Instituut voor Esthetische Technologie

Kaaklijn fillers

Natuurlijke schoonheid begint bij een strakke kaaklijn. Ontdek de kracht van kaaklijn fillers en omarm een jeugdige uitstraling zonder chirurgische ingrepen. Met onze hoogwaardige kaaklijn fillers creëer je moeiteloos een gedefinieerde kaaklijn die je gezichtscontouren verbetert en je zelfvertrouwen versterkt. Ontdek hoe onze deskundige behandelingen jou helpen om jouw ideale uiterlijk te bereiken, met subtiele en natuurlijke resultaten die langdurig aanhouden. Klaar om je beste zelf te worden? Maak vandaag nog een afspraak en stap in een wereld van tijdloze schoonheid.

Plan een gratis injectables consult

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Zodat we u kunnen helpen vanuit de meest dichtbij zijnde vestiging
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Resultaten na een kaaklijn fillers behandeling

Na een kaaklijn filler behandeling ondergaan patiënten een opvallende transformatie die niet alleen esthetisch bevredigend is, maar ook een boost geeft aan zelfvertrouwen en welzijn. De resultaten zijn veelzijdig en omvatten:

 1. Verbeterde definitie en structuur: Kaaklijn fillers helpen bij het creëren van een duidelijk gedefinieerde kaaklijn, waardoor het gezicht een symmetrische en aantrekkelijke uitstraling krijgt. De contouren worden versterkt, waardoor het gezicht een jeugdige en gestroomlijnde vorm krijgt.

 2. Opvulling van verlies van volume: Naarmate we ouder worden, verliest het gezicht natuurlijk volume, vooral rond de kaaklijn. Kaaklijn fillers herstellen dit verlies door volume toe te voegen, waardoor de huid strakker en steviger wordt. Dit resulteert in een jeugdigere uitstraling en vermindert het uiterlijk van hangende huid.

 3. Vermindering van fijne lijntjes en rimpels: Fillerinjecties helpen bij het verzachten van fijne lijntjes en rimpels die zich rond de kaaklijn kunnen vormen. Door het opvullen van deze gebieden ontstaat een gladdere huidtextuur en een jeugdigere uitstraling.

 4. Herstel van symmetrie: Kaaklijn fillers kunnen helpen bij het corrigeren van asymmetrie in het gezicht, waardoor een meer gebalanceerde en symmetrische uitstraling wordt bereikt. Dit kan zowel de esthetiek als het zelfvertrouwen verbeteren.

 5. Natuurlijk ogende resultaten: Moderne fillerformules en technieken zorgen voor natuurlijk ogende resultaten, waarbij de nadruk ligt op subtiliteit en harmonie met de natuurlijke gezichtskenmerken. Hierdoor blijft de individualiteit van de patiënt behouden terwijl de gewenste verbeteringen worden bereikt.

 6. Minimale hersteltijd: In vergelijking met chirurgische ingrepen is de hersteltijd na een kaaklijn filler behandeling minimaal. Patiënten kunnen snel terugkeren naar hun dagelijkse activiteiten met weinig tot geen downtime, waardoor het gemak en de toegankelijkheid van de behandeling worden vergroot.

Kortom, kaaklijn filler behandelingen bieden een uitgebreide oplossing voor het verbeteren van de algehele gezichtsbalans, het herstellen van jeugdige contouren en het verbeteren van zelfvertrouwen, waardoor patiënten kunnen stralen met vernieuwd vertrouwen en schoonheid.

