Instituut voor Esthetische Technologie

Liquid facelift

Na een liquid facelift behandeling geniet je van directe en zichtbare resultaten die een jeugdige uitstraling herstellen en verjongen. Enkele van de voornaamste resultaten zijn:

 1. Verminderde rimpels en fijne lijntjes: Door het gebruik van fillers en andere injectables worden rimpels en fijne lijntjes opgevuld, waardoor de huid er gladder en jonger uitziet.

 2. Verbeterde huidtextuur en -toon: De behandeling kan helpen bij het verminderen van ongelijkmatigheden in de huidtextuur en het verbeteren van de algehele huidskleur en -toon, waardoor een stralendere teint ontstaat.

 3. Herstel van verloren volume: Door fillers te gebruiken om verloren volume aan te vullen, kunnen ingezakte wangen worden opgeheven, holle onderogen worden gevuld en een jeugdige volumeherstel worden bereikt.

 4. Liftend effect: De injectables kunnen ook worden gebruikt om de huid op strategische punten te liften, waardoor een meer verjongde en stevigere uitstraling ontstaat.

 5. Verbeterde gezichtscontouren: Door de behandeling kunnen gezichtscontouren worden verbeterd en versterkt, waardoor een meer jeugdige en harmonieuze uitstraling ontstaat.

Kortom, een liquid facelift biedt een veelzijdige oplossing voor het aanpakken van verschillende tekenen van veroudering en het herstellen van een jeugdige uitstraling zonder de noodzaak van chirurgische ingrepen.

Plan een gratis injectables consult

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Zodat we u kunnen helpen vanuit de meest dichtbij zijnde vestiging
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Resultaten na een liquid facelift behandeling

Na een kaaklijn filler behandeling ondergaan patiënten een opvallende transformatie die niet alleen esthetisch bevredigend is, maar ook een boost geeft aan zelfvertrouwen en welzijn. De resultaten zijn veelzijdig en omvatten:

 1. Verbeterde definitie en structuur: Kaaklijn fillers helpen bij het creëren van een duidelijk gedefinieerde kaaklijn, waardoor het gezicht een symmetrische en aantrekkelijke uitstraling krijgt. De contouren worden versterkt, waardoor het gezicht een jeugdige en gestroomlijnde vorm krijgt.

 2. Opvulling van verlies van volume: Naarmate we ouder worden, verliest het gezicht natuurlijk volume, vooral rond de kaaklijn. Kaaklijn fillers herstellen dit verlies door volume toe te voegen, waardoor de huid strakker en steviger wordt. Dit resulteert in een jeugdigere uitstraling en vermindert het uiterlijk van hangende huid.

 3. Vermindering van fijne lijntjes en rimpels: Fillerinjecties helpen bij het verzachten van fijne lijntjes en rimpels die zich rond de kaaklijn kunnen vormen. Door het opvullen van deze gebieden ontstaat een gladdere huidtextuur en een jeugdigere uitstraling.

 4. Herstel van symmetrie: Kaaklijn fillers kunnen helpen bij het corrigeren van asymmetrie in het gezicht, waardoor een meer gebalanceerde en symmetrische uitstraling wordt bereikt. Dit kan zowel de esthetiek als het zelfvertrouwen verbeteren.

 5. Natuurlijk ogende resultaten: Moderne fillerformules en technieken zorgen voor natuurlijk ogende resultaten, waarbij de nadruk ligt op subtiliteit en harmonie met de natuurlijke gezichtskenmerken. Hierdoor blijft de individualiteit van de patiënt behouden terwijl de gewenste verbeteringen worden bereikt.

 6. Minimale hersteltijd: In vergelijking met chirurgische ingrepen is de hersteltijd na een kaaklijn filler behandeling minimaal. Patiënten kunnen snel terugkeren naar hun dagelijkse activiteiten met weinig tot geen downtime, waardoor het gemak en de toegankelijkheid van de behandeling worden vergroot.

Kortom, kaaklijn filler behandelingen bieden een uitgebreide oplossing voor het verbeteren van de algehele gezichtsbalans, het herstellen van jeugdige contouren en het verbeteren van zelfvertrouwen, waardoor patiënten kunnen stralen met vernieuwd vertrouwen en schoonheid.

