Instituut voor Esthetische Technologie

Bunny lines

Op zoek naar een doeltreffende oplossing voor de charmante, maar soms hinderlijke “bunny lines” die rond je neus verschijnen? Bunny lines, ook bekend als “neusrimpels”, kunnen zich voordoen wanneer je lacht, fronst of je neus beweegt. Deze fijne lijntjes en rimpels kunnen soms ongewenste aandacht trekken en je zelfvertrouwen beïnvloeden. Maar maak je geen zorgen, wij hebben de perfecte behandeling om deze te verminderen!

Onze gespecialiseerde behandeling voor bunny lines biedt een effectieve oplossing om deze te verzachten en je een gladdere, jeugdiger uitstraling te geven. Door gebruik te maken van geavanceerde technologie en deskundige vaardigheden, kunnen onze professionals de bunny lines verminderen, waardoor je gezicht een frisse en natuurlijke uitstraling krijgt.

Of je nu je bunny lines wilt verminderen voor een speciale gelegenheid of gewoon om je zelfvertrouwen een boost te geven, onze behandeling is ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen. We begrijpen dat elk gezicht uniek is, daarom bieden we een persoonlijke benadering en op maat gemaakte behandelingen om de beste resultaten te bereiken.

Onze deskundige professionals zorgen voor een comfortabele en veilige behandeling, waarbij je kunt ontspannen en genieten van de ervaring. Na de behandeling zul je merken dat je bunny lines aanzienlijk zijn verminderd, waardoor je een vernieuwd gevoel van zelfvertrouwen en tevredenheid krijgt over je uiterlijk.

Kom vandaag nog langs voor een consult om meer te weten te komen over onze behandeling voor bunny lines en ontdek hoe we je kunnen helpen om weer te stralen met een jeugdige en verjongde uitstraling!

Plan een gratis injectables consult

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Zodat we u kunnen helpen vanuit de meest dichtbij zijnde vestiging
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Resultaten na een Bunny lines behandeling

Na een professionele behandeling voor bunny lines kunnen er verschillende resultaten worden bereikt, die allemaal bijdragen aan een gladdere en jeugdigere uitstraling van het gezicht:

 1. Vermindering van fijne lijntjes en rimpels: Een van de meest opvallende resultaten van een bunny lines behandeling is de vermindering van de fijne lijntjes en rimpels rond de neus. Door de behandeling worden de spieren ontspannen, waardoor de rimpels minder zichtbaar worden en een gladdere huid ontstaat.

 2. Verzachting van expressielijnen: Bunny lines zijn vaak het resultaat van herhaalde gezichtsuitdrukkingen, zoals lachen of fronsen. Na de behandeling worden deze expressielijnen verzacht, waardoor een meer ontspannen en jeugdige uitstraling ontstaat.

 3. Verbeterde gezichtssymmetrie: Bunny lines kunnen soms leiden tot een asymmetrische uitstraling van het gezicht. Door de behandeling kunnen eventuele ongelijkheden in de spierspanning worden gecorrigeerd, waardoor een meer evenwichtige gezichtssymmetrie ontstaat.

 4. Natuurlijk ogende resultaten: Een goede bunny lines behandeling resulteert in natuurlijk ogende resultaten, waarbij de gezichtsuitdrukkingen behouden blijven. Het doel is om een subtiel verbeterde uitstraling te bereiken, zonder dat het gezicht er “bevroren” uitziet.

 5. Verbeterd zelfvertrouwen: Het verminderen van bunny lines kan een positieve invloed hebben op het zelfvertrouwen van de patiënt. Met een gladdere en jeugdigere uitstraling voelen veel mensen zich zelfverzekerder en tevredener met hun uiterlijk.

Kortom, een bunny lines behandeling kan resulteren in een verjongde en meer jeugdige uitstraling van het gezicht, met subtiele maar merkbare verbeteringen.