Lotte Van de WeteringLotte Van de Wetering
18:13 25 Feb 23
Heel blij met het resultaat van de Ulthera behandeling. Ik kom zeker weer terug.
Anne BronsveldAnne Bronsveld
19:41 01 Feb 23
Heleen VoskuilenHeleen Voskuilen
11:19 22 Nov 22
E AE A
09:51 12 Sep 22
Almira AikebaierAlmira Aikebaier
09:06 29 Aug 22
goed product, goede service, transparante prijzen. en je zult het voor de hand liggende resultaat zien. je zult weten dat het geld dat je hebt betaald het waard was!
Jeremy TBJeremy TB
21:56 25 Jun 21
Zeer professionele kliniek die de tijd neemt voor zijn cliënten, Sebastiaan Kranenburg luistert naar mijn wensen en doet wat hij belooft en het resultaat na behandeling is altijd beter dan verwacht .De behandelingen zorgen voor een frissere blik en minder vermoeide uitstraling. Bij meerdere klinieken geweest maar deze steekt er met kop en schouders boven uit.
David (Amsterdam)David (Amsterdam)
03:19 14 Jun 21
js_loader

Prijzen van de kaaklijn fillers behandeling

Voor een nauwkeurige schatting van de kosten en om te bepalen welke behandeling het meest geschikt is voor jouw specifieke situatie, wordt geadviseerd een consultatie te plannen bij een ervaren cosmetisch arts. Tijdens deze consultatie kan de behandelaar jouw individuele behoeften beoordelen en een behandelplan op maat opstellen, inclusief een overzicht van de verwachte kosten.

Fillers
Handen
v.a. €489
Jukbeenderen
v.a. €600
Kaaklijn
v.a. €400
Lippen
v.a. €350
Liquid Facelift
v.a. €960
Marionetlijnen
v.a. €350
Mondhoeklift
v.a. €350
Neus lippen plooi
v.a. €350
Rokerslijnen
v.a. €350
Slapen
v.a. €350
Traangootjes
v.a. €350
Wangen
v.a. €350
Tarief per 1 ml
€350

De kaaklijn fillers behandeling

Een kaaklijn filler behandeling is geschikt voor verschillende doeleinden en kan worden ingezet om diverse esthetische doelen te bereiken, waaronder:

 1. Verbetering van de kaaklijncontouren: Kaaklijn fillers kunnen worden gebruikt om de kaaklijn te definiëren en te versterken, waardoor een meer gestroomlijnde en gedefinieerde gezichtsvorm ontstaat. Dit kan helpen bij het creëren van een jeugdiger en aantrekkelijker uiterlijk.

 2. Opvulling van verlies van volume: Naarmate we ouder worden, verliezen we natuurlijk volume in het gezicht, inclusief rond de kaaklijn. Kaaklijn fillers kunnen worden gebruikt om dit verlies van volume aan te vullen, waardoor de huid steviger en jeugdiger oogt.

 3. Corrigeren van asymmetrie: Soms kan het gezicht asymmetrisch zijn, waarbij bijvoorbeeld de ene kaaklijn meer uitgesproken is dan de andere. Kaaklijn fillers kunnen worden gebruikt om deze asymmetrie te corrigeren, waardoor een meer gebalanceerde en harmonieuze uitstraling ontstaat.

 4. Vermindering van fijne lijntjes en rimpels: Kaaklijn fillers kunnen ook worden ingezet om fijne lijntjes en rimpels rond de kaak te verminderen, waardoor de huid gladder en jeugdiger oogt.

 5. Verbetering van het profiel: Een goed gedefinieerde kaaklijn kan bijdragen aan een sterker en aantrekkelijker profiel. Kaaklijn fillers kunnen worden gebruikt om het profiel te verbeteren en een meer uitgesproken kaaklijn te creëren.

Al met al kan een kaaklijn filler behandeling een veelzijdige oplossing bieden voor het verbeteren van de algehele gezichtsbalans, het verjongen van de huid en het verbeteren van het zelfvertrouwen.

Een kaaklijn filler behandeling verloopt meestal als volgt:

 1. Consultatie: De behandeling begint met een consultatie bij een ervaren cosmetisch arts of dermatoloog. Tijdens dit consult zal de arts jouw esthetische doelen bespreken, je medische geschiedenis evalueren en een behandelplan opstellen dat is afgestemd op jouw individuele behoeften.

 2. Voorbereiding: Nadat het behandelplan is besproken en goedgekeurd, wordt de huid gereinigd en eventueel verdoofd met een verdovende crème of injectie om eventueel ongemak tijdens de behandeling te verminderen.