Lotte Van de WeteringLotte Van de Wetering
18:13 25 Feb 23
Heel blij met het resultaat van de Ulthera behandeling. Ik kom zeker weer terug.
Anne BronsveldAnne Bronsveld
19:41 01 Feb 23
Heleen VoskuilenHeleen Voskuilen
11:19 22 Nov 22
E AE A
09:51 12 Sep 22
Almira AikebaierAlmira Aikebaier
09:06 29 Aug 22
goed product, goede service, transparante prijzen. en je zult het voor de hand liggende resultaat zien. je zult weten dat het geld dat je hebt betaald het waard was!
Jeremy TBJeremy TB
21:56 25 Jun 21
Zeer professionele kliniek die de tijd neemt voor zijn cliënten, Sebastiaan Kranenburg luistert naar mijn wensen en doet wat hij belooft en het resultaat na behandeling is altijd beter dan verwacht .De behandelingen zorgen voor een frissere blik en minder vermoeide uitstraling. Bij meerdere klinieken geweest maar deze steekt er met kop en schouders boven uit.
David (Amsterdam)David (Amsterdam)
03:19 14 Jun 21
js_loader

Prijzen van de liquid facelift behandeling

Het wordt sterk aanbevolen om een persoonlijk consult te plannen met een ervaren cosmetisch arts om een nauwkeurige prijsopgave te ontvangen op basis van jouw specifieke behoeften en doelen. Tijdens het consult kan de arts jouw wensen bespreken, een behandelplan opstellen en een duidelijk beeld geven van de kosten van de behandeling.

Fillers
Handen
v.a. €489
Jukbeenderen
v.a. €600
Kaaklijn
v.a. €400
Lippen
v.a. €350
Liquid Facelift
v.a. €960
Marionetlijnen
v.a. €350
Mondhoeklift
v.a. €350
Neus lippen plooi
v.a. €350
Rokerslijnen
v.a. €350
Slapen
v.a. €350
Traangootjes
v.a. €350
Wangen
v.a. €350
Tarief per 1 ml
€350

De liquid facelift | behandeling

Een liquid facelift behandeling is geschikt voor mensen die tekenen van veroudering willen verminderen en een jeugdige uitstraling willen herstellen, maar niet de risico’s of hersteltijd van een chirurgische facelift willen ondergaan. Deze niet-chirurgische behandeling kan verschillende esthetische doelen bereiken, waaronder:

 1. Vermindering van rimpels en fijne lijntjes: De injectables die worden gebruikt bij een liquid facelift kunnen helpen bij het opvullen van rimpels en fijne lijntjes, waardoor de huid er gladder en jonger uitziet.

 2. Herstel van verloren volume: Door fillers te gebruiken, kan verloren volume in het gezicht worden aangevuld, wat kan helpen bij het opheffen van ingezakte wangen, het vullen van holle onderogen en het creëren van een jeugdige volumeherstel.

 3. Verbeterde huidtextuur en -toon: De behandeling kan helpen bij het verminderen van ongelijkmatigheden in de huidtextuur en het verbeteren van de algehele huidskleur en -toon, waardoor een stralendere teint ontstaat.

 4. Liftend effect: Door de injectables strategisch te plaatsen, kunnen ze worden gebruikt om de huid op te liften op bepaalde gebieden, waardoor een meer verjongde en stevigere uitstraling ontstaat.

 5. Verbeterde gezichtscontouren: Een liquid facelift kan helpen bij het verbeteren en versterken van de gezichtscontouren, waardoor een meer jeugdige en harmonieuze uitstraling ontstaat.

Kortom, een liquid facelift biedt een veelzijdige oplossing voor het aanpakken van verschillende tekenen van veroudering en het herstellen van een jeugdige uitstraling zonder de noodzaak van chirurgische ingrepen.

