Instituut voor Esthetische Technologie

PCA Skin huidverzorging

De huidverzorgingsproducten van PCA Skin zijn niet alleen gericht op huidveroudering, maar ook op andere kwaaltjes als acne, roscacea en hyperpigmentatie.

PCA Skin anti-aging

PCA Skin heeft huidverzorgingsproducten voor verschillende kwaaltjes, maar één van de hoofdpijlers is toch wel anti-aging. Ze bieden hiervoor een breed spectrum aan producten zoals crèmes, oliën en sprays.

De PCA Skin producten zijn gebaseerd op diverse zuren en huididentieke werkstoffen, zodat deze ook meerdere huidproblemen in één keer aan kunnen pakken.

Resultaten van PCA Skin

PCA skin combineert gezondheid, beauty en de wetenschap om iedere unieke formule te ontwikkelen zodat er een oplossing komt voor jouw huidprobleem. Dat past precies in het straatje van het Instituut voor Esthetische Technologie.

De producten van PCA Skin die zo te bestellen zijn, zijn voornamelijk bedoeld voor het voorbereiden van de huid op een peeling en de nabehandeling. Daarmee bereik je het beste resultaat dat een peeling kan bieden.

Het beste resultaat met de PCA Skin huidverzorgingsproducten krijg je met een vast ritme. Dagelijks reinigen, corrigeren, hydrateren en het beschermen van de huid zijn hierin de vier pijlers. Iedere stap bouwt op het voorgaande en heeft zijn eigen unieke bijdrage aan de gezondheid van jouw huid.

 

Behandeling met PCA Skin

Onze cosmetische artsen zijn gelicentieerde professionals in het werken en aanbrengen van de producten van PCA Skin.

Het gebruik van PCA Skin dagelijkse producten in de weken voor en na een professionele peeling kan voor betere resultaten zorgen. We raden het daarom aan advies te winnen bij onze cosmetische artsen voor het beste resultaat. 

Veelgestelde vragen over Forlle'd

Hoe lang je de huidverzorgingsproducten van PCA Skin dient te gebruiken, hangt af van het gewenste resultaat en de huidige huidtoestand. Wanneer je hier advies over wilt, maak dan eerst een afspraak met een van onze cosmetische artsen.

Binnen één week zul je al verschil merken en een heldere gladdere huid met een jongere uitstraling ervaren.

De resultaten hangen af van het gebruik, van het gewenste resultaat en de huidige huidtoestand. Onze cosmetische artsen kunnen je adviseren welke producten jouw huid het beste ten goede komen.

PCA Skin maakt alleen producten in strikte overeenstemming met de nieuwste voorschriften voor farmaceutische en cosmetische producten die gelden in de branche.

PCA skin doet geen dierproeven en alle producten worden getoetst aan de strenge richtlijnen die gelden in de branche.

De producten van PCA Skin

PCA Skin heeft verschillende soorten producten. Zo zijn er PCA Skin cleansers voor het verwijderen van make-up, viezigheid, vetten en andere verontreiniging. Deze cleansers zorgen ervoor dat de andere producten beter opgenomen worden in de huid. De verbeterende of corrigerende PCA Skin huidproducten zijn specifiek gemaakt voor anti-aging, acne of pigmentkwaaltjes. Na deze twee stappen, is het tijd om te hydrateren. Jouw huidtype bepaalt welk PCA Skin product het beste bij je past en jouw huid het beste hydrateert. Als laatste dient de huid weer beschermt te worden. Met een breed spectrum aan crèmes en zonnebrand wordt jouw huid beschermt tegen de zon en helpt het tegen fijne lijntjes en rimpels. Daarnaast kun je ook op een wekelijkse basis de PCA Skin maskers gebruiken voor een diepere afschilfering dat jouw huid een extra glans geeft.

PCA Skin huidverzorging assortiment

De ingrediënten van PCA Skin

De range aan producten bevatten verschille zuren, retinol (vitamine A), vitamine E, verschillende peptiden, SPF’s en groeifactoren. Deze actieve werkzame ingrediënten dringen diep in de huidcellen en stimuleren de huidverbetering van binnenuit.

De PCA Skin huidverzorginsproducten zijn vrij van synthetische kleurstoffen en geurstoffen, minerale oliën, petrolatum en lanoline.

PCA Skin zonnebrand

De zonnebrand van PCA Skin hebben een zeer hoge gecombineerde UVA- en UVB-bescherming. Tevens zijn ze erkend door het Skin Cancer Foundation en goed bevonden door het FDA. De dubbele bescherming tegen vrije radicalen zorgen voor bescherming tegen huidkanker en gaan houdveroudering tegen.

IET Amsterdam

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Do & Vr 09:00 – 17:00
Za 10:00 – 17:00
Zo & Ma gesloten

Parnassusweg 9, 1077 DA Amsterdam
020-6708290

IET Amsterdam

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Do & Vr 09:00 – 17:00
Za 10:00 – 17:00
Zo & Ma gesloten

Parnassusweg 9, 1077 DA Amsterdam
020-6708290

IET Amstelveen

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Di t/m Za 09:30 – 18:00
Zo en Ma gesloten

Rembrandtweg 115, 1181 GG Amstelveen
020-3345836

IET Amstelveen

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Di t/m Za 09:00 – 18:00
Zo en Ma gesloten

Rembrandtweg 115, 1181 GG Amstelveen
020-3345836