Instituut voor Esthetische Technologie

RRS-Inject Skinboosters

Hydrateren, voeden en verstevigen 

De Skinbooster behandeling heeft een revolutie teweeggebracht in de wereld van huidverjonging, en de behaalde resultaten spreken voor zich. Deze geavanceerde procedure is ontworpen om de huid van binnenuit te hydrateren, verjongen en verfrissen. Met behulp van hoogwaardige hyaluronzuurinjecties herstelt de Skinbooster niet alleen het vochtgehalte van de huid, maar stimuleert het ook de natuurlijke collageenproductie.

De effecten van een Skinbooster behandeling zijn opmerkelijk. Cliënten ervaren doorgaans een onmiddellijke verbetering in huidtextuur en -elasticiteit, wat resulteert in een stralende en jeugdiger uitziende huid. Naarmate de behandelingen vorderen, worden fijne lijntjes en rimpels verminderd, wordt de huid voller en krijgt ze een gezondere teint.

Deze niet-ingrijpende, vrijwel pijnloze behandeling vereist minimaal herstel, waardoor cliënten snel weer terug kunnen naar hun dagelijkse activiteiten. Het cumulatieve effect van meerdere sessies zorgt voor langdurige resultaten, waarbij de huidstructuur en -kwaliteit aanzienlijk worden verbeterd.

Met de Skinbooster behandeling krijgt uw huid de welverdiende boost die ze nodig heeft, met zichtbare en duurzame resultaten die de natuurlijke schoonheid van uw huid verbeteren.

Resultaten na de Skinbooster behandeling

Het is belangrijk op te merken dat de resultaten van ClearLift geleidelijk worden bereikt na meerdere behandelingen en dat de mate van verbetering kan variëren afhankelijk van de individuele huidconditie. De resultaten van een Clearlift behandelingen zijn geleidelijk en worden na verloop van tijd merkbaar, naarmate de gestimuleerde collageen- en elastineproductie de huidverjonging bevordert.

Lotte Van de WeteringLotte Van de Wetering
18:13 25 Feb 23
Heel blij met het resultaat van de Ulthera behandeling. Ik kom zeker weer terug.
Anne BronsveldAnne Bronsveld
19:41 01 Feb 23
Heleen VoskuilenHeleen Voskuilen
11:19 22 Nov 22
E AE A
09:51 12 Sep 22
Almira AikebaierAlmira Aikebaier
09:06 29 Aug 22
goed product, goede service, transparante prijzen. en je zult het voor de hand liggende resultaat zien. je zult weten dat het geld dat je hebt betaald het waard was!
Jeremy TBJeremy TB
21:56 25 Jun 21
Zeer professionele kliniek die de tijd neemt voor zijn cliënten, Sebastiaan Kranenburg luistert naar mijn wensen en doet wat hij belooft en het resultaat na behandeling is altijd beter dan verwacht .De behandelingen zorgen voor een frissere blik en minder vermoeide uitstraling. Bij meerdere klinieken geweest maar deze steekt er met kop en schouders boven uit.
David (Amsterdam)David (Amsterdam)
03:19 14 Jun 21
js_loader

Prijzen van de Skinbooster behandeling

Clearlift Huidverstrakking
Decolleté
€350
Gelaat
€220
Gelaat en hals
€350
Mond en ogen
€150

De Skinbooster behandeling

Skinboosters worden vaak gebruikt voor:

  1. Hydratatie: Ze helpen bij het verbeteren van de hydratatie van de huid, vooral op plaatsen waar de huid droog, dof of fijne lijntjes vertoont.

  2. Verbetering van huidtextuur en -toon: Ze kunnen helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, het verkleinen van poriën en het egaliseren van de huidtextuur.

  3. Verjonging: Skinboosters kunnen de huid een jeugdiger uitstraling geven door volume toe te voegen en de elasticiteit te verbeteren.

  4. Behandeling van bepaalde huidproblemen: Soms worden skinboosters gebruikt om specifieke huidproblemen aan te pakken, zoals acnelittekens of oppervlakkige pigmentatie.