Een liquid facelift behandeling is een niet-chirurgische procedure die doorgaans in de behandelkamer van een cosmetisch arts of dermatoloog wordt uitgevoerd. Hier is een algemene beschrijving van hoe de behandeling verloopt:

 1. Consultatie: De behandeling begint met een persoonlijk consult waarin je jouw esthetische doelen bespreekt met de cosmetisch arts. Tijdens dit consult zal de arts jouw gezicht beoordelen, jouw wensen bespreken en een behandelplan opstellen dat is afgestemd op jouw individuele behoeften.

 2. Reiniging van de huid: Voordat de behandeling begint, wordt jouw huid gereinigd om make-up, vuil en oliën te verwijderen. Dit zorgt voor een schone en steriele omgeving voor de behandeling.

 3. Plaatselijke verdoving: Afhankelijk van jouw gevoeligheid en de specifieke injectiepunten, kan de arts een plaatselijke verdoving aanbrengen om eventueel ongemak tijdens de injecties te minimaliseren.

 4. Injecties: Vervolgens zal de arts de injectables strategisch in specifieke gebieden van jouw gezicht injecteren. Dit kunnen fillers zijn om volume toe te voegen, neuromodulators zoals Botox om spieren te ontspannen, of andere injectables om de huid te verstevigen en te liften.

 5. Massage en controle: Na het injecteren van de producten kan de arts lichte massage toepassen om de gelijkmatige verspreiding van de injectables te bevorderen. Daarna zal de arts het resultaat controleren en eventuele aanpassingen maken indien nodig.

 6. Nazorginstructies: Na de behandeling zal de arts jou voorzien van nazorginstructies, waaronder richtlijnen voor het vermijden van bepaalde activiteiten, het gebruik van zonnebrandcrème en eventuele follow-upafspraken.

Over het algemeen duurt een liquid facelift behandeling meestal niet langer dan een uur, afhankelijk van de omvang van de behandeling en het aantal injecties dat wordt uitgevoerd. Omdat het een niet-chirurgische ingreep is, is er meestal minimale downtime en kun je na de behandeling meestal direct je dagelijkse activiteiten hervatten.

Het aantal liquid facelift behandelingen dat nodig is, kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder jouw specifieke esthetische doelen, de conditie van jouw huid en de reactie van jouw lichaam op de behandeling. Over het algemeen kunnen de meeste mensen aanzienlijke verbeteringen zien na slechts één behandeling, maar sommige patiënten kunnen baat hebben bij meerdere sessies voor optimale resultaten.

Tijdens een persoonlijk consult zal jouw cosmetisch arts of dermatoloog jouw huid beoordelen, jouw esthetische doelen bespreken en een behandelplan opstellen dat is afgestemd op jouw individuele behoeften. Op basis van deze evaluatie kan de arts bepalen of aanvullende behandelingen nodig zijn en zo ja, hoeveel.

In sommige gevallen kan een reeks behandelingen in de loop van enkele maanden worden aanbevolen om geleidelijke en natuurlijk ogende verbeteringen te bereiken. Dit kan vooral het geval zijn bij het aanpakken van diepere rimpels of het herstellen van aanzienlijk volumeverlies. Het is belangrijk om geduldig te zijn en de aanbevelingen van jouw arts op te volgen voor het beste resultaat.

Over het algemeen heeft een liquid facelift behandeling minimale downtime in vergelijking met een chirurgische facelift. De meeste mensen kunnen na de behandeling direct hun dagelijkse activiteiten hervatten, hoewel enige voorzichtigheid en nazorg nodig kunnen zijn.

Mogelijke bijwerkingen na een liquid facelift behandeling kunnen zijn:

 1. Roodheid: Je kunt milde roodheid ervaren op de injectieplaatsen, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele uren tot een paar dagen.

 2. Zwelling: Zwelling kan optreden op de injectieplaatsen, vooral bij de lippen of rond de ogen. Dit is meestal mild en verdwijnt binnen enkele dagen.

 3. Blauwe plekken: Blauwe plekken kunnen optreden op de injectieplaatsen als gevolg van bloedvatbeschadiging tijdens de behandeling. Deze verdwijnen meestal binnen enkele dagen tot een week.