 

Lotte Van de WeteringLotte Van de Wetering
18:13 25 Feb 23
Heel blij met het resultaat van de Ulthera behandeling. Ik kom zeker weer terug.
Anne BronsveldAnne Bronsveld
19:41 01 Feb 23
Heleen VoskuilenHeleen Voskuilen
11:19 22 Nov 22
E AE A
09:51 12 Sep 22
Almira AikebaierAlmira Aikebaier
09:06 29 Aug 22
goed product, goede service, transparante prijzen. en je zult het voor de hand liggende resultaat zien. je zult weten dat het geld dat je hebt betaald het waard was!
Jeremy TBJeremy TB
21:56 25 Jun 21
Zeer professionele kliniek die de tijd neemt voor zijn cliënten, Sebastiaan Kranenburg luistert naar mijn wensen en doet wat hij belooft en het resultaat na behandeling is altijd beter dan verwacht .De behandelingen zorgen voor een frissere blik en minder vermoeide uitstraling. Bij meerdere klinieken geweest maar deze steekt er met kop en schouders boven uit.
David (Amsterdam)David (Amsterdam)
03:19 14 Jun 21
js_loader

Prijzen van de Bunny lines behandeling

De kosten voor een bunny lines behandeling kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de gebruikte techniek en het aantal benodigde injecties.

Bij het overwegen van de kosten van een bunny lines behandeling is het ook belangrijk om de kwalificaties en ervaring van de behandelaar in overweging te nemen, evenals de reputatie en het succes van de kliniek. Het is verstandig om een consultatieafspraak te maken om de kosten te bespreken en eventuele vragen te stellen voordat u besluit om de behandeling te ondergaan.

Botox
Afhangende mondhoeken
€100
Bunny lines
€100
Gummy smile
€100
Migraine
v.a. €259
Oksels (Anti-Transpirantie)
v.a. €390
Tandenknarsen
v.a. €300
Één zone (Frons, Voorhoofd of Kraaienpootjes)
€175
Twee zones (Frons, Voorhoofd en/of Kraaienpootjes)
€250
Drie zones (Frons, Voorhoofd en Kraaienpootjes)
€320

De Bunny lines | behandeling

Een bunny lines behandeling is geschikt voor mensen die zich storen aan de fijne lijntjes die zich verticaal rond de neusvleugels vormen wanneer ze lachen, fronsen of andere gezichtsuitdrukkingen maken. Deze lijnen worden vaak “bunny lines” genoemd vanwege hun gelijkenis met de neusrimpeltjes van konijnen.

De behandeling is effectief voor het verminderen van de zichtbaarheid van deze lijntjes, waardoor een gladdere en jeugdigere uitstraling van het gezicht ontstaat. Bunny lines kunnen soms als storend of ongewenst worden ervaren en kunnen de algehele uitstraling van het gezicht beïnvloeden.

Een bunny lines behandeling is geschikt voor mensen die:

 1. Storen zich aan de zichtbare lijntjes rond hun neus bij bepaalde gezichtsuitdrukkingen.
 2. Een gladdere en jeugdigere uitstraling van het gezicht willen bereiken.
 3. Op zoek zijn naar een niet-chirurgische en relatief snelle oplossing voor het verminderen van fijne lijntjes rond de neus.

De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en kan worden aangepast aan de individuele behoeften en wensen van de patiënt. Het is belangrijk om een consultatieafspraak te maken met een gekwalificeerde professional om te bepalen of een bunny lines behandeling geschikt is voor uw specifieke situatie.

Een bunny lines behandeling verloopt meestal als volgt:

 1. Consultatie: De behandeling begint met een consultatieafspraak bij een gekwalificeerde professional, zoals een cosmetisch arts of dermatoloog. Tijdens dit consult zal de behandelaar uw wensen en verwachtingen bespreken, uw medische geschiedenis evalueren en bepalen of u een geschikte kandidaat bent voor de behandeling.

 2. Behandelplan opstellen: Op basis van uw consultatie zal de behandelaar een behandelplan opstellen dat is afgestemd op uw specifieke behoeften en esthetische doelen. Dit omvat het bepalen van de benodigde hoeveelheid Botox en de locaties waar de injecties worden geplaatst.

 3. Reiniging van de huid: Voordat de behandeling begint, zal de huid rondom de neus grondig worden gereinigd om eventuele make-up, olie en vuil te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat de injectieplaatsen schoon zijn en dat de behandeling hygiënisch wordt uitgevoerd.