Een skinbooster-behandeling begint met een grondige reiniging van de huid. Vervolgens wordt hyaluronzuur met behulp van zeer fijne naalden of een speciale injectietechniek gelijkmatig in de huid gebracht. Dit gebeurt op verschillende diepten, afhankelijk van de behandelgebieden en de behoeften van de patiënt. Het proces kan wat ongemak veroorzaken, maar verdovende crèmes of lokale verdoving kunnen worden gebruikt om dit te minimaliseren.

Meerdere sessies worden meestal aanbevolen voor optimale resultaten. Het aantal benodigde behandelingen varieert per persoon en is afhankelijk van factoren zoals de conditie van de huid, de ernst van de problemen en de gewenste resultaten. Over het algemeen worden sessies met tussenpozen van enkele weken tot maanden gepland.

In de regel ervaren de meeste mensen weinig tot geen downtime na een skinbooster-behandeling. Mogelijk treden er wat roodheid, zwelling of lichte blauwe plekken op, maar deze verdwijnen doorgaans binnen enkele dagen. Het is echter raadzaam om direct na de behandeling de huid te beschermen tegen direct zonlicht en het gebruik van agressieve huidproducten te vermijden.

Over het algemeen wordt de behandeling als veilig beschouwd wanneer deze wordt uitgevoerd door een getrainde en ervaren professional. Wat betreft pijnlijkheid, kan er wat ongemak zijn tijdens de injecties, maar dit wordt vaak goed getolereerd. Allergische reacties zijn zeldzaam, maar het is belangrijk om eventuele allergieën vooraf te bespreken.

Het is cruciaal om voorafgaand aan de behandeling een consult te hebben met een gekwalificeerde specialist. Bespreek alle medische aandoeningen, huidproblemen of allergieën. Vermijd het gebruik van bloedverdunnende medicijnen of supplementen (tenzij voorgeschreven door een arts) voorafgaand aan de behandeling.

Nazorg omvat het beschermen van de huid tegen direct zonlicht door het dragen van zonnebrandcrème, het vermijden van agressieve huidproducten, het goed hydrateren van de huid en het opvolgen van de instructies van de behandelaar. Regelmatige follow-ups kunnen nodig zijn om de voortgang te beoordelen.

Personen die zwanger zijn, borstvoeding geven, actieve huidinfecties hebben, bepaalde auto-immuunziekten hebben, of allergisch zijn voor de ingrediënten in de skinbooster, dienen de behandeling te vermijden of dit te bespreken met een arts. Personen met een geschiedenis van ernstige allergische reacties moeten extra voorzichtig zijn. Overleg altijd met een zorgverlener voordat je de behandeling ondergaat, vooral als je gezondheidsproblemen hebt.

Veelgestelde vragen over de Skinbooster behandeling

Over het algemeen worden cosmetische behandelingen zoals Skinboostger behandelingen niet vergoed door de standaard zorgverzekering. Skinbooster behandeling is een esthetische procedure die gericht is op huidverjonging en verbetering van de huidtextuur, en wordt meestal niet beschouwd als medisch noodzakelijk.

IET Amsterdam

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Do & Vr 09:00 – 17:00
Za 10:00 – 17:00
Zo & Ma gesloten

Parnassusweg 9, 1077 DA Amsterdam
020-6708290

IET Amsterdam

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 20:00
Do & Vr 09:00 – 17:00
Za 10:00 – 17:00
Zo & Ma gesloten

Parnassusweg 9, 1077 DA Amsterdam
020-6708290

IET Amstelveen

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Di t/m Za 09:30 – 18:00
Zo en Ma gesloten

Rembrandtweg 115, 1181 GG Amstelveen
020-3345836

IET Amstelveen

OPENINGSTIJDEN & CONTACT

Di t/m Za 09:00 – 18:00
Zo en Ma gesloten

Rembrandtweg 115, 1181 GG Amstelveen
020-3345836