 4. Tijdelijke gevoeligheid: Sommige mensen kunnen na de behandeling tijdelijke gevoeligheid of een licht branderig gevoel ervaren op de injectieplaatsen, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele dagen.

Het is belangrijk om de nazorginstructies van jouw cosmetisch arts op te volgen om mogelijke bijwerkingen te minimaliseren en een snel herstel te bevorderen. Dit kan onder meer het vermijden van intense lichaamsbeweging, blootstelling aan de zon en het gebruik van bepaalde huidverzorgingsproducten omvatten.

Over het algemeen ervaren de meeste mensen na een liquid facelift behandeling slechts milde bijwerkingen en kunnen ze snel terugkeren naar hun normale activiteiten.

De liquid facelift behandeling wordt over het algemeen als veilig beschouwd wanneer uitgevoerd door een ervaren en gekwalificeerde cosmetisch arts of dermatoloog. De gebruikte injectables, zoals fillers en neuromodulators, zijn goedgekeurd door regelgevende instanties en worden al vele jaren veilig gebruikt voor esthetische doeleinden.

Hoewel de meeste mensen de behandeling goed verdragen, kan er enige mate van ongemak of lichte pijn worden ervaren tijdens de injecties. Om dit ongemak te minimaliseren, kan de arts plaatselijke verdoving gebruiken of vooraf een verdovende crème aanbrengen op de injectieplaatsen.

Bovendien kan na de behandeling enige gevoeligheid of een licht branderig gevoel op de injectieplaatsen worden ervaren, maar dit is meestal mild en van korte duur.

Het is belangrijk om een open en eerlijk gesprek te voeren met jouw cosmetisch arts over eventuele zorgen of vragen die je hebt over de veiligheid en het comfort van de behandeling. Zij kunnen jou voorzien van geruststellende informatie en eventuele zorgen aanpakken voordat de behandeling begint.

Voorafgaand aan een liquid facelift behandeling zijn er verschillende voorzorgsmaatregelen die je kunt nemen om ervoor te zorgen dat de behandeling soepel verloopt en de beste resultaten oplevert. Hier zijn enkele belangrijke voorzorgsmaatregelen die je kunt overwegen:

 1. Consultatie met een ervaren arts: Zorg ervoor dat je een consultatie plant met een ervaren en gekwalificeerde cosmetisch arts of dermatoloog voordat je de behandeling ondergaat. Tijdens dit consult zal de arts jouw gezicht beoordelen, jouw esthetische doelen bespreken en een behandelplan opstellen dat is afgestemd op jouw individuele behoeften.

 2. Stoppen met bloedverdunnende medicijnen: Als je bloedverdunnende medicijnen gebruikt, kan de arts je adviseren om deze enkele dagen voor de behandeling te stoppen. Dit kan het risico op blauwe plekken en bloedingen tijdens de behandeling verminderen.

 3. Vermijd alcohol en roken: Vermijd het drinken van alcohol en roken enkele dagen voor de behandeling. Alcohol en nicotine kunnen de bloedvaten vernauwen en de genezing vertragen.

 4. Hydrateer de huid: Houd jouw huid goed gehydrateerd door regelmatig een vochtinbrengende crème te gebruiken. Een goed gehydrateerde huid kan helpen bij een soepeler verloop van de behandeling en een sneller herstel.

 5. Volg de nazorginstructies: Zorg ervoor dat je de nazorginstructies van jouw arts nauwkeurig opvolgt na de behandeling. Dit omvat het vermijden van bepaalde activiteiten, het gebruik van specifieke huidverzorgingsproducten en het plannen van eventuele follow-upafspraken.

Door deze voorzorgsmaatregelen te nemen, kun je ervoor zorgen dat jouw liquid facelift behandeling soepel verloopt en de beste resultaten oplevert.

Na een liquid facelift behandeling is het belangrijk om de juiste nazorgmaatregelen te nemen om het herstel te bevorderen en de beste resultaten te behalen. Hier zijn enkele belangrijke nazorgtips om in gedachten te houden:

1. Vermijd intense lichaamsbeweging: Probeer gedurende de eerste paar dagen na de behandeling intense lichaamsbeweging en activiteiten te vermijden die zweten kunnen veroorzaken. Dit kan helpen om zwelling en ongemak te verminderen.