 3. Injectie van de filler: De arts zal vervolgens de filler injecteren op strategische punten langs de kaaklijn om de gewenste contouren te bereiken. De hoeveelheid filler die wordt gebruikt, kan variëren afhankelijk van de individuele behoeften van de patiënt en de gewenste resultaten.

 4. Masseren en vormgeven: Na het injecteren van de filler kan de arts de behandelde gebieden masseren en vormgeven om ervoor te zorgen dat de filler gelijkmatig verdeeld is en de gewenste resultaten worden bereikt.

 5. Nazorg en follow-up: Na de behandeling zal de arts instructies geven voor de nazorg, waaronder het vermijden van bepaalde activiteiten of medicijnen. Het kan ook nodig zijn om enkele follow-upafspraken te plannen om de resultaten te evalueren en indien nodig aanpassingen aan te brengen.

Over het algemeen is een kaaklijn filler behandeling relatief snel en kan deze in de meeste gevallen worden uitgevoerd als een niet-chirurgische procedure met minimale downtime. Het volledige effect van de behandeling kan enkele dagen tot enkele weken aanhouden, afhankelijk van het type filler dat wordt gebruikt en de individuele reactie van de patiënt.

Het aantal kaaklijn filler behandelingen dat nodig is, kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de mate van volumeverlies, de gewenste resultaten, en de reactie van jouw lichaam op de behandeling. Over het algemeen kunnen de meeste patiënten na één behandeling al significante verbeteringen zien. Echter, sommige mensen kunnen mogelijk meerdere sessies nodig hebben om hun gewenste resultaten te bereiken, vooral als ze meer uitgesproken correcties nodig hebben of als er asymmetrie gecorrigeerd moet worden.

Tijdens het consult zal de cosmetisch arts of dermatoloog jouw specifieke situatie beoordelen en een behandelplan opstellen dat is afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen. Zij kunnen ook aanbevelingen doen voor het aantal behandelingen dat nodig is om de gewenste resultaten te bereiken.

Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben en te begrijpen dat het bereiken van optimale resultaten soms meerdere sessies kan vereisen. Het kan ook nodig zijn om periodieke onderhoudsbehandelingen te ondergaan om de resultaten op lange termijn te behouden.

Over het algemeen heeft een kaaklijn filler behandeling minimale downtime in vergelijking met chirurgische ingrepen. Direct na de behandeling kan er wat roodheid, zwelling of lichte blauwe plekken optreden op de injectieplaatsen, maar deze bijwerkingen zijn meestal mild en verdwijnen binnen enkele dagen tot een week.

Sommige patiënten ervaren mogelijk ook lichte gevoeligheid of een licht ongemak op de behandelde gebieden, maar dit kan doorgaans worden beheerd met over-the-counter pijnstillers en verdwijnt snel.

In de meeste gevallen kunnen patiënten direct na de behandeling hun normale activiteiten hervatten. Het wordt echter aanbevolen om gedurende de eerste 24-48 uur na de behandeling zware inspanning en blootstelling aan direct zonlicht te vermijden om mogelijke zwelling en ongemak te minimaliseren.

Het is belangrijk om de instructies van jouw cosmetisch arts of dermatoloog op te volgen voor de juiste nazorg na de behandeling om de beste resultaten te behalen en mogelijke bijwerkingen te minimaliseren.

Kaaklijn fillers behandelingen worden over het algemeen als veilig beschouwd wanneer ze worden uitgevoerd door een ervaren en gekwalificeerde cosmetisch arts of dermatoloog. De gebruikte fillers zijn meestal gemaakt van biocompatibele materialen die goed worden verdragen door het lichaam. Voorafgaand aan de behandeling zal de arts een grondige evaluatie uitvoeren om eventuele risico’s te minimaliseren en ervoor te zorgen dat de behandeling geschikt is voor jouw individuele situatie.