 4. Injecties plaatsen: De behandelaar zal vervolgens Botox injecteren in de spieren rondom de neusvleugels, op de plaatsen waar de bunny lines zichtbaar zijn. Dit gebeurt meestal met behulp van zeer fijne naalden en is over het algemeen goed te verdragen. Het aantal injecties en de diepte van de injectie kunnen variëren afhankelijk van de ernst van de bunny lines en de gewenste resultaten.

 5. Nazorginstructies: Na de behandeling zal de behandelaar u instructies geven voor de nazorg, zoals het vermijden van wrijven of masseren van de behandelde gebieden, het vermijden van intense hitte of inspanning, en het naleven van eventuele andere specifieke instructies.

 6. Follow-up afspraak: Afhankelijk van de aanbevelingen van de behandelaar, kan een follow-up afspraak worden gepland om de resultaten van de behandeling te evalueren en indien nodig aanpassingen aan te brengen.

Over het algemeen duurt een bunny lines behandeling slechts enkele minuten en kan het zonder verdoving worden uitgevoerd. De meeste mensen kunnen direct na de behandeling hun normale activiteiten hervatten, hoewel sommige lichte roodheid of zwelling op de injectieplaatsen kunnen ervaren.

Het aantal benodigde bunny lines behandelingen kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de ernst van de lijntjes, de reactie van het individu op de behandeling, en de gewenste resultaten. Over het algemeen wordt echter aanbevolen om meerdere behandelingen te ondergaan om optimale resultaten te bereiken en te behouden.

In veel gevallen zullen patiënten na hun eerste behandeling enkele weken tot maanden later terugkeren voor een follow-upafspraak. Tijdens deze afspraak kan de behandelaar de resultaten evalueren en eventuele aanpassingen aanbrengen indien nodig. Soms kan het zijn dat een extra behandeling nodig is om eventuele resterende bunny lines verder te verminderen of om een meer uitgesproken verbetering te bereiken.

Het exacte aantal benodigde behandelingen kan variëren van persoon tot persoon. Sommige mensen zien mogelijk aanzienlijke verbeteringen na slechts één behandeling, terwijl anderen mogelijk meerdere sessies nodig hebben voor het gewenste resultaat. Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben en open te staan voor het advies van de behandelaar bij het bepalen van het behandelplan.

Over het algemeen worden bunny lines behandelingen beschouwd als een langdurige oplossing voor het verminderen van fijne lijntjes rond de neus. Met regelmatige onderhoudsbehandelingen kunnen de resultaten worden behouden en kunnen nieuwe bunny lines worden voorkomen. Het is raadzaam om een behandelplan te bespreken met uw behandelaar om de beste resultaten te bereiken op basis van uw specifieke behoeften en doelen.

Over het algemeen heeft een bunny lines behandeling weinig tot geen downtime. Dit betekent dat de meeste mensen na de behandeling hun normale dagelijkse activiteiten kunnen hervatten zonder significante onderbrekingen.

Direct na de behandeling kunnen er echter enkele mogelijke bijwerkingen optreden, zoals lichte roodheid, zwelling, blauwe plekken of een licht ongemak op de injectieplaatsen. Deze bijwerkingen zijn meestal mild van aard en verdwijnen doorgaans binnen enkele uren tot dagen na de behandeling.

Sommige mensen ervaren mogelijk ook lichte spierzwakte in de behandelde gebieden, maar dit is meestal tijdelijk en heeft geen significante invloed op hun dagelijkse activiteiten.

Om eventuele ongemakken te minimaliseren en de beste resultaten te behalen, kan het zijn dat de behandelaar enkele nazorginstructies geeft, zoals het vermijden van wrijven of masseren van de behandelde gebieden, het vermijden van intense hitte of inspanning, en het gebruik van ijs of koude kompressen om zwelling te verminderen.

Over het algemeen wordt een bunny lines behandeling goed verdragen en hebben de meeste mensen weinig tot geen last van downtime. Het is echter altijd raadzaam om de instructies van uw behandelaar op te volgen en eventuele vragen of zorgen te bespreken voordat u de behandeling ondergaat.

Over het algemeen wordt een bunny lines behandeling als veilig beschouwd wanneer deze wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde en ervaren professional. Botox, het veelgebruikte middel voor het behandelen van bunny lines, is goedgekeurd door medische autoriteiten en wordt al tientallen jaren veilig gebruikt voor cosmetische doeleinden.

