar andere gebieden of ongewenste bijwerkingen, kan de behandeling mogelijk niet geschikt zijn voor jou.

Het is belangrijk om je medische geschiedenis en eventuele zorgen of vragen met je behandelaar te bespreken voordat je besluit om een botox oksels behandeling te ondergaan. Je behandelaar kan je adviseren over de beste behandelopties op basis van jouw individuele situatie en behoeften.

Veelgestelde vragen over de botox oksels behandeling

De vergoeding van een botox oksels behandeling door de zorgverzekeraar kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder je verzekeringsmaatschappij, het type polis dat je hebt en de reden voor de behandeling.

In sommige gevallen kan een botox oksels behandeling worden beschouwd als een medisch noodzakelijke ingreep voor de behandeling van axillaire hyperhidrose (overmatig zweten onder de oksels). Als de behandeling wordt uitgevoerd om deze medische aandoening te behandelen en als aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan, is het mogelijk dat de kosten geheel of gedeeltelijk worden vergoed door de zorgverzekeraar.

Het is echter belangrijk om vooraf contact op te nemen met je zorgverzekeraar om te controleren of de behandeling wordt gedekt door je polis en om eventuele voorwaarden of beperkingen te begrijpen. Je zorgverzekeraar kan je ook informatie geven over de vereiste documentatie of goedkeuring die nodig is voor vergoeding.

Als de behandeling niet wordt beschouwd als medisch noodzakelijk of als je niet voldoet aan de criteria voor vergoeding, kan het zijn dat je de kosten van de behandeling zelf moet betalen. In dit geval is het verstandig om de kosten van de behandeling te bespreken tijdens een consultatie met je behandelaar en om te bepalen of de behandeling binnen je budget past.

Bij het overwegen van een botox oksels behandeling zijn er verschillende belangrijke factoren waar je op moet letten. Hier zijn enkele aandachtspunten:

 1. Ervaring van de behandelaar: Kies een gekwalificeerde en ervaren professional die gespecialiseerd is in botox-behandelingen en bij voorkeur ervaring heeft met het behandelen van overmatig zweten onder de oksels. Een ervaren behandelaar kan de behandeling nauwkeurig uitvoeren en de beste resultaten behalen.

 2. Veiligheid van de kliniek: Zorg ervoor dat de kliniek waar je de behandeling ondergaat voldoet aan alle veiligheidsnormen en hygiënevoorschriften. Controleer of de kliniek goed is uitgerust en schoon is en of de behandelaar gecertificeerd en gekwalificeerd is.

 3. Realistische verwachtingen: Bespreek je verwachtingen en doelen tijdens een consultatie met de behandelaar. Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben over de resultaten van de behandeling en om eventuele vragen of zorgen te bespreken voordat je besluit om de behandeling te ondergaan.

 4. Bijwerkingen en risico’s: Informeer jezelf over mogelijke bijwerkingen en risico’s van de behandeling, zoals zwelling, roodheid, blauwe plekken, of zeldzame allergische reacties. Bespreek eventuele zorgen hierover met je behandelaar en wees op de hoogte van de mogelijke risico’s voordat je besluit om de behandeling te ondergaan.

 5. Nazorg: Zorg ervoor dat je de instructies van je behandelaar voor nazorg nauwgezet opvolgt. Dit kan onder meer het vermijden van intense fysieke activiteit, warmte en blootstelling aan de zon omvatten. Het is belangrijk om de behandelde gebieden te beschermen en eventuele bijwerkingen te minimaliseren.

 6. Kosten: Bespreek de kosten van de behandeling tijdens je consultatie en zorg ervoor dat je alle kosten begrijpt voordat je akkoord gaat met de behandeling. Het is belangrijk om de kosten in overweging te nemen en te bepalen of de behandeling binnen je budget past.

Door deze factoren in overweging te nemen en goed geïnformeerd te zijn, kun je een weloverwogen beslissing nemen over of een botox oksels behandeling geschikt is voor jou.

IET Amsterdam

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Do & Vr 09:00 – 17:00
Za 10:00 – 17:00
Zo & Ma gesloten

Parnassusweg 9, 1077 DA Amsterdam
020-6708290

IET Amsterdam

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Do & Vr 09:00 – 17:00
Za 10:00 – 17:00
Zo & Ma gesloten

Parnassusweg 9, 1077 DA Amsterdam
020-6708290

IET Amstelveen

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Di t/m Za 09:30 – 18:00
Zo en Ma gesloten

Rembrandtweg 115, 1181 GG Amstelveen
020-3345836

IET Amstelveen

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Di t/m Za 09:00 – 18:00
Zo en Ma gesloten

Rembrandtweg 115, 1181 GG Amstelveen
020-3345836