Hoewel kaaklijn fillers over het algemeen als comfortabel worden ervaren, kan er enig ongemak optreden tijdens de injectie. Veel artsen gebruiken verdovende crèmes of lokale verdoving om eventueel ongemak te minimaliseren. Sommige fillers bevatten ook lidocaïne, een lokaal verdovingsmiddel, om het comfort tijdens de behandeling te vergroten.

Het niveau van pijn kan variëren afhankelijk van de gevoeligheid van de persoon en de locatie van de injecties. Veel patiënten beschrijven de behandeling als mild ongemakkelijk, maar draaglijk.

Als je je zorgen maakt over pijn of ongemak tijdens de behandeling, bespreek dit dan vooraf met jouw arts. Ze kunnen opties voor pijnverlichting bespreken om jouw ervaring zo comfortabel mogelijk te maken.

Voorzorgsmaatregelen voor een kaaklijn filler behandeling kunnen helpen om ervoor te zorgen dat de behandeling soepel verloopt en dat de risico’s worden geminimaliseerd. Hier zijn enkele belangrijke voorzorgsmaatregelen die je kunt nemen:

 1. Kies een ervaren professional: Zorg ervoor dat je een ervaren en gekwalificeerde cosmetisch arts of dermatoloog kiest die bekend is met het uitvoeren van kaaklijn filler behandelingen. Vraag naar hun ervaring, bekijk voor- en na-foto’s en lees recensies van eerdere patiënten.

 2. Vermijd bloedverdunners: Stop indien mogelijk twee weken voor de behandeling met het gebruik van bloedverdunnende medicijnen of supplementen, tenzij anders voorgeschreven door een arts. Dit kan het risico op blauwe plekken en bloedingen verminderen.

 3. Vermijd alcohol en sigaretten: Vermijd het consumeren van alcohol en het roken van sigaretten en andere nicotineproducten in de dagen voorafgaand aan de behandeling. Dit kan helpen om de bloedvaten te stabiliseren en het risico op complicaties te verminderen.

 4. Hydrateer de huid: Houd de huid goed gehydrateerd door voldoende water te drinken en een vochtinbrengende crème te gebruiken. Dit kan helpen om de huid te versterken en het herstelproces te bevorderen.

 5. Bescherm de huid tegen de zon: Bescherm de huid tegen blootstelling aan de zon door het dragen van een breed-spectrum zonnebrandcrème met een hoge SPF. Overmatige blootstelling aan de zon kan het risico op complicaties vergroten en het herstelproces vertragen.

 6. Volg de instructies van de arts: Volg alle instructies van jouw cosmetisch arts of dermatoloog nauwkeurig op voor en na de behandeling. Dit omvat mogelijke voorbereidingen zoals het vermijden van bepaalde medicijnen of het aanpassen van jouw huidverzorgingsroutine, evenals post-behandelingsinstructies zoals het vermijden van bepaalde activiteiten of het toepassen van koude kompressen indien nodig.

Door deze voorzorgsmaatregelen te volgen, kun je ervoor zorgen dat je goed voorbereid bent op jouw kaaklijn filler behandeling en dat je de beste resultaten behaalt met minimale risico’s.

De juiste nazorg na een kaaklijn filler behandeling kan helpen om de resultaten te optimaliseren, bijwerkingen te minimaliseren en een snel herstel te bevorderen. Hier zijn enkele belangrijke richtlijnen voor de nazorg:

 1. Koelen: Gebruik indien nodig gedurende de eerste 24-48 uur na de behandeling koude kompressen of ijsverpakkingen om zwelling en ongemak te verminderen. Wikkel het ijs in een doek en breng het gedurende 10-15 minuten per keer aan op de behandelde gebieden.

 2. Vermijd druk: Probeer gedurende de eerste paar dagen na de behandeling overmatige druk of wrijving op de behandelde gebieden te vermijden. Dit kan helpen om de filler gelijkmatig te laten settelen en mogelijke verschuivingen te voorkomen.