Hoewel de behandeling over het algemeen als veilig wordt beschouwd, zijn er enkele mogelijke bijwerkingen en risico’s waarmee rekening moet worden gehouden. Deze kunnen zijn:

 • Lichte roodheid, zwelling of blauwe plekken op de injectieplaatsen.
 • Tijdelijke spierzwakte of stijfheid in de behandelde gebieden.
 • Mogelijke allergische reacties, hoewel deze zeldzaam zijn.

Wat betreft pijn, ervaren de meeste mensen slechts minimale ongemakken tijdens de behandeling. Dit komt omdat de naalden die worden gebruikt voor Botox-injecties zeer fijn zijn. Sommige mensen beschrijven het gevoel als een licht prikje of tinteling op de huid. Bovendien kan de behandelaar indien nodig een plaatselijke verdoving gebruiken om eventueel ongemak te minimaliseren.

Al met al wordt een bunny lines behandeling over het algemeen als relatief comfortabel ervaren, met minimale pijn en risico’s. Het is echter altijd belangrijk om de behandeling te ondergaan bij een gekwalificeerde professional en eventuele vragen of zorgen te bespreken voordat u besluit de behandeling te ondergaan.

Voorafgaand aan een bunny lines behandeling zijn er verschillende voorzorgsmaatregelen die u kunt nemen om ervoor te zorgen dat de behandeling zo effectief en comfortabel mogelijk verloopt. Hier zijn enkele belangrijke voorzorgsmaatregelen:

 1. Raadpleeg een gekwalificeerde professional: Zorg ervoor dat u een consultatieafspraak maakt met een gekwalificeerde en ervaren professional, zoals een cosmetisch arts of dermatoloog. Bespreek tijdens het consult uw medische geschiedenis, eventuele allergieën of eerdere cosmetische behandelingen, en uw specifieke wensen en verwachtingen.

 2. Vermijd bloedverdunnende middelen: Indien mogelijk, vermijd enkele dagen voor de behandeling bloedverdunnende medicijnen, supplementen zoals vitamine E en omega-3 vetzuren, en alcohol. Dit kan het risico op blauwe plekken en bloedingen op de injectieplaatsen verminderen.

 3. Stop met het gebruik van retinolproducten: Stop enkele dagen voor de behandeling met het gebruik van retinolproducten of andere producten die de gevoeligheid van de huid kunnen verhogen. Dit kan de kans op irritatie of ongemak tijdens de behandeling verminderen.

 4. Volg de instructies van uw behandelaar op: Luister naar de instructies van uw behandelaar en volg eventuele voorbereidende richtlijnen nauwkeurig op. Dit kan onder meer het vermijden van bepaalde medicijnen of producten omvatten, het hydrateren van de huid en het reinigen van de behandelde gebieden voorafgaand aan de behandeling.

 5. Plan uw afspraak op een geschikt moment: Plan uw afspraak op een moment dat u voldoende tijd heeft om te herstellen na de behandeling, mocht er enige roodheid, zwelling of ongemak optreden. Vermijd indien mogelijk het plannen van de behandeling vlak voor een belangrijke gebeurtenis of activiteit.

Door deze voorzorgsmaatregelen te nemen en goed voorbereid te zijn op uw bunny lines behandeling, kunt u ervoor zorgen dat de behandeling soepel verloopt en dat u de beste resultaten behaalt.

Na een bunny lines behandeling is het belangrijk om de juiste nazorgmaatregelen te nemen om de beste resultaten te bereiken en eventuele bijwerkingen te minimaliseren. Hier zijn enkele tips voor de beste nazorg na een bunny lines behandeling:

 1. Vermijd wrijven of masseren: Gedurende de eerste 24 uur na de behandeling is het belangrijk om de behandelde gebieden niet te wrijven of te masseren. Dit kan helpen om eventuele verspreiding van het Botox-product te voorkomen en zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de behandeling.

 2. Vermijd intense hitte of inspanning: Vermijd gedurende de eerste 24 uur na de behandeling intense hitte, zoals sauna’s, stoombaden of blootstelling aan direct zonlicht. Daarnaast wordt het afgeraden om gedurende deze tijd zware lichamelijke inspanning te verrichten, aangezien dit zwelling en ongemak kan verergeren.