2. Vermijd blootstelling aan de zon:Beperk blootstelling aan direct zonlicht en vermijd zonnebanken gedurende ten minste een week na de behandeling. Zonblootstelling kan de genezing vertragen en het risico op complicaties vergroten.

3. Gebruik geen bloedverdunnende medicijnen: Als je bloedverdunnende medicijnen gebruikt, kan de arts je adviseren om deze enkele dagen na de behandeling niet te gebruiken. Dit kan helpen om blauwe plekken en bloedingen te voorkomen.

4. Vermijd wrijven of masseren van het behandelde gebied: Probeer het behandelde gebied niet te wrijven of te masseren gedurende ten minste 24 uur na de behandeling. Dit kan de injectables verstoren en onbedoelde verspreiding veroorzaken.

5. Hydrateer de huid: Houd jouw huid goed gehydrateerd door regelmatig een vochtinbrengende crème te gebruiken. Dit kan helpen om de huid te kalmeren en te hydrateren, wat het herstel kan bevorderen.

6. Volg de instructies van jouw arts op: Zorg ervoor dat je alle nazorginstructies opvolgt die jouw arts heeft verstrekt. Dit omvat het vermijden van bepaalde activiteiten, het gebruik van specifieke huidverzorgingsproducten en het plannen van eventuele follow-upafspraken.

Door deze nazorgmaatregelen te volgen, kun je het herstel na jouw liquid facelift behandeling optimaliseren en de beste resultaten behalen. Als je vragen of zorgen hebt tijdens het herstelproces, aarzel dan niet om contact op te nemen met jouw cosmetisch arts of dermatoloog.

Hoewel een liquid facelift een veelzijdige en effectieve behandeling kan zijn voor veel mensen die tekenen van veroudering willen aanpakken, is het niet geschikt voor iedereen. Hier zijn enkele situaties waarin een liquid facelift behandeling mogelijk niet geschikt is:

 1. Zwangerschap en borstvoeding: Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, worden over het algemeen afgeraden om een liquid facelift behandeling te ondergaan vanwege mogelijke risico’s voor de foetus of de baby.

 2. Actieve huidinfecties of ontstekingen: Als je momenteel een actieve huidinfectie of ontsteking hebt in het gebied dat behandeld moet worden, is het verstandig om te wachten tot de infectie is genezen voordat je een liquid facelift ondergaat.

 3. Allergieën voor de gebruikte injectables: Als je allergisch bent voor de ingrediënten in de gebruikte injectables, is een liquid facelift behandeling mogelijk niet geschikt voor jou. Het is belangrijk om eventuele allergieën vooraf te bespreken met jouw cosmetisch arts.

 4. Onderliggende medische aandoeningen: Mensen met bepaalde onderliggende medische aandoeningen, zoals auto-immuunziekten, bloedstollingsstoornissen of neurologische aandoeningen, moeten voorzichtig zijn en wellicht niet geschikt zijn voor een liquid facelift. Het is belangrijk om jouw medische geschiedenis te bespreken met jouw arts voordat je de behandeling ondergaat.

 5. Onrealistische verwachtingen: Als je onrealistische verwachtingen hebt over wat een liquid facelift kan bereiken, kan het zijn dat de behandeling niet aan jouw verwachtingen voldoet. Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben en een open en eerlijk gesprek te voeren met jouw arts over de mogelijke resultaten.

Het is altijd het beste om een persoonlijk consult te plannen met een ervaren cosmetisch arts of dermatoloog voordat je beslist of een liquid facelift behandeling geschikt is voor jou. Tijdens dit consult kan de arts jouw individuele situatie beoordelen, eventuele risico’s bespreken en een behandelplan opstellen dat is afgestemd op jouw behoeften en doelen.