 3. Vermijd bloedverdunners: Vermijd gedurende minstens 48 uur na de behandeling het gebruik van bloedverdunnende medicijnen of supplementen, tenzij anders voorgeschreven door een arts. Dit kan het risico op bloedingen en blauwe plekken verminderen.

 4. Vermijd intense hitte: Vermijd gedurende de eerste paar dagen na de behandeling intense hittebronnen zoals sauna’s, stoombaden of hete baden. Dit kan de kans op zwelling vergroten.

 5. Hydrateer de huid: Houd de behandelde huid goed gehydrateerd door een vochtinbrengende crème te gebruiken. Dit kan helpen om de huid te kalmeren en het herstelproces te bevorderen.

 6. Vermijd zonblootstelling: Bescherm de behandelde gebieden tegen blootstelling aan de zon door een breed-spectrum zonnebrandcrème met een hoge SPF te gebruiken. Overmatige blootstelling aan de zon kan het risico op complicaties vergroten en het herstelproces vertragen.

 7. Volg de instructies van de arts: Volg alle instructies van jouw cosmetisch arts of dermatoloog nauwkeurig op. Dit omvat het vermijden van bepaalde activiteiten, het gebruik van specifieke huidverzorgingsproducten en het plannen van eventuele follow-upafspraken.

Door deze richtlijnen voor nazorg te volgen, kun je ervoor zorgen dat je een snel en probleemloos herstel hebt na jouw kaaklijn filler behandeling, terwijl je tegelijkertijd de beste resultaten behoudt.

Hoewel kaaklijn fillers over het algemeen veilig zijn, zijn er bepaalde situaties waarin de behandeling mogelijk niet geschikt is of waarbij voorzichtigheid geboden is. Hier zijn enkele voorbeelden van situaties waarin een kaaklijn filler behandeling mogelijk niet geschikt is:

 1. Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven: Er is beperkt onderzoek gedaan naar de veiligheid van fillers tijdens zwangerschap en borstvoeding, daarom wordt het over het algemeen afgeraden om filler behandelingen te ondergaan tijdens deze periodes.

 2. Personen met actieve huidinfecties of ontstekingen: Als er sprake is van een actieve huidinfectie of ontsteking in het behandelgebied, kan het risico op complicaties toenemen. In deze gevallen kan het verstandig zijn om te wachten tot de infectie of ontsteking is genezen voordat een filler behandeling wordt overwogen.

 3. Personen met bepaalde medische aandoeningen: Mensen met bepaalde medische aandoeningen, zoals auto-immuunziekten of bloedstollingsstoornissen, kunnen mogelijk een verhoogd risico lopen op complicaties bij filler behandelingen. Het is belangrijk om eventuele medische aandoeningen te bespreken met jouw arts voordat je een behandeling ondergaat.

 4. Personen met allergieën voor filler-ingrediënten: Sommige mensen kunnen allergisch zijn voor de ingrediënten die in fillers worden gebruikt. Als je bekend bent met allergieën voor bepaalde stoffen, is het belangrijk om dit met jouw arts te bespreken voordat je een filler behandeling ondergaat.

 5. Personen met eerdere slechte ervaringen met fillers: Als je in het verleden slechte ervaringen hebt gehad met fillers, zoals ongewenste bijwerkingen of complicaties, is het verstandig om dit met jouw arts te bespreken voordat je opnieuw een behandeling overweegt.

Het is altijd belangrijk om een grondige evaluatie te laten uitvoeren door een ervaren cosmetisch arts of dermatoloog voordat je een filler behandeling ondergaat. Zij kunnen jouw medische geschiedenis beoordelen en bepalen of een kaaklijn filler behandeling geschikt is voor jouw individuele situatie.

Veelgestelde vragen over de kaaklijn fillers behandeling

In de meeste gevallen wordt een kaaklijn filler behandeling niet vergoed door de zorgverzekeraar, omdat het wordt beschouwd als een cosmetische ingreep. Zorgverzekeraars dekken over het algemeen alleen medische behandelingen die worden uitgevoerd om gezondheidsproblemen te behandelen of te verbeteren, en cosmetische procedures vallen meestal niet onder deze categorie.