 3. Gebruik geen make-up of huidverzorgingsproducten: Gedurende de eerste 4 tot 6 uur na de behandeling wordt geadviseerd om geen make-up of huidverzorgingsproducten aan te brengen op de behandelde gebieden. Dit kan irritatie of verstoring van het Botox-product veroorzaken.

 4. Vermijd liggen of bukken: Probeer gedurende de eerste 4 tot 6 uur na de behandeling rechtop te blijven zitten en te voorkomen dat u voorover buigt of plat gaat liggen. Dit kan helpen om te voorkomen dat het Botox-product zich verspreidt naar andere delen van het gezicht.

 5. Gebruik koude kompressen: Indien nodig kunt u gedurende de eerste 24 uur na de behandeling koude kompressen of ijspacks op de behandelde gebieden aanbrengen om zwelling en ongemak te verminderen.

 6. Volg de instructies van uw behandelaar op: Luister naar de specifieke nazorginstructies die uw behandelaar u heeft gegeven en volg deze nauwkeurig op. Dit kan helpen om de beste resultaten te bereiken en eventuele complicaties te voorkomen.

Door deze nazorgmaatregelen te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw bunny lines behandeling soepel verloopt en dat u snel kunt genieten van de resultaten. Als u echter last krijgt van ongewone symptomen of bijwerkingen, neem dan onmiddellijk contact op met uw behandelaar.

Hoewel een bunny lines behandeling over het algemeen veilig en effectief is, zijn er bepaalde groepen mensen voor wie de behandeling mogelijk niet geschikt is of voor wie extra voorzichtigheid geboden is. Hier zijn enkele situaties waarin een bunny lines behandeling mogelijk niet geschikt is:

 1. Zwangerschap en borstvoeding: Vrouwen die zwanger zijn, borstvoeding geven of van plan zijn zwanger te worden, wordt over het algemeen geadviseerd om cosmetische behandelingen met Botox te vermijden, omdat de veiligheid van deze behandelingen tijdens de zwangerschap en borstvoeding niet goed is onderzocht.

 2. Allergieën voor botulinetoxine: Mensen die allergisch of overgevoelig zijn voor botulinetoxine of een van de andere ingrediënten in het Botox-product, moeten de behandeling vermijden, omdat dit ernstige allergische reacties kan veroorzaken.

 3. Spier- of zenuwaandoeningen: Mensen met bepaalde spier- of zenuwaandoeningen, zoals myasthenia gravis, amyotrofische laterale sclerose (ALS) of het Lambert-Eaton-syndroom, kunnen mogelijk geen bunny lines behandeling ondergaan vanwege het risico op verergering van hun symptomen.

 4. Huidinfecties of ontstekingen: Als u momenteel last heeft van een huidinfectie, ontsteking of andere huidaandoeningen in het te behandelen gebied, is het raadzaam om de behandeling uit te stellen tot de huid volledig is genezen.

 5. Recente cosmetische behandelingen: Mensen die recent andere cosmetische behandelingen hebben ondergaan, zoals chemische peelings, laserbehandelingen of dermabrasie, moeten mogelijk wachten tot hun huid volledig is hersteld voordat ze een bunny lines behandeling ondergaan.

 6. Medische geschiedenis: Personen met een bijzondere medische geschiedenis, zoals bepaalde spier- of neurologische aandoeningen, kunnen mogelijk geen geschikte kandidaten zijn voor de behandeling. Het is belangrijk om uw volledige medische geschiedenis te bespreken met uw behandelaar tijdens het consult om eventuele risico’s te identificeren.

Als u twijfelt of een bunny lines behandeling geschikt is voor u, is het altijd verstandig om een consultatieafspraak te maken met een gekwalificeerde professional. Zij kunnen uw specifieke situatie beoordelen en u adviseren over de beste behandelopties voor uw behoeften en doelen.

Veelgestelde vragen over de Bunny lines behandeling

In de meeste gevallen wordt een bunny lines behandeling niet vergoed door de zorgverzekeraar omdat het wordt beschouwd als een cosmetische ingreep. Cosmetische ingrepen, waaronder behandelingen met Botox voor het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, worden over het algemeen niet gedekt door de basiszorgverzekering.