Veelgestelde vragen over de liquid facelift behandeling

In de meeste gevallen wordt een liquid facelift behandeling niet vergoed door de zorgverzekeraar, omdat het wordt beschouwd als een cosmetische ingreep. Zorgverzekeraars dekken over het algemeen alleen medisch noodzakelijke behandelingen die worden uitgevoerd om gezondheidsproblemen te behandelen of te verbeteren.

Een liquid facelift wordt meestal uitgevoerd om esthetische redenen, zoals het verminderen van tekenen van veroudering en het verbeteren van de algehele uitstraling van het gezicht, en wordt daarom beschouwd als een cosmetische ingreep. Om deze reden wordt de behandeling meestal niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Het is echter altijd verstandig om contact op te nemen met jouw zorgverzekeraar om de specifieke details van jouw polis te controleren en te zien of er uitzonderingen zijn. In sommige gevallen kan een liquid facelift behandeling mogelijk worden vergoed als deze wordt uitgevoerd om medische redenen, zoals het corrigeren van asymmetrie of het herstellen van verloren volume als gevolg van een trauma of medische aandoening. In dergelijke gevallen kan het nodig zijn om medische documentatie te verstrekken om aanspraak te maken op vergoeding.

Bij het overwegen van een liquid facelift behandeling zijn er verschillende belangrijke factoren waar je op moet letten om ervoor te zorgen dat je een weloverwogen beslissing neemt en de beste resultaten behaalt. Hier zijn enkele punten om in gedachten te houden:

 1. Ervaring en kwalificaties van de behandelaar: Kies altijd voor een ervaren en gekwalificeerde cosmetisch arts of dermatoloog die gespecialiseerd is in het uitvoeren van liquid facelift behandelingen. Vraag naar hun ervaring, certificeringen en bekijk eventuele voor-en-na foto’s van eerdere patiënten.

 2. Behandelplan op maat: Zorg ervoor dat de behandelaar een gedetailleerd behandelplan opstelt dat is afgestemd op jouw individuele behoeften en esthetische doelen. Een goed plan houdt rekening met jouw gezichtsstructuur, huidconditie en gewenste resultaten.

 3. Gebruikte producten: Vraag welke specifieke injectables zullen worden gebruikt tijdens de behandeling en zorg ervoor dat je begrijpt wat elk product doet en wat je kunt verwachten qua resultaten en duurzaamheid.

 4. Mogelijke bijwerkingen en risico’s: Bespreek mogelijke bijwerkingen en risico’s van de behandeling met jouw behandelaar, inclusief zwelling, blauwe plekken, infectie en asymmetrie. Zorg ervoor dat je een goed begrip hebt van wat normaal is en wat je moet doen in geval van complicaties.

 5. Realistische verwachtingen: Heb realistische verwachtingen over wat een liquid facelift kan bereiken. Hoewel de behandeling opmerkelijke resultaten kan opleveren, is het belangrijk om te begrijpen dat het geen permanente oplossing is en dat de resultaten in de loop van de tijd kunnen vervagen.

 6. Nazorg en follow-up: Zorg ervoor dat je begrijpt wat de nazorgvereisten zijn na de behandeling en plan eventuele follow-upafspraken om de voortgang te controleren en eventuele vragen of zorgen te bespreken.

Door deze punten in gedachten te houden en een open en eerlijk gesprek te voeren met jouw behandelaar, kun je ervoor zorgen dat je goed voorbereid bent op jouw liquid facelift behandeling en de beste resultaten behaalt.

IET Amsterdam

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Do & Vr 09:00 – 17:00
Za 10:00 – 17:00
Zo & Ma gesloten

Parnassusweg 9, 1077 DA Amsterdam
020-6708290

IET Amsterdam

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Do & Vr 09:00 – 17:00
Za 10:00 – 17:00
Zo & Ma gesloten

Parnassusweg 9, 1077 DA Amsterdam
020-6708290

IET Amstelveen

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Di t/m Za 09:30 – 18:00
Zo en Ma gesloten

Rembrandtweg 115, 1181 GG Amstelveen
020-3345836

IET Amstelveen

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Di t/m Za 09:00 – 18:00
Zo en Ma gesloten

Rembrandtweg 115, 1181 GG Amstelveen
020-3345836