Er zijn echter enkele uitzonderingen waarbij een kaaklijn filler behandeling mogelijk wel wordt vergoed. Dit kan het geval zijn als de behandeling wordt uitgevoerd om een medisch probleem te behandelen, zoals het corrigeren van asymmetrie die ernstige psychologische stress veroorzaakt. In dergelijke gevallen kan het de moeite waard zijn om contact op te nemen met jouw zorgverzekeraar om te zien of de behandeling in aanmerking komt voor vergoeding.

Over het algemeen worden kaaklijn filler behandelingen echter beschouwd als cosmetische ingrepen en moeten ze uit eigen zak worden betaald. Het is belangrijk om de kosten van de behandeling te bespreken met jouw cosmetisch arts of dermatoloog en ervoor te zorgen dat je volledig op de hoogte bent van de financiële verplichtingen voordat je de behandeling ondergaat.

ij het overwegen van een kaaklijn filler behandeling zijn er verschillende belangrijke aspecten waarop je moet letten om ervoor te zorgen dat je de beste resultaten behaalt en mogelijke complicaties minimaliseert. Hier zijn enkele belangrijke punten om op te letten:

 1. Ervaring en kwalificaties van de behandelaar: Kies een ervaren en gekwalificeerde cosmetisch arts of dermatoloog die gespecialiseerd is in filler behandelingen. Vraag naar hun ervaring, bekijk voor- en na-foto’s en lees recensies van eerdere patiënten.

 2. Type filler: Er zijn verschillende soorten fillers beschikbaar, elk met hun eigen kenmerken en toepassingen. Bespreek met jouw arts welk type filler het meest geschikt is voor jouw specifieke behoeften en doelen.

 3. Risico’s en bijwerkingen: Hoewel kaaklijn fillers over het algemeen veilig zijn, zijn er toch risico’s verbonden aan de behandeling, waaronder zwelling, blauwe plekken, infectie en allergische reacties. Bespreek deze risico’s met jouw arts en wees op de hoogte van mogelijke bijwerkingen.

 4. Nazorg: Zorg ervoor dat je de juiste nazorginstructies volgt na de behandeling om het risico op complicaties te minimaliseren en de beste resultaten te behalen. Dit omvat het vermijden van bepaalde activiteiten, het gebruik van specifieke huidverzorgingsproducten en het plannen van eventuele follow-upafspraken.

 5. Realistische verwachtingen: Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben over de resultaten van de behandeling. Hoewel kaaklijn fillers aanzienlijke verbeteringen kunnen bieden, is het belangrijk om te begrijpen dat ze geen permanente oplossing zijn en dat de resultaten na verloop van tijd kunnen vervagen.

 6. Alternatieve behandelingen: Overweeg ook alternatieve behandelingen voor het verbeteren van de kaaklijn, zoals chirurgische ingrepen of niet-invasieve procedures zoals ultrasone therapie. Bespreek met jouw arts welke optie het meest geschikt is voor jouw individuele situatie.

Door deze aspecten in overweging te nemen en zorgvuldig te plannen, kun je ervoor zorgen dat je de best mogelijke resultaten behaalt met jouw kaaklijn filler behandeling en dat je een positieve ervaring hebt.

 

IET Amsterdam

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Do & Vr 09:00 – 17:00
Za 10:00 – 17:00
Zo & Ma gesloten

Parnassusweg 9, 1077 DA Amsterdam
020-6708290

IET Amsterdam

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Do & Vr 09:00 – 17:00
Za 10:00 – 17:00
Zo & Ma gesloten

Parnassusweg 9, 1077 DA Amsterdam
020-6708290

IET Amstelveen

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Di t/m Za 09:30 – 18:00
Zo en Ma gesloten

Rembrandtweg 115, 1181 GG Amstelveen
020-3345836

IET Amstelveen

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Di t/m Za 09:00 – 18:00
Zo en Ma gesloten

Rembrandtweg 115, 1181 GG Amstelveen
020-3345836