Echter, er zijn enkele uitzonderingen waarin een bunny lines behandeling mogelijk wel vergoed kan worden:

 1. Medische indicatie: In sommige gevallen kan een bunny lines behandeling worden beschouwd als een medische noodzaak in plaats van een cosmetische ingreep. Bijvoorbeeld, als de bunny lines leiden tot ernstige functionele of psychische problemen, kan de behandeling worden vergoed door de zorgverzekeraar. Dit kan echter per geval verschillen en vereist meestal een medische beoordeling en goedkeuring.

 2. Aanvullende verzekering: Sommige aanvullende zorgverzekeringen bieden dekking voor cosmetische behandelingen, waaronder behandelingen met Botox. Als u een aanvullende verzekering heeft, kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar om te zien of zij de kosten van een bunny lines behandeling dekken en onder welke voorwaarden.

 3. Specifieke voorwaarden: Sommige zorgverzekeraars kunnen specifieke voorwaarden hanteren voor vergoeding van cosmetische behandelingen, zoals het voorafgaand falen van andere behandelingen of een medische verwijzing van een huisarts of specialist. Het is belangrijk om de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering te controleren en eventuele vereisten te begrijpen voordat u een bunny lines behandeling plant.

Over het algemeen is het echter waarschijnlijk dat u de kosten van een bunny lines behandeling zelf moet dragen, tenzij u aan bepaalde criteria voldoet voor vergoeding door de zorgverzekeraar. Het is raadzaam om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar om de details van uw dekking te begrijpen en eventuele vragen te stellen met betrekking tot vergoeding van cosmetische behandelingen.

Als je overweegt om een bunny lines behandeling te ondergaan, zijn er verschillende belangrijke dingen waar je op moet letten:

 1. Gekwalificeerde behandelaar: Kies een gekwalificeerde en ervaren professional voor je behandeling. Dit kan een cosmetisch arts, dermatoloog of plastisch chirurg zijn die gespecialiseerd is in injectables en cosmetische procedures.

 2. Veiligheid: Zorg ervoor dat de behandelaar werkt met veilige en goedgekeurde producten, zoals Botox, en dat de behandeling wordt uitgevoerd in een schone en professionele omgeving.

 3. Realistische verwachtingen: Bespreek je verwachtingen en doelen tijdens een consultatie met de behandelaar. Een goede behandelaar zal je realistische verwachtingen geven over de resultaten van de behandeling.

 4. Bijwerkingen en risico’s: Informeer jezelf over mogelijke bijwerkingen en risico’s van de behandeling, zoals zwelling, roodheid, blauwe plekken, of zeldzame allergische reacties. Bespreek eventuele zorgen hierover met je behandelaar.

 5. Nazorg: Zorg ervoor dat je de instructies van je behandelaar voor nazorg nauwgezet opvolgt. Dit kan onder meer het vermijden van wrijven of masseren van de behandelde gebieden en het vermijden van intense hitte of inspanning omvatten.

 6. Kosten: Bespreek de kosten van de behandeling tijdens je consultatie en zorg ervoor dat je alle kosten begrijpt voordat je akkoord gaat met de behandeling.

 7. Alternatieven: Overweeg ook eventuele alternatieve behandelingen of benaderingen, en bespreek deze met je behandelaar als je twijfels hebt over de bunny lines behandeling.

Door deze punten in overweging te nemen en goed geïnformeerd te zijn, kun je een weloverwogen beslissing nemen over of een bunny lines behandeling geschikt is voor jou.

IET Amsterdam

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Do & Vr 09:00 – 17:00
Za 10:00 – 17:00
Zo & Ma gesloten

Parnassusweg 9, 1077 DA Amsterdam
020-6708290

IET Amsterdam

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Do & Vr 09:00 – 17:00
Za 10:00 – 17:00
Zo & Ma gesloten

Parnassusweg 9, 1077 DA Amsterdam
020-6708290

IET Amstelveen

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Di t/m Za 09:30 – 18:00
Zo en Ma gesloten

Rembrandtweg 115, 1181 GG Amstelveen
020-3345836

IET Amstelveen

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Di t/m Za 09:00 – 18:00
Zo en Ma gesloten

Rembrandtweg 115, 1181 GG Amstelveen
020-3345836