Instituut voor Esthetische Technologie

pHformula huidverzorging

pHformula heeft producten voor complexe huidproblemen, langdurig huidonderhoud en verjonging. De pHformula peeling in combinatie met de producten voor thuisgebruik zorgen voor een optimaal resultaat.

pHformula Anti-Aging

Huidveroudering is een proces dat veel eerder begint dan we denken. Huidveroudering begint al bij ongeveer 25 jaar. De eerste tekenen zijn een vochtarme huid, waarna al snel het collageengehalte in de huid afneemt. Het gevolg is dat de huid volume verliest en rimpels vertoont. Wil je huidveroudering vertragen en een jongere huid? Ervaar het verschil met de pHformula AGE formule. De pHformula producten gaan huidveroudering tegen, verminderen intensieve rimpels en verstrakken de huid.

pHformula Combi producten

pHformula Acne

Acne is een huidprobleem dat vanaf de pubertijd bij alle leeftijden kan voorkomen. Door een overschot aan mannelijke hormonen kan zowel bij mannen als vrouwen acne ontstaan. De talgklier raakt ontstoken door de acne-bacterie. Het gevolg is een puist, die uiteindelijk zelfs littekens kan geven. Acne komt voor over het hele lichaam. Wil je ook een schone, zuivere huid zonder puistjes en mee-eters? Ervaar het verschil met pHformula AC. De pHformula producten gaan de strijd aan met acne, ontstekingen en het talggehalte van de huid.

pHFormula Peeling

Het Instituut voor Esthetische Technologie biedt al jaren de pHformula peeling aan. De producten zijn met elkaar te combineren, waardoor er diverse behandelingen mogelijk zijn. We raden het daarom aan eerst advies te winnen bij onze cosmetische artsen voor het beste resultaat.

Meer weten over de behandling?

Veelgestelde vragen over pHformula

Voor het beste resultaat adviseren we de peelings in een kuur van 2-3 behandelingen met 4 weken tussen de behandelingen. Om het behaalde resultaat te behouden is het raadzaam om met enige regelmaat een peeling te ondergaan, bijvoorbeeld één keer per kwartaal.

Voor maximaal resultaat omvat de pHformula peeling ook een programma voor thuisverzorging die de huid voorbereidt of juist de behandeling compleet maakt. Deze pre- en post producten zijn allemaal op basis van het unieke PH-DVC™ complex. Dit garandeert het hoogst mogelijke resultaat en bewaakt het onderhoud op langere termijn.

De dag na de peeling voelt de huid strak aan en vertoont een bruine verkleuring. Vervolgens zullen de dode huidcellen loslaten en voelt de huid droog aan. De nazorg bestaat uit het aanbrengen van de pHformula producten en is afhankelijk van jouw huidprobleem en de gekozen peeling.

Na 4 tot 7 dagen zal je het resultaat zien en heeft de huid een lichtroze glow. De huid oogt dan fris en goed gehydrateerd.

De pHformula peelings in combinatie met de producten zijn zeer veilig. Ze zorgen voor direct resultaat en hebben in tegenstelling tot veel andere peelings een minimale hersteltijd.

De pHformula producten zijn dierproefvrij, bevatten geen kleurstoffen, lanoline, minerale oliën, zijn non-comedogeen en hebben een parabeenvrij conserveringssysteem.

pHformula Hyperpigmentatie

Al meer dan 2 miljoen mensen binnen Nederland hebben te maken met hyperpigmentatie. Overmatige pigmentaanmaak door bijvoorbeeld zon of medicatie kan onsierlijke bruine vlekken in het gezicht geven. Vaak wordt dit als storend ervaren. Wil je een egale huidskleur zonder pigmentvlekken? Ervaar het verschil met pHformula MELA. De pHformula producten gaan hyperpigmentatie tegen en huidverkleuringen worden verminderd.

pHformula Chronische Roodheid

Een chronisch rode huid kan behoorlijk vervelend zijn. Dit kan komen door couperose of verbranding. Ook kan de huid rood aanzien door een bacteriële verstoring. Deze aandoening wordt vaak met zware medicatie behandeld, waardoor de weerstand van de huid achteruit gaat. Wil je een directe en minder schadelijke behandeling, dan is de CR Resurfacing iets voor jou! Ervaar het verschil met pHformula CR. De pHformula gaan chronische roodheid, diffuse roodheid, couperose en rosacea tegen.

 

pHformula MELA hyperpigmentatie
pHformula Power Treatment
pHformula AGE anti-aging

IET Amsterdam

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Do & Vr 09:00 – 17:00
Za 10:00 – 17:00
Zo & Ma gesloten

Parnassusweg 9, 1077 DA Amsterdam
020-6708290

IET Amsterdam

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Do & Vr 09:00 – 17:00
Za 10:00 – 17:00
Zo & Ma gesloten

Parnassusweg 9, 1077 DA Amsterdam
020-6708290

IET Amstelveen

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Di t/m Za 09:30 – 18:00
Zo en Ma gesloten

Rembrandtweg 115, 1181 GG Amstelveen
020-3345836

IET Amstelveen

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Di t/m Za 09:00 – 18:00
Zo en Ma gesloten

Rembrandtweg 115, 1181 GG Amstelveen
020-3345836