Instituut voor Esthetische Technologie

TCA Peeling

Een TCA gezichtsbehandeling versneld het afschilferen van uw bovenste huidlaag. Hierdoor is het mogelijk om oneffenheden te laten verdwijnen. Daarbij stimuleert het de onderliggende huid om nieuwe huidcellen aan te maken en bevordert het de doorbloeding en de productie van collageen.

Resultaten na de TCA Peeling behandeling

Na de herstelperiode kunnen de resultaten van een TCA-peeling zijn onder andere een gladdere huidtextuur, verminderde rimpels en fijne lijntjes, en een egalere teint.

Lotte Van de WeteringLotte Van de Wetering
18:13 25 Feb 23
Heel blij met het resultaat van de Ulthera behandeling. Ik kom zeker weer terug.
Anne BronsveldAnne Bronsveld
19:41 01 Feb 23
Heleen VoskuilenHeleen Voskuilen
11:19 22 Nov 22
E AE A
09:51 12 Sep 22
Almira AikebaierAlmira Aikebaier
09:06 29 Aug 22
goed product, goede service, transparante prijzen. en je zult het voor de hand liggende resultaat zien. je zult weten dat het geld dat je hebt betaald het waard was!
Jeremy TBJeremy TB
21:56 25 Jun 21
Zeer professionele kliniek die de tijd neemt voor zijn cliënten, Sebastiaan Kranenburg luistert naar mijn wensen en doet wat hij belooft en het resultaat na behandeling is altijd beter dan verwacht .De behandelingen zorgen voor een frissere blik en minder vermoeide uitstraling. Bij meerdere klinieken geweest maar deze steekt er met kop en schouders boven uit.
David (Amsterdam)David (Amsterdam)
03:19 14 Jun 21
js_loader

Prijzen van de TCA Peeling behandeling

SkinTech® Peeling

Easy TCA Pain Control | Losse behandeling
€195
Easy TCA Pain Control | Behandeling met producten
€300
Easy TCA Pain Control | Vier behandelingen
€775
Pixel Peel | Losse behandeling
€270
Pixel Peel | Behandling met producten
€375
Pixel Peel | Twee behandelingen met producten
€775
Pixel Peel | Drie behandelingen met producten
€1.050

De TCA Peeling behandeling

Een TCA-peeling (Trichloorazijnzuur-peeling) wordt gebruikt voor verschillende doeleinden met betrekking tot huidverbetering en huidverjonging, waaronder:

  1. Verbetering van de Huidtextuur: TCA-peelings kunnen helpen bij het verbeteren van de algehele huidtextuur. Ze verwijderen de bovenste beschadigde huidlagen, waardoor de huid gladder en egaler wordt.
  2. Rimpelvermindering: TCA-peelings worden vaak gebruikt om fijne lijntjes en rimpels te verminderen, vooral rond de ogen, mond en voorhoofd.
  3. Littekenvervaging: Deze peeling kan ook littekens vervagen, waaronder acnelittekens en littekens door andere huidaandoeningen.
  4. Pigmentatieproblemen: TCA-peelings kunnen helpen bij het verminderen van pigmentatieproblemen, zoals zonnevlekken, ouderdomsvlekken en melasma (een vorm van pigmentatie die vaak tijdens de zwangerschap optreedt).
  5. Huidverjonging: Over het algemeen draagt een TCA-peeling bij aan een jeugdiger uiterlijk door de huid te vernieuwen en te stimuleren om collageen en elastine te produceren.
  6. Verbetering van de Huidskleur en Teint: Het kan helpen bij het zelfs maken van de huidskleur en het verminderen van roodheid en ongelijkmatige pigmentatie.
  7. Acnebehandeling: Soms wordt TCA-peeling gebruikt als onderdeel van een behandeling voor acne, vooral als er sprake is van actieve acne en acne-littekens.

Het is echter belangrijk op te merken dat de diepte en intensiteit van de TCA-peeling kan variëren, afhankelijk van de individuele behoeften van de patiënt en het specifieke huidprobleem. De behandeling wordt vaak aangepast aan de specifieke doelen en de huidconditie van de persoon. Het is daarom van belang dat u eerst met één van onze professionals kijk wat het beste voor u geschikt is.

Tijdens een TCA-peelingbehandeling wordt het trichloorazijnzuur op de huid aangebracht. Afhankelijk van de diepte van de peeling en de huidproblemen die worden aangepakt, kan het zuur in verschillende concentraties worden gebruikt.

Het aantal benodigde TCA-peeling behandelingen kan variëren afhankelijk van de individuele huidproblemen en doelen. Sommige mensen zien al verbetering na één behandeling, maar meerdere sessies kunnen nodig zijn voor meer diepgaande resultaten.

Voor- en nazorg van de TCA-peeling behandeling
Voor de behandeling moet je mogelijk stoppen met het gebruik van bepaalde huidverzorgingsproducten en moet je huid goed gehydrateerd zijn. Na de behandeling is het belangrijk om de huid te beschermen tegen de zon en voorgeschreven huidverzorgingsproducten te gebruiken.

Na de TCA-peeling behandeling kan de huid roodheid, zwelling en schilfering vertonen wat tot enkele dagen na de behandeling kan aanhouden. Je kunt echter wel je dagelijkse bezigheden vrijwel direct oppakken.

TCA-peeling kan enig ongemak en een branderig gevoel veroorzaken tijdens de behandeling, maar het is over het algemeen goed verdraagbaar. Het is belangrijk om een getrainde professional de behandeling uit te laten voeren om risico’s te minimaliseren.

Voor de behandeling moet je mogelijk stoppen met het gebruik van bepaalde huidverzorgingsproducten en moet je huid goed gehydrateerd zijn.

Na de behandeling is het belangrijk om de huid te beschermen tegen de zon en voorgeschreven huidverzorgingsproducten te gebruiken.

TCA-peeling is niet geschikt voor mensen met bepaalde huidaandoeningen, actieve huidinfecties, na recente gebruik van zonnebrand, zwangere vrouwen en mensen met een donkere huidskleur, omdat dit pigmentatieproblemen kan veroorzaken.

Veelgestelde vragen over de TCA Peeling behandeling

In de meeste gevallen wordt een TCA-peeling beschouwd als een cosmetische procedure en wordt deze niet gedekt door de zorgverzekering. Het is belangrijk om dit te verifiëren met je zorgverzekeraar en je behandelaar.

IET Amsterdam

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Do & Vr 09:00 – 17:00
Za 10:00 – 17:00
Zo & Ma gesloten

Parnassusweg 9, 1077 DA Amsterdam
020-6708290

IET Amsterdam

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Do & Vr 09:00 – 17:00
Za 10:00 – 17:00
Zo & Ma gesloten

Parnassusweg 9, 1077 DA Amsterdam
020-6708290

IET Amstelveen

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Di t/m Za 09:30 – 18:00
Zo en Ma gesloten

Rembrandtweg 115, 1181 GG Amstelveen
020-3345836

IET Amstelveen

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Di t/m Za 09:00 – 18:00
Zo en Ma gesloten

Rembrandtweg 115, 1181 GG Amstelveen
020-3345836